• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben uzun süredir bebek istiyorum ve adetlerim düzensiz bugünlerdr adet olmam gerekiyor ama olmadım Pazartesi günü aşağıya bırakacağım resimdeki gibi bi akıntım geldi sonrasında ara ara kahverengi akıntım geldi ama çok az . Dün akşamda çok az bi kırmızı akıntım oldu bunlar yerleşme kanaması mı yoksa ben bu ay böyle mi adet oluyorum acaba lütfen yardımcı olun birşeyler söyleyin
Geçen Ay bende öyle olmuştum canım ama sonra adet oldum inşallah senin meleğin gelmiştir bu yerleşmedir bi test yap bence

Kızlar bende test aldım erken olanlardan değil normal testlerden en son sabah 8 20de cıkmıstım wcye niyetliyim ne zaman yapmalıyım testi
Canım dayanamadın yani 😂zaten sıvı almıyorsun yapabilirsin inşallah güzel haberler verirsin canım çıkmazsada üzülme daha erken

Kıyamam yaa sen güçlü ol aglama sakın 😞
İlk bebiş mi olucak Allahım nasip ederse :)
Bizde 8aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz, 3 ay korundu eşim sadece. Ama hala bi gelişme yok bebiş konusunda ovu testide kullandım ama.. Zamanı degil belkide. 😞
olmya çalışıyorum canım ama bazen olmuyo evet ilk olucak nasipse bizdede hep eşim korundu bakalım neler olucak gelecek aylar rabbim nasip etsin hepimize inşallah sağlıklısını hayırlısını🙏🏻🙏🏻

Bugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış. 😓😓😓😓 cok korkuyorum ya
Canım ya korkma lütfen rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm senin için dualarım seninle😢

Bugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış. 😓😓😓😓 cok korkuyorum ya
Canımm ne olur korkma , ameliyatta olsa sen hiçbirşey hissetmeyeceksin ki , ki ameliyata gerek bile kalmayacak belki🤲🏻
Rabbim sabır versin üzülme ne olur😔

Sagolun kızlar tek tek artık fazla girmicem buraya ise başlıycam hamile kalırsam tekrardan gelirim allah gönlümüzden geçenleri kabul etsin inşaallah Rabbim büyük tekrardan verir insaallah

Back