Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden atarsın hiç gerek kalmaz müdahaleyeBugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış.cok korkuyorum ya
Neden 2 3 aya duzenszmi oluosunyok canım zaten hiç umudum yoktu hayırlısı artık 2-3 ay sonra
Insallah ilacla duser canim gecmis olsun Rabbim hayrlisini versinBugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış.cok korkuyorum ya
Çok geçmiş olsun inşallah müdahaleye gerek kalmazBugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış.cok korkuyorum ya
YaaStresten olabilir benim de geçen ay öyle oldu geciktiği için kiste dönüşmüş iki kere kan yaptırdım
Ama stres yapma regille atılıyor o kistler hem bu bende olandı belki senin öyle değildir
Geçen Ay bende öyle olmuştum canım ama sonra adet oldum inşallah senin meleğin gelmiştir bu yerleşmedir bi test yap benceGünaydın kızlar ben uzun süredir bebek istiyorum ve adetlerim düzensiz bugünlerdr adet olmam gerekiyor ama olmadım Pazartesi günü aşağıya bırakacağım resimdeki gibi bi akıntım geldi sonrasında ara ara kahverengi akıntım geldi ama çok az . Dün akşamda çok az bi kırmızı akıntım oldu bunlar yerleşme kanaması mı yoksa ben bu ay böyle mi adet oluyorum acaba lütfen yardımcı olun birşeyler söyleyin
Canım dayanamadın yaniKızlar bende test aldım erken olanlardan değil normal testlerden en son sabah 8 20de cıkmıstım wcye niyetliyim ne zaman yapmalıyım testi
olmya çalışıyorum canım ama bazen olmuyo evet ilk olucak nasipse bizdede hep eşim korundu bakalım neler olucak gelecek aylar rabbim nasip etsin hepimize inşallah sağlıklısını hayırlısınıKıyamam yaa sen güçlü ol aglama sakın
İlk bebiş mi olucak Allahım nasip ederse :)
Bizde 8aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz, 3 ay korundu eşim sadece. Ama hala bi gelişme yok bebiş konusunda ovu testide kullandım ama.. Zamanı degil belkide.
biraz gecikmelerim oluyor ama o yüzden demedim eşim yanımda değil o yüzden canmNeden 2 3 aya duzenszmi oluosun
yok canım malesefCanım dayanamadın yanizaten sıvı almıyorsun yapabilirsin inşallah güzel haberler verirsin canım çıkmazsada üzülme daha erken
Canım ya korkma lütfen rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm senin için dualarım seninleBugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış.cok korkuyorum ya
Olsun canım hemen ümitsizliğe kapılma sakin daha var adetimize hem bellimi olurbiraz gecikmelerim oluyor ama o yüzden demedim eşim yanımda değil o yüzden canm
yok canım malesef
Canımm ne olur korkma , ameliyatta olsa sen hiçbirşey hissetmeyeceksin ki , ki ameliyata gerek bile kalmayacak belkiBugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış.cok korkuyorum ya
yok canım ya biliyorum olmadığını adet belirtilerim var zaten benim olurum bugün yarın kesinOlsun canım hemen ümitsizliğe kapılma sakin daha var adetimize hem bellimi olur
Hmm anliyorum dur bakalim daha gunun var belki hamilesndrbiraz gecikmelerim oluyor ama o yüzden demedim eşim yanımda değil o yüzden canm
yok canım malesef
bakalım hiç sanmıyorum amaHmm anliyorum dur bakalim daha gunun var belki hamilesndr
Amin canim igneyi yedim insallah iğne ile düşer. Allah razi olsunCanım ya korkma lütfen rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm senin için dualarım seninle
Inaallah gerek kalmaz canim yaCanımm ne olur korkma , ameliyatta olsa sen hiçbirşey hissetmeyeceksin ki , ki ameliyata gerek bile kalmayacak belki
Rabbim sabır versin üzülme ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?