Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah bende öyleyim aslında aklım fikrim hep orda.bu arada ara ara kasık Ağrı'm oluyor acaba benim gibi olan var mııııı?bi de uyku hali var
Canım bunlar belirti diye biliyorum bebek yerleşmeye başladıkça ağrılar oluyormuş ve uyku yapıyormuş

CNım maşallah senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin inşallahÖyle valla biz aylarca belirti arıyoruz ama hepsi fos çıkıyor zaten gelince o hissettiriyor kendisini bizleride duanızda eksik etmeyin

Ay o daha pahalıymış özlem hanım 140tı 110a gelmişti ama tahlillerle 300ü geçmişti ama konurdaki mustafa bey 70 lira hemde özlem hanımdan daha ilgiliydi ramazan geçsin de senin doktoruna gideyim bi o zaman

Ay o daha pahalıymış özlem hanım 140tı 110a gelmişti ama tahlillerle 300ü geçmişti ama konurdaki mustafa bey 70 lira hemde özlem hanımdan daha ilgiliydi ramazan geçsin de senin doktoruna gideyim bi o zaman
Valla canım bende buna geçen yıl başlamıştım 70 liraydı sonra birden arttırdılar ama şöyle normali sanırım 90 su bizim sendika indirimiyle 70 oluyordu 2 kere zam geldi e eşimde işten çıktı tabi o süreçte sendika filan olmadan şuan 150 eşinin sendikası filan varsa orasıda anlaşmalı çalışıyor olabilir Valla canım özellerde illa bi yerden fiyat artıyor bende doktorumu sevdiğim için değiştirmek istemiyorum e devlete de gitsen bişey olsa yanında eşini de almıyorlar muayenede

E zaten şeninde 8 gün kaldı dimi bat a

Evet canım zaten devlete gidemem randevu bile alsan bi günün orda geçiyor benim vaktim yok onun icinde izin alamam benim içşn o çok problem değil ben zaten hep yalnız oldugum yalnız gittiğim için hayat hastanesinde ayşe hanımda çok iyi diye duydum ama randevu bulunmuyor
E zaten şeninde 8 gün kaldı dimi bat a
Benim belirtilerin hepsi yok oldu hiç bişey yok bende inşallah sende vardır canım

Valla ben bi kere yalnız gittim gerisi hep eşimle meraktan çatlıyor korkuyor başka bi rahatsızlık çıkmasın diye gelmek istiyor oda geliyor Onu hiç duymamıştım canım Öyle deme canım belirtisizde olabiliyor belirtiye takılma çok bence benim belim ağrıyo ama ona belirti diyemem çünkü zaten fıtığım var İnşallah ikimizde de diğer arkadaşlarda da vardır canım ya güzel haber veririz 10 gün sonra

İnşallah bebeğin gelmiştir yerleşmedir bu yaşadığın canımDualarımız hep bir bu mübarek ayda rabbim hepimizi evlat nasip etsin sağlıcakla inşallah canım

Ah keşke benim eşimde gelse gelebilse biz hep ayrıyız asker eşi olmak inşallah canım ya ama yok bende diye düşünüyorum olmadıgını hissediyorum ama olsun çok isterim hayırlısı inşallah rabbim tüm bekleyen isteyene versin aratmasın

O durumda çok zor canım ya özlem zaten farklı olsun rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmezmiş inşallah gelir meleklerimiz Sen nerde çalışıyorsun canım

İnsallah oyledir.. eger yoksa bosuna umitlendirmek gibi olmasin ama sık idrara cikma durumu zaten hemen olmaz. Rahim genisledikce idrar torbasina baski yapiyor ve oyle sıklaşıyomus benim sonrasan basladi yani ogrendikten sonra basladi 3-4 haftalikken hemen olmaz diye dusunuyorum. İnsallah hamilesindir insallah isteyen herkes hamile kalir

Amin. InsAllah. Ister istemez moralim bozuldu. Ama halen ümitliyim. Hak'tan hayırlısı öncelikle. Benim ilk kizimdada böyle olmuştu ama hep aynı olacak diye kaide yok. Vardır bundada bir hayır. O kadar inanarak istiyor ve dua ediyorum ki. Rabbim ramazan gibi mübarek bir ayda asla reddetmeyecek gibi. Ben kullarımın zannı (iyi bilirlerse iyi,kötü bilirlerse kötü)üzereyim demesine binaen ümitliyim. Allamummecalni min ledunke zurriyyeten tayyibeten mutiaten duasina binaen istiyorum. Gelişme olursa yazarım

İnşallah bebeğin gelmiştir yerleşmedir bu yaşadığın canımDualarımız hep bir bu mübarek ayda rabbim hepimizi evlat nasip etsin sağlıcakla inşallah canım
Amin canım samimi olarak istiyorum sizler içinde istiyorum Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.
Ben evlatlık alınmışım ailemin bebekleri olmamış. Zamanında halamdan 1 yaşlarında bebek almışlar halam emzirdiği için dayanamayip almış bu mübarek anacim boş besigi sallamış içine patiklerini yeleklerini koyup . Sonra gerçek ailem şakadan " ağlama yenge biz yapar veririz demişler. Gel zman git zman hep sormuşlar var mı birşey diye. Sonra yapmışlar ben olmuşum ve almışlar. Tek olmak zordu benim için. Rabbim bu dünyada incitti ise obut tarafta incitmesin babacigimin mekani cennet olsun. Anama ömür versin. Öz olsa bu kadar iyi olamazlardı. 2 kizim var bi tane daha istiyorm Rabbim verirse. Hatta ikiz istiyorum. Rabbim tüm evlat isteyenlere versin insAllah.

Canım gerçekten senin durumunda zormuş ama ne güzel ailen sana hiç eksiklik hissettirmemiş Rabbim evlatlarını sana bağışlasın ömür sağlık versin benim ilk bebeğim olucak olursa ve şuda var annemin 4 yıl bebeği olmamış annemde bazen diyo acaba sende mi benim gibisin diyorum geriye Allahtan ne zaman nasip ederse ama etrafımdaki hamile leri de duyup gördükçe ister istemez içim yanıyor kendim için de çok istiyorum ama en çok da eşim için istiyorum Rabbim hepimize bir an önce sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…