- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
Inşallah sağlıkla herkese versin RabbimCanım hayırlısı olsun bende görüyorum inşallah gelmiştir meleğin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah sağlıkla herkese versin RabbimCanım hayırlısı olsun bende görüyorum inşallah gelmiştir meleğin![]()
ben yıldırım canım teleferik tarafı yolun düşerse beklerimAynen öyle canım Demirtaş Dayım canım evlenince buraya geldimsen
Bende beklerim. Canımben yıldırım canım teleferik tarafı yolun düşerse beklerim![]()
Valla canım şükür diyelim şuan 4 günüm var eğer adet olmuyorsam ki adet gibi değil yerlesmeye benziyo leke geliyo leke gibide değil değişik renk kahve sarı arasi hafif kasılmalar var normalde adet olurum şancı öyle olurdu dünden beri hafif şancı var hayırlisiyla gelsinler bebekler inşaallah herkesinKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Canım inşallah güzel haberler alıcaksın sen kendimden umudum yok ama senden varValla canım şükür diyelim şuan 4 günüm var eğer adet olmuyorsam ki adet gibi değil yerlesmeye benziyo leke geliyo leke gibide değil değişik renk kahve sarı arasi hafif kasılmalar var normalde adet olurum şancı öyle olurdu dünden beri hafif şancı var hayırlisiyla gelsinler bebekler inşaallah herkesin
Inşallah canım kendine öyle deme inşallah Rabbim verecek banada de pozitif ol canimCanım inşallah güzel haberler alıcaksın sen kendimden umudum yok ama senden var![]()
Canım hep öyle diyorum tabiikidr vardır diyorum bi hayır Rabbim ol der olur sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahInşallah canım kendine öyle deme inşallah Rabbim verecek banada de pozitif ol canim
İnşallah canım senin gittiğin bi doktorun varmı?Bende beklerim. Canımİnşallah bu ay da güzel haberler alalımda hepimiz
ArtırsınKizlar ben de kan verdim bugun. Beklenen ader carsamba günü. Ama 111 cıktı değerim ıns saglikla ilerler hersey
Var canım özel Ceylan hastahanesinde Sibel hanıma gidiyorum sen kime gidiyorsunİnşallah canım senin gittiğin bi doktorun varmı?
Sen ne yaptın canımArtırsınBol bol
Kaçıncı gün verdin 111 çıktı Can'ım ?
Ben beklemedeyim Can'ım.prrsembe günü beta düşünüyorum bakalımSen ne yaptın canım
Niye o kadar bekliyorsun canım valla senin yerine beni aldı heyecan inşallah değerin yükselir güzeldirBen beklemedeyim Can'ım.prrsembe günü beta düşünüyorum bakalım
O hastane nerde ki ilk kez duydumVar canım özel Ceylan hastahanesinde Sibel hanıma gidiyorum sen kime gidiyorsun
Özlem hanımı duymuştum ama soyadını hatırlamıyorum şuan hiç gitmedim deO hastane nerde ki ilk kez duydumben medicalde özlem hnma gittim sonra konurda mustafa beye gittim ama sabit gittiğim bi doktorum Olamadı daha
![]()
Şimd baktım internetten ordaymış canım ona gideyim madem bende muayene ücretleri nasıl? Özlem hanımın muayene ücreti çok yüksekti bide birsürü tahlil istedi çok maliyetli geldi bana sonradan gittğim doktorda bu tahliller çok gereksizmiş dediÖzlem hanımı duymuştum ama soyadını hatırlamıyorum şuan hiç gitmedim deValla canım evlendikten sonra ben Zuhal hanıma gitmiştim ama bıraktım onu medikabil in eski doktoru 1 Seneden beri de Sibel hanıma gidiyorum çok memnunun çok tatlı dilli bilgili bir doktordur .Emek metro istasyonu nu biliyormuşum Mudanya’ya giderken yol üstünde sağda kalıyor koruparkın ilerisi tavsiye ederim
![]()
İnşallah bende öyleyim aslında aklım fikrim hep orda.bu arada ara ara kasık Ağrı'm oluyor acaba benim gibi olan var mııııı?bi de uyku hali varNiye o kadar bekliyorsun canım valla senin yerine beni aldı heyecan inşallah değerin yükselir güzeldir![]()
Valla canım ben en son 3 ay önce gittim adet olmayınca 150 tlydi valla bana ilk başta bebek düşünmeye başladığımda hormon testlerini sağlık ocağındada yaptırabilirsin demişti bende öyle yaptım Sibel hanıma gösterdim sonra ama daha sonraki testleri hep orda yaptırdım da çok uçuk bi fiyatı yok yani ben bi kere medikal de hcg baktırdım kanda 80 tlydi belli orası baya uçuk fiyatŞimd baktım internetten ordaymış canım ona gideyim madem bende muayene ücretleri nasıl? Özlem hanımın muayene ücreti çok yüksekti bide birsürü tahlil istedi çok maliyetli geldi bana sonradan gittğim doktorda bu tahliller çok gereksizmiş dedihormon testi için gitmiştm 3.gün sisteme girmemiş hangi tahlilleri istediğini şimdi gidin pazartesi gelin dediler çok sinir olmuştum
![]()