• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Valla canım şükür diyelim şuan 4 günüm var eğer adet olmuyorsam ki adet gibi değil yerlesmeye benziyo leke geliyo leke gibide değil değişik renk kahve sarı arasi hafif kasılmalar var normalde adet olurum şancı öyle olurdu dünden beri hafif şancı var hayırlisiyla gelsinler bebekler inşaallah herkesin

Valla canım şükür diyelim şuan 4 günüm var eğer adet olmuyorsam ki adet gibi değil yerlesmeye benziyo leke geliyo leke gibide değil değişik renk kahve sarı arasi hafif kasılmalar var normalde adet olurum şancı öyle olurdu dünden beri hafif şancı var hayırlisiyla gelsinler bebekler inşaallah herkesin
Canım inşallah güzel haberler alıcaksın sen kendimden umudum yok ama senden var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

O hastane nerde ki ilk kez duydum 🤭 ben medicalde özlem hnma gittim sonra konurda mustafa beye gittim ama sabit gittiğim bi doktorum Olamadı daha 😁
Özlem hanımı duymuştum ama soyadını hatırlamıyorum şuan hiç gitmedim de 😂😂Valla canım evlendikten sonra ben Zuhal hanıma gitmiştim ama bıraktım onu medikabil in eski doktoru 1 Seneden beri de Sibel hanıma gidiyorum çok memnunun çok tatlı dilli bilgili bir doktordur .Emek metro istasyonu nu biliyormuşum Mudanya’ya giderken yol üstünde sağda kalıyor koruparkın ilerisi tavsiye ederim 😂😂

Özlem hanımı duymuştum ama soyadını hatırlamıyorum şuan hiç gitmedim de 😂😂Valla canım evlendikten sonra ben Zuhal hanıma gitmiştim ama bıraktım onu medikabil in eski doktoru 1 Seneden beri de Sibel hanıma gidiyorum çok memnunun çok tatlı dilli bilgili bir doktordur .Emek metro istasyonu nu biliyormuşum Mudanya’ya giderken yol üstünde sağda kalıyor koruparkın ilerisi tavsiye ederim 😂😂
Şimd baktım internetten ordaymış canım ona gideyim madem bende muayene ücretleri nasıl? Özlem hanımın muayene ücreti çok yüksekti bide birsürü tahlil istedi çok maliyetli geldi bana sonradan gittğim doktorda bu tahliller çok gereksizmiş dedi😬 hormon testi için gitmiştm 3.gün sisteme girmemiş hangi tahlilleri istediğini şimdi gidin pazartesi gelin dediler çok sinir olmuştum 😬

Merhaba... Hamileligimi nasil farkettigimi, belirtilerimi yazmak sonunda banada nasip oldu:) belki sizlerede fikir olur diye paylasiyorum.... ilk evliligimde hamile kalamamistim sorun bende saniyordum birsuru ilac kullandim, bosuna kilo alimlari vs oldu derken anlasamadik ayrildik 4 yil sonra tekrar evlendim. Sorun eski kocamdaymis anladim.... ilk ay hamile kalamadim bence yumurtlama gununu tutturamamistik duzensiz bi iliski olmustu ama ikinci ayda sukurler olsun oldu. Oyle erken farkettimki hemde.... iliskiden yaklasik 4 gun sonra bi gece tansiyonum duser gibi gozlerim karardi midem bulandi ama o aksam cok agir yemistim ben yemege yordum... meger hcg hormonunun ilk yukselisleriymis.. 1 hafta kadar sonra belimde kuyruk sokumunun tam ustunde hafif solda boyle baloncuk baloncuk bir agri hissettim bilmem tarif edebildimmi:) yine suphelendim ama cok erken diye umursamadim. Derken adetime 5 gun kala sabah mide bulantim oldu hafif ama oyle kusacak gibi degildim. Evde test vardi yaptim cok silik ikinci cizgi cikti. Ama felaket bir kasik agrim vardi sanki adet gorecekmisim gibi. Hemen sevinmiyim dedim iki gun sonra kan testi yaptirdim 72,4 cikti ama daha adetimin gunu gecmemisti ultrasonda filan gorunmedi doktor hemen sevinme 12 gun sonra gel keseyi gormemiz lazim gorursek gebesin dedi. O arada beklerken catladim tabi bi test daha yaptim evde:) ikinci cizgi net gorunmeye basladi. Sonraki kontrolumde kese gorundu ama bebek gorunmedi... 12 gun sonra yine gel dedi. Bu arada kasik karin agrisi devam etti. Ozellikle oturunca sanki kasiklarimda bisey sıkışıyormus gibi agriyodu uzaninca geciyodu sadece.. Yine heyecanli bekleyis var mi yok mu dusuncesinden sevinemedik bile:) neyse garanti olsun dedim 15 gun sonra gittim ve bebegi de kalp atislarinida duyduk sukurler olsunki.... simdi 8+5 hamileyim. Hic midem bulanmadi hic kusmadim basim da 1 kere dondu sadece. Ama agzimda fena bi metalik tat var... sanki surekli demir emiyormusum gibi agzimda tovbeestagfurullaa:)) o tat rahatsiz ediyo sadece okadar. Umarim gecer... ve umarim bu belirtileri bilmek isinize yarar cunku bende yillarca herkes gibi aradim taradim okudum ama sadece olunca gercekten anlasiliyor buna artik eminim. Hissediliyor. O ilk tansiyon dusmesinden daha anladim yani tecrubesiz olmama ragmen dusunun... hissedemezsenizde uzulmeyin o hissettirir:) İSTEYEN HERKESE YARADAN TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN... TUM HAMİLELER BEBEKLERİNİ SAGLİKLA KUCAGİNA ALSİN BEN DE DAHİL:) Sevgiler

Şimd baktım internetten ordaymış canım ona gideyim madem bende muayene ücretleri nasıl? Özlem hanımın muayene ücreti çok yüksekti bide birsürü tahlil istedi çok maliyetli geldi bana sonradan gittğim doktorda bu tahliller çok gereksizmiş dedi😬 hormon testi için gitmiştm 3.gün sisteme girmemiş hangi tahlilleri istediğini şimdi gidin pazartesi gelin dediler çok sinir olmuştum 😬
Valla canım ben en son 3 ay önce gittim adet olmayınca 150 tlydi valla bana ilk başta bebek düşünmeye başladığımda hormon testlerini sağlık ocağındada yaptırabilirsin demişti bende öyle yaptım Sibel hanıma gösterdim sonra ama daha sonraki testleri hep orda yaptırdım da çok uçuk bi fiyatı yok yani ben bi kere medikal de hcg baktırdım kanda 80 tlydi belli orası baya uçuk fiyat😂😂Evet valla bazı doktorlar hastahaneler öyle benimkide bazen çok yoğun olabiliyor gideceğinden 1 hafta önce alırsan daha rahat edersin canım

Back
X