Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok duygulandım ya eskiden teknolji tıp böyle değilmiş. Ne çok içi yanmıştır annecagzimin. Ben şimdi lekem geldi diye üzülüyorum çocuğum olmasına rağmen.

Çok duygulandım ya eskiden teknolji tıp böyle değilmiş. Ne çok içi yanmıştır annecagzimin. Ben şimdi lekem geldi diye üzülüyorum çocuğum olmasına rağmen.
Aynen öyle biz şimdi bi ağrıda bi şeyde hemen koşuyoruz doktora ama eskiden öyle değilmişki

Inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Amiiin canim amin cok sagol rabbim yavruna saglik sihhat versin

Kızlar regl gecikmeden belirti falan olmuyor benden söylemesi. Şu erken gebelik belirtileri bile 6-8 haftalık olunca başlıyor. Hiç reglinix gecikmeden test yapıp moral bozmayın. Kendinizi de dinleyip durmayın bu arada. Hele o kasık ağrıları regl oluyorum ağrıları ile aynı zaten oradan da çıkaramazsınız. Sabredin reglinix en az 2 gün geciksin test yapın. Ben de çok yapardım insanın morali bozuluyor stres oluyor.

Bende mide bulantım nedeniyle dahiliyeye gitmiştim. Bir beta da bakalım dediler öyle öğrendim kızımı, şimdi 38 hafta olduk. Çok şükür neyse sonrasında kadın Doğuma da gittim. Beta hgc 270 mi neydi yanlış olmasın ama . 4 haftalıktı. Okuyan arkadaşlar yanlış bilgilenme olmasın gittiğim dahiliyeci de Kadın doğumcu da mide bulantısı en erken 6. Haftada başlar bu beta değeri bulantı yapmaz, bulantının nedeni hamilelik değil diye söylediler. Gebeliğin 6. HFtadan önce bir belirtisi olmuyor kızlar. Sizinki de benimki gibi tesadüf olmuş anlaşılan, Bu arada hayırlı olsun size de :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Canım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah ama henüz gebe değiliz bebek için uğraşıyoruz rabbim ne zaman nasip ederse artık ama ağzından bal damladı valla Rabbim hepimize nasip etsin inşallahValla belirti ben aramıyorum bu ay çünkü geçen aylarda hep hüsrana uğradım sözde kendimce belirti yaşamıştım Ama bu ay hiç öyle birler aramıyorum

Benim adetten 10 gün önce başladı belirtim kişiye göre değişir

Ya ben yanlış mesaja alıntı yapmışım bir arkadaş vardı hamileyim ben şöyle anladım falan diye yazmıştı , ona cevap yazmak istedim neyse yaa içime doğmuştur belki işarettir. İnşallah olur sizin de. Benim de 1 bçk seneyi buldu hiçbir sağlık problemim yoktu. Ben kontrole gitmiştim. Ama eşim kendine baktırmayı kabul etmiyordu nasıl ikna etsem diye düşünürken bir baktım hamileyim. stres yapmamak akışına bırakmak lazım. Her ay test alırdım. Kendimi dinlerdim. Uykum var mı karnım ağrıyor mu falan.

Belkide canım bellimi olur 10 gün sonra yazarız bizde buraya güzel haberleri İnşallah Rabbim ol desin olur nasip etsin yeterkiValla benim eşim kabul edyor gitmeyi diretmezde hiç gitmedik onun için ama o geçen aylarda ben çok üzüldüğüm için biraz bana üzüldü tamam bırak düşünmüyorum ben daha dedi .Valla bir kaç ay bende hep dinledim testler yaptım kan filan ama henüz nasip olmadı her ay hüsran oldu

Benim adetten 10 gün önce başladı belirtim kişiye göre değişir ☺
Ya öyle değil işte. Olmuyor. Benim aşırı bulantım vardı. Dahiliyeye gittim hamilesin 4 haftalık dedi doktor ama bulantın hamilelik yüzünden değil diye uyardı. Sonra kadın Doğuma gittim. Oda aynısını söyledi. Bilimsel olarak vücutta gebelik belirtisi olması için beta değerinin çok yükselmesi lazım. Mantıkende öyle horman seviyesi yükselecek ki vücudun belirti versin değil mi:) Yani bir 6 haftalık olması lazım. Yerleşme ağrısı dedikleri de rahim kasılmaları.. o zaten regl olmadan önce de oluyor. Yani sizinki de benimki gibi tesadüftür. Bende çok anlamlar çıkardığım için zamanında kızlar boşuna stres olmasın diye diyorum. Sonra insan daha çok üzülüyor

Olur inşallah. en az 1 yıl deneyin diyor doktorlar. ben de 1 yılı geçirip kontrole gitmiştim. Bende herşey normal çıktı eşimden de sperm testi istedi doktor ama eşim asla kabul etmedi. Olacağına çok emindi niyeyse ben çok paniktim ama şimdi bakıyorım yorumlara 2 ay deneyen niye olmadı diye panik yapıyor. Ben 1 buçuk sene iyi direnmişim

İnşallah Valla canım ben evleneli 2 sene olucak 1 seneden beride yaklaşık bebek istiyoruz benim doktorumda bi 1 sene olsun öyle bakıcaz duruma göre dedi

Çok zor hemde inşallah canım inşallah
Hukuk bürosunda çalışıyorum canım katibim sen çalışıyormusun
Anlıyorum canım rabbim sağlık versin Yok ben evlenmeden önce bıraktım şimdi evdeyim 10 yıl çalıştıktan sonra dinleneyim dedim

Amin inşallah canım İyi yapmıssın bende bebiş olsa da bıraksam diye fırsat kolluyorum daha 3 yıl anca çalışmışımdır ama yoruldum
Haha valla insan bir süre sonra sıkılıyor bi bıkkınlık geliyor valla bende diyorum çok iyi dayandım şimdide evde oturmak rahat geliyor Ay hadi inşallah rabbim bebişinle evde zaman geçirmeyi nasip etsin Bi gelsinlerde inşallah Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…