- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Ben gebe olduğunu adet tarihimden 4 gün önce öğrenmiştim kasik ağrısı sürekli oluyor canım iki adet arası rahatliyorsun ama başlarda bi kaç hafta ağrı yapıyor adet sancısı gibi yerleşmeye çalışıyor çünkü bu seferde yerlestikce uyku bastırıyor seniİnşallah öyledir Ağrı'larım başlayınca korkmaya başlıyorum .
Doktorunla görustunmu canım . 6. Hafta bebek için en riskli hafta yeni organ oluşumu başladığı için bol mineral alman lazım bol bol su içmen lazımEvet canım ben tuttum bugün 6 haftalık henüz
Vallahi benim etrafımda kim var ise adetinden önce öğrendi hep bende dahil yine belirtiler oluyor adete yakın olmazmi hiç ben mesela goguslerimin damarlasmasindan belimin sol tarafı ve sol kasığım ağrısından adetimden nerden baksam 5 'ün 6 gün önce tahmin ettim keza arkadaşlarımda öyle ve şöyle birşey hissediyosun. Tam olarak onun geldiğini hissediyosun canımKızlar regl gecikmeden belirti falan olmuyor benden söylemesi. Şu erken gebelik belirtileri bile 6-8 haftalık olunca başlıyor. Hiç reglinix gecikmeden test yapıp moral bozmayın. Kendinizi de dinleyip durmayın bu arada. Hele o kasık ağrıları regl oluyorum ağrıları ile aynı zaten oradan da çıkaramazsınız. Sabredin reglinix en az 2 gün geciksin test yapın. Ben de çok yapardım insanın morali bozuluyor stres oluyor.
Aynen öylr canım işim rahat ama zor geliyo yinede işte artık ev hanımlığı evresine geçmek istiyorumHaha valla insan bir süre sonra sıkılıyor bi bıkkınlık geliyor valla bende diyorum çok iyi dayandım şimdide evde oturmak rahat geliyorAy hadi inşallah rabbim bebişinle evde zaman geçirmeyi nasip etsin Bi gelsinlerde inşallah Allah’ın izniyle
Amin canım samimi olarak istiyorum sizler içinde istiyorum Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.
Ben evlatlık alınmışım ailemin bebekleri olmamış. Zamanında halamdan 1 yaşlarında bebek almışlar halam emzirdiği için dayanamayip almış bu mübarek anacim boş besigi sallamış içine patiklerini yeleklerini koyup. Sonra gerçek ailem şakadan " ağlama yenge biz yapar veririz demişler. Gel zman git zman hep sormuşlar var mı birşey diye. Sonra yapmışlar ben olmuşum ve almışlar. Tek olmak zordu benim için. Rabbim bu dünyada incitti ise obut tarafta incitmesin babacigimin mekani cennet olsun. Anama ömür versin. Öz olsa bu kadar iyi
aminnInşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Evet haklısınız aslında bana da dr aynı şeyi demişti belirtiler anca 6 7hafta sonrasında başlar diye. Belirti sandığın psikolojiktir diye.Ya öyle değil işte. Olmuyor. Benim aşırı bulantım vardı. Dahiliyeye gittim hamilesin 4 haftalık dedi doktor ama bulantın hamilelik yüzünden değil diye uyardı. Sonra kadın Doğuma gittim. Oda aynısını söyledi. Bilimsel olarak vücutta gebelik belirtisi olması için beta değerinin çok yükselmesi lazım. Mantıkende öyle horman seviyesi yükselecek ki vücudun belirti versin değil mi:) Yani bir 6 haftalık olması lazım. Yerleşme ağrısı dedikleri de rahim kasılmaları.. o zaten regl olmadan önce de oluyor.Yani sizinki de benimki gibi tesadüftür. Bende çok anlamlar çıkardığım için zamanında kızlar boşuna stres olmasın diye diyorum. Sonra insan daha çok üzülüyor
Ay ikinci çizgi çok silik görüyorum var benceKızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
Inşallah vardır canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşaallahAy ikinci çizgi çok silik görüyorum var bence
Amin inşallah bence bi kan verin sonucu merakla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah vardırInşallah vardır canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşaallah
Sağlık ocağını aradım şimdi kan vermek için salı çarşamba perşembe gunleri aliniyomus bide yarın gitsem gun veriyolarmis kan vermek icin saçmalığa bakAmin inşallah bence bi kan verin sonucu merakla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah vardır
Bugün salı değilmi bugün gitsenSağlık ocağını aradım şimdi kan vermek için salı çarşamba perşembe gunleri aliniyomus bide yarın gitsem gun veriyolarmis kan vermek icin saçmalığa bak
Saat 10a kadar mis oda canimBugün salı değilmi bugün gitsen
Tüh yarına kaldı o zamanSaat 10a kadar mis oda canim
Yukarida yazdim ben adetime 5 gun kala ogrendim ve hatta 1 hafta 10 gun oncesinde de belirtiler yasadim daha once hic yasamadigim seylerdi ama sizin gibi dusunup belli olmaz simdiden dedim. Tabi hic belirti yasamayanlarda varr adeti gectikten sonra yasayanlarda var... her kadinin her hamileligi ayni olmaz. İlk gebeligim dusukle sonuclanmisti ama felaket mide bulantim vardi acliktan 3 kilo vermistim. Simdi ise hic yok... Kesin yargi vermeyin derim. Burada herkes bir umuda tutunuyor sonucta. Ama su konuda haklisiniz ki akildan cikartmak surekli dusunup stres moral bozuklugu yapmamak lazim. Ama kendimi dinleyip 5 gun kala test yapip dinlenmeye gecmeseydim o gun cok agir malzemeler tasiyacaktim belki bir zarari olacakti. Tedbiri elden birakmadan beklemek lazim.Kızlar regl gecikmeden belirti falan olmuyor benden söylemesi. Şu erken gebelik belirtileri bile 6-8 haftalık olunca başlıyor. Hiç reglinix gecikmeden test yapıp moral bozmayın. Kendinizi de dinleyip durmayın bu arada. Hele o kasık ağrıları regl oluyorum ağrıları ile aynı zaten oradan da çıkaramazsınız. Sabredin reglinix en az 2 gün geciksin test yapın. Ben de çok yapardım insanın morali bozuluyor stres oluyor.
Var canim var gözün aydın. Bir arkadasimin da boyleydi kan verdi 40 cikti degeriKızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
Bende goruyorum silik cizgi var bakalim ilerleyen zamanda ne olacak insallah hamilesndirKızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
Valla bana hastane saglik ocagi demeyin 15 gundur dis agrisi cekiorum randevum yarina ne randevu buluonuo ne bisey valla kafayi yedim 15 gndr yaaa onceden hastanelerde sira vardi artik yok die konusmayi biliyolar var iste vaar tek fark simdi evde beklioruz ...dun sahurda hic birsey yiyemedim suandada sancidan duramiorum kusura bakmayin alakszdi ama icimi dokmek istedm kafayi yiyecemSağlık ocağını aradım şimdi kan vermek için salı çarşamba perşembe gunleri aliniyomus bide yarın gitsem gun veriyolarmis kan vermek icin saçmalığa bak
Silik çizgi var canım,gözünaydın,sen de benim gibi dayanamayıp yaptınKızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?