Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah öyledir Ağrı'larım başlayınca korkmaya başlıyorum .
Ben gebe olduğunu adet tarihimden 4 gün önce öğrenmiştim kasik ağrısı sürekli oluyor canım iki adet arası rahatliyorsun ama başlarda bi kaç hafta ağrı yapıyor adet sancısı gibi yerleşmeye çalışıyor çünkü bu seferde yerlestikce uyku bastırıyor seni

Vallahi benim etrafımda kim var ise adetinden önce öğrendi hep bende dahil yine belirtiler oluyor adete yakın olmazmi hiç ben mesela goguslerimin damarlasmasindan belimin sol tarafı ve sol kasığım ağrısından adetimden nerden baksam 5 'ün 6 gün önce tahmin ettim keza arkadaşlarımda öyle ve şöyle birşey hissediyosun. Tam olarak onun geldiğini hissediyosun canım

Aynen öylr canım işim rahat ama zor geliyo yinede işte artık ev hanımlığı evresine geçmek istiyorum inşallah canım inşallahhh

Inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.
aminn

Evet haklısınız aslında bana da dr aynı şeyi demişti belirtiler anca 6 7hafta sonrasında başlar diye. Belirti sandığın psikolojiktir diye.

Amin inşallah bence bi kan verin sonucu merakla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah vardır
Sağlık ocağını aradım şimdi kan vermek için salı çarşamba perşembe gunleri aliniyomus bide yarın gitsem gun veriyolarmis kan vermek icin saçmalığa bak

Yukarida yazdim ben adetime 5 gun kala ogrendim ve hatta 1 hafta 10 gun oncesinde de belirtiler yasadim daha once hic yasamadigim seylerdi ama sizin gibi dusunup belli olmaz simdiden dedim. Tabi hic belirti yasamayanlarda varr adeti gectikten sonra yasayanlarda var... her kadinin her hamileligi ayni olmaz. İlk gebeligim dusukle sonuclanmisti ama felaket mide bulantim vardi acliktan 3 kilo vermistim. Simdi ise hic yok... Kesin yargi vermeyin derim. Burada herkes bir umuda tutunuyor sonucta. Ama su konuda haklisiniz ki akildan cikartmak surekli dusunup stres moral bozuklugu yapmamak lazim. Ama kendimi dinleyip 5 gun kala test yapip dinlenmeye gecmeseydim o gun cok agir malzemeler tasiyacaktim belki bir zarari olacakti. Tedbiri elden birakmadan beklemek lazim.

Sağlık ocağını aradım şimdi kan vermek için salı çarşamba perşembe gunleri aliniyomus bide yarın gitsem gun veriyolarmis kan vermek icin saçmalığa bak
Valla bana hastane saglik ocagi demeyin 15 gundur dis agrisi cekiorum randevum yarina ne randevu buluonuo ne bisey valla kafayi yedim 15 gndr yaaa onceden hastanelerde sira vardi artik yok die konusmayi biliyolar var iste vaar tek fark simdi evde beklioruz ...dun sahurda hic birsey yiyemedim suandada sancidan duramiorum kusura bakmayin alakszdi ama icimi dokmek istedm kafayi yiyecem

Kızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
Silik çizgi var canım,gözünaydın,sen de benim gibi dayanamayıp yaptınBende dün yaptım negatif çıktı,umudum yoktu zaten,yumurtlama gününde ilişki olmadığı için,bu ay umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…