• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah bende öyleyim aslında aklım fikrim hep orda.bu arada ara ara kasık Ağrı'm oluyor acaba benim gibi olan var mııııı?bi de uyku hali var
Canım bunlar belirti diye biliyorum bebek yerleşmeye başladıkça ağrılar oluyormuş ve uyku yapıyormuş

Merhaba... Hamileligimi nasil farkettigimi, belirtilerimi yazmak sonunda banada nasip oldu:) belki sizlerede fikir olur diye paylasiyorum.... ilk evliligimde hamile kalamamistim sorun bende saniyordum birsuru ilac kullandim, bosuna kilo alimlari vs oldu derken anlasamadik ayrildik 4 yil sonra tekrar evlendim. Sorun eski kocamdaymis anladim.... ilk ay hamile kalamadim bence yumurtlama gununu tutturamamistik duzensiz bi iliski olmustu ama ikinci ayda sukurler olsun oldu. Oyle erken farkettimki hemde.... iliskiden yaklasik 4 gun sonra bi gece tansiyonum duser gibi gozlerim karardi midem bulandi ama o aksam cok agir yemistim ben yemege yordum... meger hcg hormonunun ilk yukselisleriymis.. 1 hafta kadar sonra belimde kuyruk sokumunun tam ustunde hafif solda boyle baloncuk baloncuk bir agri hissettim bilmem tarif edebildimmi:) yine suphelendim ama cok erken diye umursamadim. Derken adetime 5 gun kala sabah mide bulantim oldu hafif ama oyle kusacak gibi degildim. Evde test vardi yaptim cok silik ikinci cizgi cikti. Ama felaket bir kasik agrim vardi sanki adet gorecekmisim gibi. Hemen sevinmiyim dedim iki gun sonra kan testi yaptirdim 72,4 cikti ama daha adetimin gunu gecmemisti ultrasonda filan gorunmedi doktor hemen sevinme 12 gun sonra gel keseyi gormemiz lazim gorursek gebesin dedi. O arada beklerken catladim tabi bi test daha yaptim evde:) ikinci cizgi net gorunmeye basladi. Sonraki kontrolumde kese gorundu ama bebek gorunmedi... 12 gun sonra yine gel dedi. Bu arada kasik karin agrisi devam etti. Ozellikle oturunca sanki kasiklarimda bisey sıkışıyormus gibi agriyodu uzaninca geciyodu sadece.. Yine heyecanli bekleyis var mi yok mu dusuncesinden sevinemedik bile:) neyse garanti olsun dedim 15 gun sonra gittim ve bebegi de kalp atislarinida duyduk sukurler olsunki.... simdi 8+5 hamileyim. Hic midem bulanmadi hic kusmadim basim da 1 kere dondu sadece. Ama agzimda fena bi metalik tat var... sanki surekli demir emiyormusum gibi agzimda tovbeestagfurullaa:)) o tat rahatsiz ediyo sadece okadar. Umarim gecer... ve umarim bu belirtileri bilmek isinize yarar cunku bende yillarca herkes gibi aradim taradim okudum ama sadece olunca gercekten anlasiliyor buna artik eminim. Hissediliyor. O ilk tansiyon dusmesinden daha anladim yani tecrubesiz olmama ragmen dusunun... hissedemezsenizde uzulmeyin o hissettirir:) İSTEYEN HERKESE YARADAN TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN... TUM HAMİLELER BEBEKLERİNİ SAGLİKLA KUCAGİNA ALSİN BEN DE DAHİL:) Sevgiler
CNım maşallah senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah🙏🏻Öyle valla biz aylarca belirti arıyoruz ama hepsi fos çıkıyor zaten gelince o hissettiriyor kendisini bizleride duanızda eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Valla canım ben en son 3 ay önce gittim adet olmayınca 150 tlydi valla bana ilk başta bebek düşünmeye başladığımda hormon testlerini sağlık ocağındada yaptırabilirsin demişti bende öyle yaptım Sibel hanıma gösterdim sonra ama daha sonraki testleri hep orda yaptırdım da çok uçuk bi fiyatı yok yani ben bi kere medikal de hcg baktırdım kanda 80 tlydi belli orası baya uçuk fiyat😂😂Evet valla bazı doktorlar hastahaneler öyle benimkide bazen çok yoğun olabiliyor gideceğinden 1 hafta önce alırsan daha rahat edersin canım
Ay o daha pahalıymış 😁 özlem hanım 140tı 110a gelmişti ama tahlillerle 300ü geçmişti ama konurdaki mustafa bey 70 lira hemde özlem hanımdan daha ilgiliydi🤭 ramazan geçsin de senin doktoruna gideyim bi o zaman😊

Ay o daha pahalıymış 😁 özlem hanım 140tı 110a gelmişti ama tahlillerle 300ü geçmişti ama konurdaki mustafa bey 70 lira hemde özlem hanımdan daha ilgiliydi🤭 ramazan geçsin de senin doktoruna gideyim bi o zaman😊
Valla canım bende buna geçen yıl başlamıştım 70 liraydı sonra birden arttırdılar ama şöyle normali sanırım 90 su bizim sendika indirimiyle 70 oluyordu 2 kere zam geldi e eşimde işten çıktı tabi o süreçte sendika filan olmadan şuan 150 eşinin sendikası filan varsa orasıda anlaşmalı çalışıyor olabilir 😇Valla canım özellerde illa bi yerden fiyat artıyor bende doktorumu sevdiğim için değiştirmek istemiyorum e devlete de gitsen bişey olsa yanında eşini de almıyorlar muayenede

E zaten şeninde 8 gün kaldı dimi bat a😂

Valla canım bende buna geçen yıl başlamıştım 70 liraydı sonra birden arttırdılar ama şöyle normali sanırım 90 su bizim sendika indirimiyle 70 oluyordu 2 kere zam geldi e eşimde işten çıktı tabi o süreçte sendika filan olmadan şuan 150 eşinin sendikası filan varsa orasıda anlaşmalı çalışıyor olabilir 😇Valla canım özellerde illa bi yerden fiyat artıyor bende doktorumu sevdiğim için değiştirmek istemiyorum e devlete de gitsen bişey olsa yanında eşini de almıyorlar muayenede
Evet canım zaten devlete gidemem randevu bile alsan bi günün orda geçiyor benim vaktim yok onun icinde izin alamam benim içşn o çok problem değil ben zaten hep yalnız oldugum yalnız gittiğim için 😁😁 hayat hastanesinde ayşe hanımda çok iyi diye duydum ama randevu bulunmuyor
E zaten şeninde 8 gün kaldı dimi bat a😂
Benim belirtilerin hepsi yok oldu hiç bişey yok bende inşallah sende vardır canım

Evet canım zaten devlete gidemem randevu bile alsan bi günün orda geçiyor benim vaktim yok onun icinde izin alamam benim içşn o çok problem değil ben zaten hep yalnız oldugum yalnız gittiğim için 😁😁 hayat hastanesinde ayşe hanımda çok iyi diye duydum ama randevu bulunmuyor

Benim belirtilerin hepsi yok oldu hiç bişey yok bende inşallah sende vardır canım
Valla ben bi kere yalnız gittim gerisi hep eşimle meraktan çatlıyor korkuyor başka bi rahatsızlık çıkmasın diye gelmek istiyor oda geliyor 😂Onu hiç duymamıştım canım 😇Öyle deme canım belirtisizde olabiliyor belirtiye takılma çok bence benim belim ağrıyo ama ona belirti diyemem çünkü zaten fıtığım var 😂İnşallah ikimizde de diğer arkadaşlarda da vardır canım ya güzel haber veririz 10 gün sonra 😇😇😇

Bugün akşam üzeri önce pembemsi sonra kahverengi leke geldi. Bat 8 mayıstı. Bekleyelim. Mide bulantısı idrara çıkma dışında diğer ibareler mevcut. Inşallah yerleşme kanamasidir. Dua edelim birbirimize lütfennnnnnn 🙏🙏🙏
İnşallah bebeğin gelmiştir yerleşmedir bu yaşadığın canım🙏🏻Dualarımız hep bir bu mübarek ayda rabbim hepimizi evlat nasip etsin sağlıcakla inşallah canım🙏🏻🙏🏻

Valla ben bi kere yalnız gittim gerisi hep eşimle meraktan çatlıyor korkuyor başka bi rahatsızlık çıkmasın diye gelmek istiyor oda geliyor 😂Onu hiç duymamıştım canım 😇Öyle deme canım belirtisizde olabiliyor belirtiye takılma çok bence benim belim ağrıyo ama ona belirti diyemem çünkü zaten fıtığım var 😂İnşallah ikimizde de diğer arkadaşlarda da vardır canım ya güzel haber veririz 10 gün sonra 😇😇😇
Ah keşke benim eşimde gelse gelebilse biz hep ayrıyız :( asker eşi olmak :( inşallah canım ya ama yok bende diye düşünüyorum olmadıgını hissediyorum ama olsun çok isterim hayırlısı inşallah rabbim tüm bekleyen isteyene versin aratmasın 🙏🏻🙏🏻

Ah keşke benim eşimde gelse gelebilse biz hep ayrıyız :KK43: asker eşi olmak :KK43: inşallah canım ya ama yok bende diye düşünüyorum olmadıgını hissediyorum ama olsun çok isterim hayırlısı inşallah rabbim tüm bekleyen isteyene versin aratmasın 🙏🏻🙏🏻
O durumda çok zor canım ya özlem zaten farklı 🙁olsun rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmezmiş inşallah gelir meleklerimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Sen nerde çalışıyorsun canım

Bugün akşam üzeri önce pembemsi sonra kahverengi leke geldi. Bat 8 mayıstı. Bekleyelim. Mide bulantısı idrara çıkma dışında diğer ibareler mevcut. Inşallah yerleşme kanamasidir. Dua edelim birbirimize lütfennnnnnn 🙏🙏🙏
İnsallah oyledir.. eger yoksa bosuna umitlendirmek gibi olmasin ama sık idrara cikma durumu zaten hemen olmaz. Rahim genisledikce idrar torbasina baski yapiyor ve oyle sıklaşıyomus benim sonrasan basladi yani ogrendikten sonra basladi 3-4 haftalikken hemen olmaz diye dusunuyorum. İnsallah hamilesindir insallah isteyen herkes hamile kalir

İnsallah oyledir.. eger yoksa bosuna umitlendirmek gibi olmasin ama sık idrara cikma durumu zaten hemen olmaz. Rahim genisledikce idrar torbasina baski yapiyor ve oyle sıklaşıyomus benim sonrasan basladi yani ogrendikten sonra basladi 3-4 haftalikken hemen olmaz diye dusunuyorum. İnsallah hamilesindir insallah isteyen herkes hamile kalir
Amin. InsAllah. Ister istemez moralim bozuldu. Ama halen ümitliyim. Hak'tan hayırlısı öncelikle. Benim ilk kizimdada böyle olmuştu ama hep aynı olacak diye kaide yok. Vardır bundada bir hayır. O kadar inanarak istiyor ve dua ediyorum ki. Rabbim ramazan gibi mübarek bir ayda asla reddetmeyecek gibi. Ben kullarımın zannı (iyi bilirlerse iyi,kötü bilirlerse kötü)üzereyim demesine binaen ümitliyim. Allamummecalni min ledunke zurriyyeten tayyibeten mutiaten duasina binaen istiyorum. Gelişme olursa yazarım :dua:

İnşallah bebeğin gelmiştir yerleşmedir bu yaşadığın canım🙏🏻Dualarımız hep bir bu mübarek ayda rabbim hepimizi evlat nasip etsin sağlıcakla inşallah canım🙏🏻🙏🏻
Amin canım samimi olarak istiyorum sizler içinde istiyorum Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.
Ben evlatlık alınmışım ailemin bebekleri olmamış. Zamanında halamdan 1 yaşlarında bebek almışlar halam emzirdiği için dayanamayip almış bu mübarek anacim boş besigi sallamış içine patiklerini yeleklerini koyup 😭. Sonra gerçek ailem şakadan " ağlama yenge biz yapar veririz demişler. Gel zman git zman hep sormuşlar var mı birşey diye. Sonra yapmışlar ben olmuşum ve almışlar. Tek olmak zordu benim için. Rabbim bu dünyada incitti ise obut tarafta incitmesin babacigimin mekani cennet olsun. Anama ömür versin. Öz olsa bu kadar iyi olamazlardı. 2 kizim var bi tane daha istiyorm Rabbim verirse. Hatta ikiz istiyorum. Rabbim tüm evlat isteyenlere versin insAllah. 🙏🙏🙏

Amin canım samimi olarak istiyorum sizler içinde istiyorum Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.
Ben evlatlık alınmışım ailemin bebekleri olmamış. Zamanında halamdan 1 yaşlarında bebek almışlar halam emzirdiği için dayanamayip almış bu mübarek anacim boş besigi sallamış içine patiklerini yeleklerini koyup 😭. Sonra gerçek ailem şakadan " ağlama yenge biz yapar veririz demişler. Gel zman git zman hep sormuşlar var mı birşey diye. Sonra yapmışlar ben olmuşum ve almışlar. Tek olmak zordu benim için. Rabbim bu dünyada incitti ise obut tarafta incitmesin babacigimin mekani cennet olsun. Anama ömür versin. Öz olsa bu kadar iyi olamazlardı. 2 kizim var bi tane daha istiyorm Rabbim verirse. Hatta ikiz istiyorum. Rabbim tüm evlat isteyenlere versin insAllah. 🙏🙏🙏
Canım gerçekten senin durumunda zormuş ama ne güzel ailen sana hiç eksiklik hissettirmemiş 🙏🏻🙏🏻Rabbim evlatlarını sana bağışlasın ömür sağlık versin benim ilk bebeğim olucak olursa ve şuda var annemin 4 yıl bebeği olmamış annemde bazen diyo acaba sende mi benim gibisin diyorum geriye Allahtan ne zaman nasip ederse ama etrafımdaki hamile leri de duyup gördükçe ister istemez içim yanıyor 😢kendim için de çok istiyorum ama en çok da eşim için istiyorum 🙏🏻Rabbim hepimize bir an önce sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X