• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen belirsizlik zor beklemek zor şu hafta hızlı geçsin istiyorum ne olacaksa olsun önümüze bakalım
Valla en sonki adetim 20 gun gecknce bu ay hic sabrszlanmiorum oluruna biraktim gecen ay gunleri sayiyordum ve hic zaman gecmiodu bu ay biraz daha kafam bos bakalim

Kızlar ben bu sabah adet oldum. Yine olmadı çok üzgünüm ama hayırlısı diyorum dicek bişeyim yok. Umutla bekleyen herkesin allah hayırlısıyla versin gönlündekini inşallah ♥️

Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar. Benim reglime iki gün var. Üç gündür sabahları kahvaltıdan sonra mide yanmam oluyor. Daha önce hiç böyle bir şikayetim olmazdı. Hiç böyle bi belirti yaşayan oldu mu

Kızlarr beyaz akıntım var daha doğrusu çamaşırımda akmış kurumuş beyaz bir akıntı var gebelik belirtisi olabilir mi ya da enfeksiyon :110:

Öyle tabi canım hayırlısı inşallah hakkımızda olmamışsa da üzülmem doğru zaman değildir😊 22 canım sen kaç yasındasın atlamısım sorunu kusura bakma☺
Aynen öyle canım bu ay güzel haberler alalım inşallah🙏🏻😇Estağfirullah hiç önemli değil 28 canım 😂😂

Back
X