- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Hadi inşallah canımCanım 5 gün sürdü 1.günü 3 günü 5 günü değerlendirdik suan aşırı sırtım ve belim agrıyo dün su gibi akıntım geldi sonra hiç gelmedi nasip inşallah bu ay olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canımCanım 5 gün sürdü 1.günü 3 günü 5 günü değerlendirdik suan aşırı sırtım ve belim agrıyo dün su gibi akıntım geldi sonra hiç gelmedi nasip inşallah bu ay olur![]()
Daha erken canım yapsanda bardada çıkmayabilir biraz daha sabırinşallah canım inşallah ya ben dayanamıyorum test alıp yapmak istiyorum ama negatif görceğimi biliyorumbu arada biz aynı şehirdeyiz galiba
![]()
dimi biraz daha sabırDaha erken canım yapsanda bardada çıkmayabilir biraz daha sabırAaa sende mi bursadansın
İyi canım aynı nolsunCanım şükür iyiyiz sen nasılsın
Canım ben görüyorum bak benimde bata 4 gün kala bu sekildeydiBata 4 kala kizlar
Sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşaallah canım inşaallah vardır benimde herkeslere versin RabbimCanım ben görüyorum bak benimde bata 4 gün kala bu sekildeydiEki Görüntüle 2265850
Amin inşallah canım ben o şekilde çıkınca ertesi gün kan verdim beta 40 çıktı bende istersen sende bir kan verSağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşaallah canım inşaallah vardır benimde herkeslere versin Rabbim
Hamileler oruç tutamaz canımYeni hamile olan arkadaşlar oruç tutuyormusunuz bir sormak istedim![]()
canım inşallah güzel haberler alacaksınSağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşaallah canım inşaallah vardır benimde herkeslere versin Rabbim
Inşallah canım dünkü bugünkü farklı testler amacanım inşallah güzel haberler alacaksın
bende gördüm çizgiyi
Bikac gün daha bekliycem canım inşallah sağlıkla gelmiştir bu seferAmin inşallah canım ben o şekilde çıkınca ertesi gün kan verdim beta 40 çıktı bende istersen sende bir kan ver
Görünüyor canim var ıns Rabbim saglikla ilerletir insBata 4 kala kizlar
Inşallah amin canım seninde inşaallah sağlıkla ilerler kucağına almakta nasip olur sagliklaGörünüyor canim var ıns Rabbim saglikla ilerletir ins
Aynen öyle canım Demirtaş Dayım canım evlenince buraya geldimdimi biraz daha sabırevet canım bursadayım neresindesin sen
Allah iyilik sağlık versin canım bebişede sanadaİyi canım aynı nolsun
Bata 4 kala kizlar
Canım hayırlısı olsun bende görüyorum inşallah gelmiştir meleğinBata 4 kala kizlar
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar ben de kan verdim bugun. Beklenen ader carsamba günü. Ama 111 cıktı değerim ıns saglikla ilerler hersey