• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canım yaa
Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum
Geçen ay da benim 4 gün gecikmişti test yapmaktan korkup beklemiştim sonrası zaten kırmjzılar geldi
İnsan olsada korkuyoe test yapmaya seni çok iyi anlıyorum
Ama senin var , sen hiç kafana takma
Yarın kan verirsen güzel haberleri bize vereceksin♥🤲🏻
Bi kaç gün bekleyecem en azından kafamda netleşir yükseliş varsa vardır, düşükse de kimyasaldır.

Ay inşallah canım ya🙏🏻🙏🏻 Ben ovülasyon testi hiç yapmadım ama geçen ay doktora gitmistim adetimden bi gün önce yumurtluyosun yumurtan çatlamak üzere demisti
Amin canım inşallah🙏🏻Valla benimde 2 ay aradan sonra bu ikinci yapışım canım ama çözemiyorum artık ya AA demekki geç çatlamış canım ama insan bunu yaparken de bi strese giriyor ya 😂

Amin canım inşallah🙏🏻Valla benimde 2 ay aradan sonra bu ikinci yapışım canım ama çözemiyorum artık ya AA demekki geç çatlamış canım ama insan bunu yaparken de bi strese giriyor ya 😂
Ne kadarlık evlisin canım sen ☺️ Bende yapmayı düşündüm onu ama eşim yanımda değil o yüzden gerek duymadım sanırım onda hep çift çizgi çıkıyor ama çizgi koyulaşınca çatlamış oluyor

Arkadaşlar merhaba ben martta 3. Aşılamamı oldum. Gonal f 450 vermişti bana da. Bende pcos var. 20 martta kontrole gittim 16 mm civarındaydı pazartesi gel muayene edelim çarşamba aşılama yaparız dedi doktor. Pazartesi yani 22 martta gittim muayene etti ve yumurtaların çatlamış dedi heme aşılama yapalım dedi eşimi çağırdı. Şimdi beklemedeyim bugün 13. Günüm aşılamadan sonra ve çok korkuyorum negatifi görmekten. Kadınlarımda falan sancılar oluyor arada bir, belim ağrıyor bir de beyazımsı bir akıntım var
Durumla ilgili yorumu olan var mı acaba?

Ne kadarlık evlisin canım sen ☺ Bende yapmayı düşündüm onu ama eşim yanımda değil o yüzden gerek duymadım sanırım onda hep çift çizgi çıkıyor ama çizgi koyulaşınca çatlamış oluyor
Benim 2 yıl olcak canım evleneli 😂Sen ne kadarlık evlisin evet t çizgisinin c ile aynı veya daha koyu olması lazım 😇Eşin şehir dışındamı çalışıyor canım .Benim hep böyle beynim yandı artık ya 😂😂😂

Eklentiler

• FF716C83-741D-4CD3-B74E-1B906E35DB24.webp
    FF716C83-741D-4CD3-B74E-1B906E35DB24.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar merhaba ben martta 3. Aşılamamı oldum. Gonal f 450 vermişti bana da. Bende pcos var. 20 martta kontrole gittim 16 mm civarındaydı pazartesi gel muayene edelim çarşamba aşılama yaparız dedi doktor. Pazartesi yani 22 martta gittim muayene etti ve yumurtaların çatlamış dedi heme aşılama yapalım dedi eşimi çağırdı. Şimdi beklemedeyim bugün 13. Günüm aşılamadan sonra ve çok korkuyorum negatifi görmekten. Kadınlarımda falan sancılar oluyor arada bir, belim ağrıyor bir de beyazımsı bir akıntım var
2.aşılama yaptırıp hamile kaldım canım ben 1.aşılamada klomen kullandım başarısız oldu ikincide ilaç raporlu gonal f 450 doz olanından kullandım Persembe gecesinden çatlatma iğnesi yaptırdım Cumartesi öğlen aşılama oldu şöyle eşimle aşılama olmadan önce ilişki olmustu sperm verirken çok fazla değildi fakat tuttu hamile kaldım ne yazıkki 9.5 haftalıkken kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum inşallah senin tutmus ve sağlıklı gebeliktir

Ve ben adet döneminde bile olmayan göğüs acılarımdan anlamıştım canım

Canım ben hiç yaptırmadım bilmiyorum öncelikle inşallah meleğin gelmiştir ama şuan testte yapsan çıkar sanırım saydıklarında gebelik belirtisine benziyor inşallah rabbim sağlıklısını versin 🙏🏻

2.aşılama yaptırıp hamile kaldım canım ben 1.aşılamada klomen kullandım başarısız oldu ikincide ilaç raporlu gonal f 450 doz olanından kullandım Persembe gecesinden çatlatma iğnesi yaptırdım Cumartesi öğlen aşılama oldu şöyle eşimle aşılama olmadan önce ilişki olmustu sperm verirken çok fazla değildi fakat tuttu hamile kaldım ne yazıkki 9.5 haftalıkken kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum inşallah senin tutmus ve sağlıklı gebeliktir
Geçmiş olsun cnm vala ben sanırım bu ay içinde çok umutlu değilim çünkü çatlatma iğnesi vurulamadım kontrole gidince işte çatlamış dedi o biraz morelimi bozmuştu. Şuan da da öyle çok bi belirti denilebilecek bişeyim yok o yüzden çok mutsuzum.

Geçmiş olsun cnm vala ben sanırım bu ay içinde çok umutlu değilim çünkü çatlatma iğnesi vurulamadım kontrole gidince işte çatlamış dedi o biraz morelimi bozmuştu. Şuan da da öyle çok bi belirti denilebilecek bişeyim yok o yüzden çok mutsuzum.
Umudunu kaybetme canım ben 5 gün kullandım kendime vurdum iğneyi 50 ml hergun sonra kontrole gittim 2 gün daha vur dedi bir daha kontrole gittim tamam şu gün çatlatma yaptır dedi 400 doz falan vurdum ben ilk aşılama stres falan yaptım ikincide eşimle şakalaşarak falan girdim doktorum ilk aşılamadan daha iyi geçti dedi tuttu ama sonu iyi olmadı hayırlısı böyleymiş

Canım ben hiç yaptırmadım bilmiyorum öncelikle inşallah meleğin gelmiştir ama şuan testte yapsan çıkar sanırım saydıklarında gebelik belirtisine benziyor inşallah rabbim sağlıklısını versin 🙏🏻
İnşallah canım şu mübarek günlerde hepimiz güzel hayırlı müjdeler alırız inşallah

Back
X