İnşallah Can'ım güzel haberlerimizi alırız birbirimizinOlumlu düşün canım ins herşey yolundadır iyi haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Can'ım güzel haberlerimizi alırız birbirimizinOlumlu düşün canım ins herşey yolundadır iyi haberlerini bekliyoruz
Dimi ama aynen hayırlısıyla gelsin inşallahÖyle tabikide canım sonuç çıkana kadar hamileysek de değilsekte zaten o stresle 9 doğuruyoruzAminn inşallah
Bi kaç gün bekleyecem en azından kafamda netleşir yükseliş varsa vardır, düşükse de kimyasaldır.Aynen canım yaa
Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum
Geçen ay da benim 4 gün gecikmişti test yapmaktan korkup beklemiştim sonrası zaten kırmjzılar geldi
İnsan olsada korkuyoe test yapmaya seni çok iyi anlıyorum
Ama senin var , sen hiç kafana takma
Yarın kan verirsen güzel haberleri bize vereceksin♥![]()
Amin canım inşallahAy inşallah canım yaBen ovülasyon testi hiç yapmadım ama geçen ay doktora gitmistim adetimden bi gün önce yumurtluyosun yumurtan çatlamak üzere demisti
Amin canım inşallahDimi ama aynen hayırlısıyla gelsin inşallah
Ne kadarlık evlisin canım senAmin canım inşallahValla benimde 2 ay aradan sonra bu ikinci yapışım canım ama çözemiyorum artık ya AA demekki geç çatlamış canım ama insan bunu yaparken de bi strese giriyor ya
![]()
Benim 2 yıl olcak canım evleneliNe kadarlık evlisin canım sen ☺ Bende yapmayı düşündüm onu ama eşim yanımda değil o yüzden gerek duymadım sanırım onda hep çift çizgi çıkıyor ama çizgi koyulaşınca çatlamış oluyor
2.aşılama yaptırıp hamile kaldım canım ben 1.aşılamada klomen kullandım başarısız oldu ikincide ilaç raporlu gonal f 450 doz olanından kullandım Persembe gecesinden çatlatma iğnesi yaptırdım Cumartesi öğlen aşılama oldu şöyle eşimle aşılama olmadan önce ilişki olmustu sperm verirken çok fazla değildi fakat tuttu hamile kaldım ne yazıkki 9.5 haftalıkken kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum inşallah senin tutmus ve sağlıklı gebeliktirArkadaşlar merhaba ben martta 3. Aşılamamı oldum. Gonal f 450 vermişti bana da. Bende pcos var. 20 martta kontrole gittim 16 mm civarındaydı pazartesi gel muayene edelim çarşamba aşılama yaparız dedi doktor. Pazartesi yani 22 martta gittim muayene etti ve yumurtaların çatlamış dedi heme aşılama yapalım dedi eşimi çağırdı. Şimdi beklemedeyim bugün 13. Günüm aşılamadan sonra ve çok korkuyorum negatifi görmekten. Kadınlarımda falan sancılar oluyor arada bir, belim ağrıyor bir de beyazımsı bir akıntım var
Durumla ilgili yorumu olan var mı acaba?
Ve ben adet döneminde bile olmayan göğüs acılarımdan anlamıştım canımArkadaşlar merhaba ben martta 3. Aşılamamı oldum. Gonal f 450 vermişti bana da. Bende pcos var. 20 martta kontrole gittim 16 mm civarındaydı pazartesi gel muayene edelim çarşamba aşılama yaparız dedi doktor. Pazartesi yani 22 martta gittim muayene etti ve yumurtaların çatlamış dedi heme aşılama yapalım dedi eşimi çağırdı. Şimdi beklemedeyim bugün 13. Günüm aşılamadan sonra ve çok korkuyorum negatifi görmekten. Kadınlarımda falan sancılar oluyor arada bir, belim ağrıyor bir de beyazımsı bir akıntım var
Canım ben hiç yaptırmadım bilmiyorum öncelikle inşallah meleğin gelmiştir ama şuan testte yapsan çıkar sanırım saydıklarında gebelik belirtisine benziyor inşallah rabbim sağlıklısını versinArkadaşlar merhaba ben martta 3. Aşılamamı oldum. Gonal f 450 vermişti bana da. Bende pcos var. 20 martta kontrole gittim 16 mm civarındaydı pazartesi gel muayene edelim çarşamba aşılama yaparız dedi doktor. Pazartesi yani 22 martta gittim muayene etti ve yumurtaların çatlamış dedi heme aşılama yapalım dedi eşimi çağırdı. Şimdi beklemedeyim bugün 13. Günüm aşılamadan sonra ve çok korkuyorum negatifi görmekten. Kadınlarımda falan sancılar oluyor arada bir, belim ağrıyor bir de beyazımsı bir akıntım var
Geçmiş olsun cnm vala ben sanırım bu ay içinde çok umutlu değilim çünkü çatlatma iğnesi vurulamadım kontrole gidince işte çatlamış dedi o biraz morelimi bozmuştu. Şuan da da öyle çok bi belirti denilebilecek bişeyim yok o yüzden çok mutsuzum.2.aşılama yaptırıp hamile kaldım canım ben 1.aşılamada klomen kullandım başarısız oldu ikincide ilaç raporlu gonal f 450 doz olanından kullandım Persembe gecesinden çatlatma iğnesi yaptırdım Cumartesi öğlen aşılama oldu şöyle eşimle aşılama olmadan önce ilişki olmustu sperm verirken çok fazla değildi fakat tuttu hamile kaldım ne yazıkki 9.5 haftalıkken kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum inşallah senin tutmus ve sağlıklı gebeliktir
Ay canım heyecanla bekliyorum seni rabbim nasip etmiştir inşallah bu güzel aydaKızlar bende gebelik testi aldım sahurdan önce yapıcam sıvı çok aldım şimdi boşa gitmesin test inşallah vardır beyaz akıntım çok benimde
Ayy hadi bu hayırlı mübarek günde bir müjde olsun sanaKızlar bende gebelik testi aldım sahurdan önce yapıcam sıvı çok aldım şimdi boşa gitmesin test inşallah vardır beyaz akıntım çok benimde
Umudunu kaybetme canım ben 5 gün kullandım kendime vurdum iğneyi 50 ml hergun sonra kontrole gittim 2 gün daha vur dedi bir daha kontrole gittim tamam şu gün çatlatma yaptır dedi 400 doz falan vurdum ben ilk aşılama stres falan yaptım ikincide eşimle şakalaşarak falan girdim doktorum ilk aşılamadan daha iyi geçti dedi tuttu ama sonu iyi olmadı hayırlısı böyleymişGeçmiş olsun cnm vala ben sanırım bu ay içinde çok umutlu değilim çünkü çatlatma iğnesi vurulamadım kontrole gidince işte çatlamış dedi o biraz morelimi bozmuştu. Şuan da da öyle çok bi belirti denilebilecek bişeyim yok o yüzden çok mutsuzum.
Amin canım inşallah takvime göre 2 gün geçtiAy canım heyecanla bekliyorum seni rabbim nasip etmiştir inşallah bu güzel ayda![]()
Amin inşallah hepimize olur bir müjde kucaklarımız dolarAyy hadi bu hayırlı mübarek günde bir müjde olsun sana![]()
Ayyy var sende inşallah yaaa çok heyecanlandım gerçekten insan burada duyunca gebe haberlerini mutlu oluyor kendine olmuş gibi yaAmin canım inşallah takvime göre 2 gün geçti![]()
İnşallah canım şu mübarek günlerde hepimiz güzel hayırlı müjdeler alırız inşallahCanım ben hiç yaptırmadım bilmiyorum öncelikle inşallah meleğin gelmiştir ama şuan testte yapsan çıkar sanırım saydıklarında gebelik belirtisine benziyor inşallah rabbim sağlıklısını versin![]()