- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Aminn canım inşallah hepimizin göbüşleri bebişle dolsunİnşallah canım şu mübarek günlerde hepimiz güzel hayırlı müjdeler alırız inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım inşallah hepimizin göbüşleri bebişle dolsunİnşallah canım şu mübarek günlerde hepimiz güzel hayırlı müjdeler alırız inşallah
En sondan bi önceki en koyusu sanki canım ama hepsi koyu gibi bilemedimBenim 2 yıl olcak canım evleneliSen ne kadarlık evlisin evet t çizgisinin c ile aynı veya daha koyu olması lazım
Eşin şehir dışındamı çalışıyor canım .Benim hep böyle beynim yandı artık ya
![]()
İnşallah vardır benim akıntım hep sarımsıKızlar bende gebelik testi aldım sahurdan önce yapıcam sıvı çok aldım şimdi boşa gitmesin test inşallah vardır beyaz akıntım çok benimde
Hahah evet canım o zaten diğerlerinden de koyuydu ama genelde hepsi koyu o yüzden valla benimde kafa karıştı gittiEn sondan bi önceki en koyusu sanki canım ama hepsi koyu gibi bilemedimönceki testlerin de mi böyleydi? Benim bi arkadaşımda ovülasyonda sürekli koyu çizgi gördüğü ay hamileydi inşallah sende öylesindir
Benim 9 ay olcak canım yeni sayılır eşimde doğuda görev yapıyor ayrıyız aslında pek düşünmüyoduk biz ama adetlerim gecikince polikistik over olabilirsin dediler iki doktora gittim ikiside net bişey söylemedi herkeste korunma diyor ee bende özendim artık istiyorum hayırlısıyla
![]()
Hamilesin bence ben öyle hissediyorum canım inşallah öyledirHahah evet canım o zaten diğerlerinden de koyuydu ama genelde hepsi koyu o yüzden valla benimde kafa karıştı gittiyok canım ya bi kaç kişi daha öyle dedi de değilim hamile
Evet canım ya bi önceki yaptığım dada böyleydi çok koyu olmasada
valla canım benimde bi kere 60 gün gecikti ama öyle birşey çıkmadı sonrada doktorum zaten progestan a başlattı bu ay 3 . Ayım kullanmaya başlayalı
Anladım canım olsun yeni eski insan ne zaman isterse o zaman başlar çalışmalara geriside Rabbim ne zaman nasip ederse artık ay hiç özenilmezmi benim şuan 2 arkadaşımda hamile insan istiyor ya
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize canım sağlıkla
Allah kavuştursun canım eşinlede inşallah Allahyardımcısı olsun
![]()
Ben hastanede olsam hergun kan verirdim heralde ama sen bana bakma dogrusunu yapiorsunAynen bende hastane de çalışıyorum korkuyorum Üzülürüm diye. SAT tarihimi beklicem.
Progestan ı bana doktorum adet düzenleme için verdi canım adetlerimi bi süre olmayınca ama extra düşük önleyici kısırlık tedavisinde de kullanıyor bildiğim okuduğum kadarıylaHamilesin bence ben öyle hissediyorum canım inşallah öyledirProgestan nedir canım cahilim biraz
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimize nasip etsin Rabbim şu mübarek günlerde
![]()
Benim eğer 2 aya göre olursa 15 mayıs da canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda valla ben hiç bi belirtiye takılmayacağım artık yaAdet tarhi 13 mayis olan varmi ? Benim kasik agrilarim basladi bakalim ne olacak gogus agrim olmadgi srece hamilelik belirtisi diye dsnmeyecegim
Bakalim ben neye gore ne zaman olacam belirsizlik cok sknti verici ya bide diorum hamile degilsem bari erkenden hasta olayimda kafam rahat etsinBenim eğer 2 aya göre olursa 15 mayıs da canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda valla ben hiç bi belirtiye takılmayacağım artık ya![]()
Evet canım insan bebek yoksa olayım diyorki olmamak çok kötü daha fazla stres yani hayırlısı olsun belirsizlikte berbat ya bakalım bu ay neler olucak inşallah hepimiz beklediğimiz haberi alırızBakalim ben neye gore ne zaman olacam belirsizlik cok sknti verici ya bide diorum hamile degilsem bari erkenden hasta olayimda kafam rahat etsin
Ay hadi insallah cok sevindim valla :) ne zaman kan vermye gitceksin ?Teşekkür ederim Can'ıminşallah benimledir bebeğim
benim regli günüm 5 gün atıyordu3 aydır.tam günüydü bugun
Naptn canimKızlar bende gebelik testi aldım sahurdan önce yapıcam sıvı çok aldım şimdi boşa gitmesin test inşallah vardır beyaz akıntım çok benimde
Anladım canım aydınlattığın için teşekkür ederimProgestan ı bana doktorum adet düzenleme için verdi canım adetlerimi bi süre olmayınca ama extra düşük önleyici kısırlık tedavisinde de kullanıyor bildiğim okuduğum kadarıylaAy ağzından bal damlıyor kuzum inşallah sende ben de diğer arkadaşlarda hepimiz kalalım yaa artık bebeğim olsun onu hissetmek istiyorum
Yaş kaçtı canım bu arada
bide bugün annem 41 tane hurma verdi okunmuş şifa niyetine gergin ye dedi ama bakalım
Bi bakmışsın 9 gün sonra ikimizde müjdeyi patlatırız inşalllah
![]()
Ne demek canım hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz Öyle düşünme hemen karamsar olma stres yapmamaya çalış en azından dene yani unutma yeterki Rabbim ol desinAnladım canım aydınlattığın için teşekkür ederimamin amin inşallah canımm
Afiyet Şifa olsun benim karın ağrım şiddetlendi gaz sancısı gibi değişik bi hal aldı sanırım hamilelik falan yok farklı bişey bu
![]()
Çıkmadı canımNaptn canim
Hadiya silik demi çıkmadı olsun kuzum belki vardır ama şimdi çıkmamıştır sakın üzülme yoksa rabbim büyükÇıkmadı canım
Öyle tabi canım hayırlısı inşallah hakkımızda olmamışsa da üzülmem doğru zaman değildirNe demek canım hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz Öyle düşünme hemen karamsar olma stres yapmamaya çalış en azından dene yani unutma yeterki Rabbim ol desinYaş kaçtı canım bu arada senin