Böyle Can'ım ilk 5 dakikada çıktıCanim ben göremedim atar misin tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle Can'ım ilk 5 dakikada çıktıCanim ben göremedim atar misin tekrar
Canim senin de var hayirlisiyla neden kimyasal old. Düşündün ki?? Yarin hemen kan ver canim. Benimde boyle çıkmıştıBöyle Can'ım ilk 5 dakikada çıktı
Geçen ay kimyasal yaşayınca korkuyorum bi kaç forumd okuduğum üst üste kimyasal yaşayınca öyle demorilize oldum kiCanim senin de var hayirlisiyla neden kimyasal old. Düşündün ki?? Yarin hemen kan ver canim. Benimde boyle çıkmıştı
Evet canım varsada çıkmazsa öncesi hep hayal kırıklığı o yüzden beklemek daha mantıklı benimde bugünü saymazsak 9 gün kaldı bazen erken gebelik testlerinde bile negatif gösterebiliyor olduğu halde o yüzden stres yapmadan beklemek lazım tabi başarabilirsekİnşallah canımGünüm geçince test yapmalıyım değilmi?
![]()
Aynı benimle ayyyy insAllah vardır. Hayırlı olsun bebişinCanim bat 8 mayis
Geçen ay kimyasal yaşayınca korkuyorum bi kaç forumd okuduğum üst üste kimyasal yaşayınca öyle demorilize oldum kiCanim senin de var hayirlisiyla neden kimyasal old. Düşündün ki?? Yarin hemen kan ver canim. Benimde boyle çıkmıştı
Canım niye bu kadar hemen moralini bozuyorsun bence biraz sakin ol derin bi nefes al rabbime şükret dua et bolca hastahane yakınsa içini rahatlat git kan testi de yaptır bekleme daha fazla en azından değerini öğrenirsin ne olur strese girme çok fazla verende alanda AllahBenim kafam çok karıştı kimyasal olabilir mi .benim idrar testim belirgin değil mi arkdaslar.moralimi çok bozdumLütfen yardımcı olur musunuz ?
Hayır yapmadım. Klasik yumurtlama dönemini hesaplayarak yaptım.Canim ovulasyon takibi yapıyor muydu testle
Hastanede çalışıyorum baktırmak kolay da ona cesaret etmek biraz zor oluyor.Rabbim hayırlı Bi şekilde nasip etsin inşallahCanım niye bu kadar hemen moralini bozuyorsun bence biraz sakin ol derin bi nefes al rabbime şükret dua et bolca hastahane yakınsa içini rahatlat git kan testi de yaptır bekleme daha fazla en azından değerini öğrenirsin ne olur strese girme çok fazla verende alanda AllahEn hayırlısı sağlıklısı olsun senin için
Aynen bende hastane de çalışıyorum korkuyorum Üzülürüm diye. SAT tarihimi beklicem.Hastanede çalışıyorum baktırmak kolay da ona cesaret etmek biraz zor oluyor.Rabbim hayırlı Bi şekilde nasip etsin inşallah![]()
Canım hiç olumsuz düşünmeBöyle Can'ım ilk 5 dakikada çıktı
Yok ama yarın istetirim.Yarın kanda verebilirim Aslında amaCanım hiç olumsuz düşünme
Çok güZel net bir şekilde görünüyor çizgi
Elinde varsa aslında test yarın bir daha yapsan koyulaşmayı görebiliriz
Aynen canım yaaYok ama yarın istetirim.Yarın kanda verebilirim Aslında amaNe zormuş valla hamileler heran paronayaklaşabilir böyle 9 ay boyunca.
Hayırlı olsun canım,kötü düşünme kuzum Allahın izniyle bebiş güzelce yerleşmiş olsunBöyle Can'ım ilk 5 dakikada çıktı
Benimde 9 gün var canım senin ne belirtin varEvet canım varsada çıkmazsa öncesi hep hayal kırıklığı o yüzden beklemek daha mantıklı benimde bugünü saymazsak 9 gün kaldı bazen erken gebelik testlerinde bile negatif gösterebiliyor olduğu halde o yüzden stres yapmadan beklemek lazım tabi başarabilirsek![]()
Olumlu düşün canım ins herşey yolundadır iyi haberlerini bekliyoruzGeçen ay kimyasal yaşayınca korkuyorum bi kaç forumd okuduğum üst üste kimyasal yaşayınca öyle demorilize oldum ki![]()
Öyle tabikide canım sonuç çıkana kadar hamileysek de değilsekte zaten o stresle 9 doğuruyoruzHastanede çalışıyorum baktırmak kolay da ona cesaret etmek biraz zor oluyor.Rabbim hayırlı Bi şekilde nasip etsin inşallah![]()
Valla canım şuan belirti için erken diye düşünüyorum ve her ay aramaktan bıktığım için belirtide aramıyorum ama belim ağrıyor bazen yanma gibi ama onuda gebeliğe yormuyorum çünkü fıtığımda var he birde sol kasığım batıyor sızlıyorBenimde 9 gün var canım senin ne belirtin var☺ Bekleyelim bakalım zor ama![]()
Ay inşallah canım yaValla canım şuan belirti için erken diye düşünüyorum ve her ay aramaktan bıktığım için belirtide aramıyorum ama belim ağrıyor bazen yanma gibi ama onuda gebeliğe yormuyorum çünkü fıtığımda var he birde sol kasığım batıyor sızlıyoray iyikide belirti aramamışım yani
valla bide benim ovü testleri hep koyu olduğu için kafam karıştı artık
Valla beklemek çok zor gerçekten
Rabbim hakkımızda hayırlısı nı nasip etsin bu mübarek güzel ayda hepimiz güzel haberler alalım inşallah topluca mayıs gebeliğe taşınırız
![]()
İnşalla öylr ihtiyacım var kiHayırlı olsun canım,kötü düşünme kuzum Allahın izniyle bebiş güzelce yerleşmiş olsun![]()