Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba bayanlar benimde 9 gün var adetime ama kasıklarımda ara ara sızı oluyor bu belirti olabilir mi yoksa psikolojik mi bide göbek deliğimin altından başlayan çok koyu olmayan dikey bi çizgi var ama bu önceden var mıydı yeni mi oluştu bilmiyorum

Merhaba bugünü saymazsak 1.. 2 gün sonra adet günüm. Bir haftayı geçti siskinlik,hafif kasık ağrılarım oluyor. Dediğin gibi bende bugün fark ettim koyu olmamakla birlikte aşağı doğru bir çizgi var. Hayra yoruyorum. Bir kaç gün sonra belli olur inşallah. Benin 11.nisanda adet olmuştum. 7..8 mayıs gibi de beklenen adet tarihim . Bakalim . Senin son ve gelecek olan tarihin nedir?

İnşallah vardır canım seninde hakkımızda hayırlısı olsun
14 nisan son adetim beklenende telefonumda 2 program yüklü birinde 14 mayıs birinde 21 mayıs diyor ama son 4 5 aydır hiç düzenli olamadım polikistik over olabilirmis bende

Benim hamileligimde olusmustu ama ilerleyen haftalardamydi bastamiydi onu bilmiorum insallah hamilesindir

Canim ovulasyon takibi yapıyor muydu testle

Amiinn bakalim bu ayda gecikmeli olursam gdecegim doktora insallah gerek kalmazda hamile kalirz ins burdaki herkesle beraber
Amin canım rabbim tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bu mübarek ayda inşallah Güzel haberlerini bekliyorum

Merhabalar canım valla adet de gebelik belirtileri o kadar çok benziyorki inşallah meleğin gelmiştir

Benim kafam çok karıştı kimyasal olabilir mi .benim idrar testim belirgin değil mi arkdaslar.moralimi çok bozdum Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…