- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Ayy canım insAllah .. hayırlı olsun insAllah. Senin BAT kaç?Bekledikce böyle oldu kizlar daha koyulasmis. Sanirim kesin var
Merhaba bugünü saymazsak 1.. 2 gün sonra adet günüm. Bir haftayı geçti siskinlik,hafif kasık ağrılarım oluyor. Dediğin gibi bende bugün fark ettim koyu olmamakla birlikte aşağı doğru bir çizgi var. Hayra yoruyorum. Bir kaç gün sonra belli olur inşallah. Benin 11.nisanda adet olmuştum. 7..8 mayıs gibi de beklenen adet tarihim . BakalimMerhaba bayanlar benimde 9 gün var adetime ama kasıklarımda ara ara sızı oluyor bu belirti olabilir mi yoksa psikolojik mi bide göbek deliğimin altından başlayan çok koyu olmayan dikey bi çizgi var ama bu önceden var mıydı yeni mi oluştu bilmiyorum
İnşallah vardır canım seninde hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba bugünü saymazsak 1.. 2 gün sonra adet günüm. Bir haftayı geçti siskinlik,hafif kasık ağrılarım oluyor. Dediğin gibi bende bugün fark ettim koyu olmamakla birlikte aşağı doğru bir çizgi var. Hayra yoruyorum. Bir kaç gün sonra belli olur inşallah. Benin 11.nisanda adet olmuştum. 7..8 mayıs gibi de beklenen adet tarihim . Bakalim. Senin son ve gelecek olan tarihin nedir?
Hadiya inşallah bundan sonrası hayırlı sağlıklısı olsun canımKızlar ben adet oldum yani ikinci defa kimyasal gebelik geçirdim
Amin canım çok sağol hepimiz için öyle olsun inşallahHadiya inşallah bundan sonrası hayırlı sağlıklısı olsun canımÇok üzüldüm
Benim hamileligimde olusmustu ama ilerleyen haftalardamydi bastamiydi onu bilmiorum insallah hamilesindirMerhaba bayanlar benimde 9 gün var adetime ama kasıklarımda ara ara sızı oluyor bu belirti olabilir mi yoksa psikolojik mi bide göbek deliğimin altından başlayan çok koyu olmayan dikey bi çizgi var ama bu önceden var mıydı yeni mi oluştu bilmiyorum
İnşallah canım genelde ilerleyen haftalarda oluyormus ama bende zaten önceden varmıydı yenimi olustu bilmiyorumBenim hamileligimde olusmustu ama ilerleyen haftalardamydi bastamiydi onu bilmiorum insallah hamilesindir
Canım dun yaptim pozitif olduğuna dair yorumlar aldim. Yarin kan vericem.Aynı ben. 11 nisan sAT. Ne yaptın pozitif mi cıktı. Ben daha yaptırmadım
Canim bat 8 mayisAyy canım insAllah .. hayırlı olsun insAllah. Senin BAT kaç?
Canim ovulasyon takibi yapıyor muydu testleMerhaba bugünü saymazsak 1.. 2 gün sonra adet günüm. Bir haftayı geçti siskinlik,hafif kasık ağrılarım oluyor. Dediğin gibi bende bugün fark ettim koyu olmamakla birlikte aşağı doğru bir çizgi var. Hayra yoruyorum. Bir kaç gün sonra belli olur inşallah. Benin 11.nisanda adet olmuştum. 7..8 mayıs gibi de beklenen adet tarihim . Bakalim. Senin son ve gelecek olan tarihin nedir?
Bariz Pozitif canım buCanım dun yaptim pozitif olduğuna dair yorumlar aldim. Yarin kan vericem.
Bence sen de baksan çıkar artik testte varsa eger diye düşünüyorumCanim bat 8 mayis
Ayy ins canim Rabbim sizlere de görmeyi nasip etsin. Yarin kan vericem yine yazicamBariz Pozitif canım bu
Amin canım inşallah sağlıklı ilerlerAyy ins canim Rabbim sizlere de görmeyi nasip etsin. Yarin kan vericem yine yazicam
Amin canım rabbim tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bu mübarek ayda inşallahAmiinn bakalim bu ayda gecikmeli olursam gdecegim doktora insallah gerek kalmazda hamile kalirz ins burdaki herkesle beraber
Merhabalar canım valla adet de gebelik belirtileri o kadar çok benziyorki inşallah meleğin gelmiştirMerhaba bayanlar benimde 9 gün var adetime ama kasıklarımda ara ara sızı oluyor bu belirti olabilir mi yoksa psikolojik mi bide göbek deliğimin altından başlayan çok koyu olmayan dikey bi çizgi var ama bu önceden var mıydı yeni mi oluştu bilmiyorum
İnşallah canımMerhabalar canım valla adet de gebelik belirtileri o kadar çok benziyorki inşallah meleğin gelmiştir
Canim ben göremedim atar misin tekrarBenim kafam çok karıştı kimyasal olabilir mi .benim idrar testim belirgin değil mi arkdaslar.moralimi çok bozdumLütfen yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?