Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canım Günüm geçince test yapmalıyım değilmi?
Evet canım varsada çıkmazsa öncesi hep hayal kırıklığı o yüzden beklemek daha mantıklı benimde bugünü saymazsak 9 gün kaldı bazen erken gebelik testlerinde bile negatif gösterebiliyor olduğu halde o yüzden stres yapmadan beklemek lazım tabi başarabilirsek

Benim kafam çok karıştı kimyasal olabilir mi .benim idrar testim belirgin değil mi arkdaslar.moralimi çok bozdum Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Canım niye bu kadar hemen moralini bozuyorsun bence biraz sakin ol derin bi nefes al rabbime şükret dua et bolca hastahane yakınsa içini rahatlat git kan testi de yaptır bekleme daha fazla en azından değerini öğrenirsin ne olur strese girme çok fazla verende alanda Allah En hayırlısı sağlıklısı olsun senin için

Hastanede çalışıyorum baktırmak kolay da ona cesaret etmek biraz zor oluyor.Rabbim hayırlı Bi şekilde nasip etsin inşallah

Yok ama yarın istetirim.Yarın kanda verebilirim Aslında ama Ne zormuş valla hamileler heran paronayaklaşabilir böyle 9 ay boyunca.
Aynen canım yaa
Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum
Geçen ay da benim 4 gün gecikmişti test yapmaktan korkup beklemiştim sonrası zaten kırmjzılar geldi
İnsan olsada korkuyoe test yapmaya seni çok iyi anlıyorum
Ama senin var , sen hiç kafana takma
Yarın kan verirsen güzel haberleri bize vereceksin

Benimde 9 gün var canım senin ne belirtin var Bekleyelim bakalım zor ama

Hastanede çalışıyorum baktırmak kolay da ona cesaret etmek biraz zor oluyor.Rabbim hayırlı Bi şekilde nasip etsin inşallah
Öyle tabikide canım sonuç çıkana kadar hamileysek de değilsekte zaten o stresle 9 doğuruyoruz Aminn inşallah

Benimde 9 gün var canım senin ne belirtin var☺ Bekleyelim bakalım zor ama
Valla canım şuan belirti için erken diye düşünüyorum ve her ay aramaktan bıktığım için belirtide aramıyorum ama belim ağrıyor bazen yanma gibi ama onuda gebeliğe yormuyorum çünkü fıtığımda var he birde sol kasığım batıyor sızlıyor ay iyikide belirti aramamışım yani valla bide benim ovü testleri hep koyu olduğu için kafam karıştı artık Valla beklemek çok zor gerçekten Rabbim hakkımızda hayırlısı nı nasip etsin bu mübarek güzel ayda hepimiz güzel haberler alalım inşallah topluca mayıs gebeliğe taşınırız

Ay inşallah canım ya Ben ovülasyon testi hiç yapmadım ama geçen ay doktora gitmistim adetimden bi gün önce yumurtluyosun yumurtan çatlamak üzere demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…