Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayrli olsun canim

Dun gece yattigimda sanki rahimimde biseyler yerlesmeye calisio gbi degisik biseyler hissettim ay bu psikoloji ne olacaksa bole bi belrti faln hissetsem hemen sus bi belrti faln yok diorum kendime hemen baska biseye yoneliorum yoksa kendimi dinlemekten kafayi yerim gecen aydan biliorum

Çok teşekkür ederim Can'ım darısı sizlere inşallah Haftaya pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum çok mu geç olur
Adet gunun tam olarak ne zamandi . 6 yada 7 haftalkken bebisi gorursun 8 haftalikkende kalp atisini oyuzden ne zaman gtmek istersen canm randevuda skinti olmuosa istedgn zaman git

Valla canım her ay o kadar çok şeyi belirti zannediyoruz ki ama sonra fos umarım bu ay gelmiştir bebeğin seninledir ne kadar kaldı regline

Adet gunun tam olarak ne zamandi . 6 yada 7 haftalkken bebisi gorursun 8 haftalikkende kalp atisini oyuzden ne zaman gtmek istersen canm randevuda skinti olmuosa istedgn zaman git
30günde bir olmuyorum 3 aydır uzadı.29 martta kimyasal yaşadım kanamam başladı.haftaya kadar bekleyeyim diyorum.umarım gün gün böyle artar hep ben böbreklerim için gittiğimde erken olmasına rağmen baktırdım 5.20 çıktı.şimdi olsaolsa 20-30 arası birşeydir.

Valla canım her ay o kadar çok şeyi belirti zannediyoruz ki ama sonra fos umarım bu ay gelmiştir bebeğin seninledir ne kadar kaldı regline
8 gun kaldi ama duzenim kalmadi ya gecen ay 20 gun geckmeyle 50 gunde faln yani oldum ondan onceki ay 31 gunde olmstum oncekndede 31 daha once 45 valla bilemiyorum bakalim bu ay ne olacak eylulde dusuk yaptim sonra duzen degsti

Olsun Can'ım hepimiz için ediyorum dua.gebe arkdaslar yardımcı olabilir mi? Ne zaman gitsem randevuya
Pazartesi git canım baktir hem folik asit vitamin gibi başlaman gerekn ilaçlar olur belki hemde değerlerine baktir zaten 3000 5000 arası kese net gözükür inşallah sağlıkla kucağında alırsın canım

Pazartesi git canım baktir hem folik asit vitamin gibi başlaman gerekn ilaçlar olur belki hemde değerlerine baktir zaten 3000 5000 arası kese net gözükür inşallah sağlıkla kucağında alırsın canım
İnşallah Can'ım Değerim artar folikasit geçen ay doktor vermişti kontrolde.tabi daha sonra değerim düşmüştü ..

8 gun kaldi ama duzenim kalmadi ya gecen ay 20 gun geckmeyle 50 gunde faln yani oldum ondan onceki ay 31 gunde olmstum oncekndede 31 daha once 45 valla bilemiyorum bakalim bu ay ne olacak eylulde dusuk yaptim sonra duzen degsti
Anladım canım geçmiş olsun valla benimde ocak şubat ayında 60 gün olmadım sonra düzenlesin diye progestan a başladım şimdiye kadar iyi geldi düzenledi ama sen de danışsana doktoruna hayırlısı olsun canım inşallah benimde bu ay 10 gün kaldı bakalım neler olucak hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Canım bunlar iki farklı test bende bebetime ve labaqouck kullandım bebetime da daha net diğerinde daha silik gözüküyordu mesela ikisinin algılaması ve koyulaşması aynı değil

Amiinn bakalim bu ayda gecikmeli olursam gdecegim doktora insallah gerek kalmazda hamile kalirz ins burdaki herkesle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…