Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bir gölge var sanki. Benim ilk testim de böyleydi. Hayal görüyorum sandım. 12 saat sonra biraz daha belirgindi.
Daha 5 günüm var zaten canım duramadım yaptım inşaallah vardır senide Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

2 günde 2 kat arttığına göre 20 küsür yada 30 larda bence idrar testinde normal canım sağlıkla gelsin bebisin inşaallah
İnşallah Can'ım daha çok yeni darısı sana oldun inşallahburdaki tüm arkdaslarımıza Öyle garip duydular içersindeyim ki.rüyamda gördüm test yaptığımı 41 çıkmıştı onu görüne kalktım yaptım sabah Kızlar Bi de önerim olcak size 2 güne1 yapmayın, yok spermin kalitesi düşüyor vs falan..1gün şansınız var zaten.hergün yapın derim.zaten milyonda 1tanesi gerekiyor bize

Aynen öyle canım hele o ay gecelerce ağladım hıçkıra hıçkıra dedim bebek yoksa adet gelsin en azından .Valla kuzum zor şeyler atlatmışsın ama rabbim yardımcın olmuş bunlarda hep sınav diye düşünüyorum benimde eşim işten çıkmıştı e o dönem zaten bi strese giriyor insan sonra kayınvalidem ameliyat oldu o öyleyken eşim hastalandı kronik bi rahatsızlığı varmış şimdi ilaç kullanıyor belki ömür boyu kullanacak belli değil ama ben hep diyorum derdi veren dermanını da verir inşallah o yüzden bu ay da dedim yapıcam olmazsada zaten sonra olıruna bırakıcam eşimde artık ben her ay üzülüyorum diye bu ay bana ben istemiyorum artık demeye başladı neden diyorum böyle diyorsun ben ağlıyorum diyemi sesidr çıkmıyo ama ben biliyorum niye dediğini oda bana üzülüyor rabbim hepimizin yardımcımız olsun kuzum inşallah sende sağlıcakla al kucağına bizleride dualarından eksik etme uzun yazdım hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…