Çarşamba günüydü canım 5.20Hangi gündü canım kan verdiğinde 5.10 cikan
ben görüyorum adet günün gectimiKızlar siz görmüyormusunuz
Annadımm kuzum inşallah düşmüştür ve inşalllah Bebiiş vardırBurda saglik ocagi sadece carsamba kan aliyo troid problemim var canim bi kontrol ettircem bide betahcg baktirabilirim yanında
Evet Can'ım aynı belirtilendi sadece kasık Ağrı'sı çoktu ara ara.bide enfeksiyon yaşıyorum ben böbreklerimdenHayırlı olsun canım var görünüyorBelirtilerin neydi canım regl belirtileri gibi aynı mı bir de bat geçti mi
Daha 5 günüm var zaten canım duramadım yaptım inşaallah vardır senide Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahBir gölge var sanki. Benim ilk testim de böyleydi. Hayal görüyorum sandım. 12 saat sonra biraz daha belirgindi.
Can'ım inşallah vardırGözün Aydın canım
2 günde 2 kat arttığına göre 20 küsür yada 30 larda bence idrar testinde normal canım sağlıkla gelsin bebisin inşaallahÇarşamba günüydü canım 5.20
4 5 günüm var daha ilk 5 dakkada yoktu 10 dk cıktıben görüyorum adet günün gectimi
Teşekkür ederim Can'ımKac gun gcti adet gunundn gozun Aydin :)
İnşallah Can'ım daha çok yeni2 günde 2 kat arttığına göre 20 küsür yada 30 larda bence idrar testinde normal canım sağlıkla gelsin bebisin inşaallah
Daha erken Can'ım idrar için Bi kaç gün bekleyip yap4 5 günüm var daha ilk 5 dakkada yoktu 10 dk cıktı
Teşekkür ederim. 14 tane falan kullandım sanırım. Hamile kalınca bıraktımHayırlı olsun canım ben de inofolic combi kullandım bu ay bat bekliyorum sen ne kadar kullandın inofolic combi yi
Amin. Teşekkür ederim. İnşallah sen de hamilesindir.Daha 5 günüm var zaten canım duramadım yaptım inşaallah vardır senide Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Canım sanki çok çok hafif gözüküyorKızlar siz görmüyormusunuz
Aynen öyle canım hele o ay gecelerce ağladım hıçkıra hıçkıra dedim bebek yoksa adet gelsin en azından .Valla kuzum zor şeyler atlatmışsın ama rabbim yardımcın olmuş bunlarda hep sınav diye düşünüyorum benimde eşim işten çıkmıştı e o dönem zaten bi strese giriyor insan sonra kayınvalidem ameliyat oldu o öyleyken eşim hastalandı kronik bi rahatsızlığı varmış şimdi ilaç kullanıyor belki ömür boyu kullanacak belli değil ama ben hep diyorum derdi veren dermanını da verir inşallah o yüzden bu ay da dedim yapıcam olmazsada zaten sonra olıruna bırakıcam eşimde artık ben her ay üzülüyorum diye bu ay bana ben istemiyorum artık demeye başladı neden diyorum böyle diyorsun ben ağlıyorum diyemi sesidr çıkmıyo ama ben biliyorum niye dediğini oda bana üzülüyorCanım çok stres yapma fazla düşünme demesi kolay biliyorum ben çok uzun yıllar göz yaşı döjtüm Bi kızım olmasına rağmen dedim Bi daha olmıcak hep burayı okurdum kendimde belirti yaratırım hasta olurdum günlerce kendimi toparlayamazdım zaten evliliğim sallantılıydı olmadı ayrıldık ikinci evliliğini yaptım bir yıl sonra beklemediğim ay geldi biz elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbim in sende kendine Bi meşgale bul rabbim sağlıklı kusursuz hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkese
Hadiya bekle bakalım biraz daha canım hiç belli olmaz rabbim yardımcın olsunHatta sanki mi önceki testim daha koyuymuş çok yüksek ihtimal kimyasal iyi ki kan vermeye gitmemişim
Belirtilerimde bitti pek umudum yok ama inşallah kuzum dua etAnnadımm kuzum inşallah düşmüştür ve inşalllah Bebiiş vardır
Amin canım teşekkür ederim yarın yada ertesi gün yine yaparım bakalımHadiya bekle bakalım biraz daha canım hiç belli olmaz rabbim yardımcın olsun
Ben de iki kutu bitirdim yumurtlama olunca bıraktım inşallah işe yaramıştırTeşekkür ederim. 14 tane falan kullandım sanırım. Hamile kalınca bıraktım
İnşallah canım.Ben de iki kutu bitirdim yumurtlama olunca bıraktım inşallah işe yaramıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?