Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynı marka evet canım günüm geçti 2 gün
Ilk 2 test gibi fark varmı seninkilerde ilk testini hatırlamıyorum canım 2 test yumurtlamaya göre 2 gün gecikmişti 1.test adet günü yumurtlamaya göre cunku o ay erken yumurtlamıştım 2 gün arayla yapmıştım en koyu 4 gün geçti

Eklentiler

• Screenshot_20190505-090753.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 47
Benimde yumurtlamaya göre 5 gün var test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Hayır canım işte bu kadar fark yok bende bak ikisini de atıcam şimdi aynılar

Eklentiler

• 8556908F-6BF2-4170-B9FB-AA761D338918.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 1CB3D487-EEC7-4B78-9789-1E000C033AAC.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 52
Canım çok stres yapma fazla düşünme demesi kolay biliyorum ben çok uzun yıllar göz yaşı döjtüm Bi kızım olmasına rağmen dedim Bi daha olmıcak hep burayı okurdum kendimde belirti yaratırım hasta olurdum günlerce kendimi toparlayamazdım zaten evliliğim sallantılıydı olmadı ayrıldık ikinci evliliğini yaptım bir yıl sonra beklemediğim ay geldi biz elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbim in sende kendine Bi meşgale bul rabbim sağlıklı kusursuz hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkese

Yanında hcg yazan testi bugün yaptım iki gün önceki daha koyuymuş hatta yani kimyasal olması çok çok yüksek ihtimal adetimi bekliyorum ben

Ilkresim bugünkü demi canım sanki biraz koyulasmis gibi geldi geç döllenme falan olabilirmi ki az yükseliyor iyi düşün iyi olsun inşaallah fırsatın varsa kan ver derim ben canım inşallah gönlünden geçen olur

Yanında hcg yazan testi bugün yaptım iki gün önceki daha koyuymuş hatta yani kimyasal olması çok çok yüksek ihtimal adetimi bekliyorum ben
Beklediği için 2 gün önceki koyuluğu artmış olabilir iyi düşün canım ya başka test varsa dene yada direk kan ver

Beklediği için 2 gün önceki koyuluğu artmış olabilir iyi düşün canım ya başka test varsa dene yada direk kan ver
Teşekkür ederim canım benim koyu test görmeden kan vermek istemiyorum çok canım yanıyor muhtemelen kimyasal yine hayırlısı olsun napalım

Ovulasyonun 10.günü bata 5 gün kala

Eklentiler

• 20190505_095724.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar siz görmüyormusunuz

Eklentiler

• 20190505_103743.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 60
İki yıl önce bir düşüğüm olmuştu. O zamandan beri bir sürü doktora gittim. Hepsi de hiçbir sorunun yok dedi. Her ay hamilelik belirtisi yaşadım. Bu ay farklı bir doktora gittim. Yumurtalıklarımda polikistik over görünümü olduğunu, muhtemelen insülin direncim olduğunu söyledi. Glifor adlı şeker ilacını kullandım yaklaşık 10 gün. Onun yanımda inofolic combi kullandım. Menogon iğne kullandım üç kutu. Bir de ovitrelle. Çok şükür bu ay hamileyim ve hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım. Daha yeni yeni kasıklarım ve belim ağrıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı bekleyen herkese olsun.

Hayırlı olsun canım ben de inofolic combi kullandım bu ay bat bekliyorum sen ne kadar kullandın inofolic combi yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…