Ilk 2 test gibi fark varmı seninkilerde ilk testini hatırlamıyorum canım 2 test yumurtlamaya göre 2 gün gecikmişti 1.test adet günü yumurtlamaya göre cunku o ay erken yumurtlamıştım 2 gün arayla yapmıştım en koyu 4 gün geçtiAynı marka evet canım günüm geçti 2 gün
Hayır canım işte bu kadar fark yok bende bak ikisini de atıcam şimdi aynılarIlk 2 test gibi fark varmı seninkilerde ilk testini hatırlamıyorum canım 2 test yumurtlamaya göre 2 gün gecikmişti 1.test adet günü yumurtlamaya göre cunku o ay erken yumurtlamıştım 2 gün arayla yapmıştım en koyu 4 gün geçti
Ilk 2 test gibi fark varmı seninkilerde ilk testini hatırlamıyorum canım 2 test yumurtlamaya göre 2 gün gecikmişti 1.test adet günü yumurtlamaya göre cunku o ay erken yumurtlamıştım 2 gün arayla yapmıştım en koyu 4 gün geçti
Canım çok stres yapma fazla düşünme demesi kolay biliyorum ben çok uzun yıllar göz yaşı döjtüm Bi kızım olmasına rağmen dedim Bi daha olmıcak hep burayı okurdum kendimde belirti yaratırım hasta olurdum günlerce kendimi toparlayamazdım zaten evliliğim sallantılıydı olmadı ayrıldık ikinci evliliğini yaptım bir yıl sonra beklemediğim ay geldi biz elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbim in sende kendine Bi meşgale bul rabbim sağlıklı kusursuz hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkeseCanım ben ocakta test kullandım o ay 60 gün regli olmadım ve çok umutlanmıştım ama 60 gün sonra oldum sonra sinirlendim almadım birdaha test bu ay dedim tekrar denileyim bu ayda olmazsa zaten ovü testte yapmayı düşünmüyorum oluruna bırakıcam artıkben 2 yıl olcak evleneli yaklaşık 1 yıldan beride istiyoruz ama nasip işte zamanı gelmemiş dedim hep amin canım inşallah dualarını esirgeme dualarımız hep bir şeninde inşallah sağlıcakla gelir bebeğin alırsın kucağına
Beklediği için 2 gün önceki koyuluğu artmış olabilir iyi düşün canım ya başka test varsa dene yada direk kan verYanında hcg yazan testi bugün yaptım iki gün önceki daha koyuymuş hatta yani kimyasal olması çok çok yüksek ihtimal adetimi bekliyorum ben
Teşekkür ederim canım benim koyu test görmeden kan vermek istemiyorum çok canım yanıyor muhtemelen kimyasal yine hayırlısı olsun napalımBeklediği için 2 gün önceki koyuluğu artmış olabilir iyi düşün canım ya başka test varsa dene yada direk kan ver
İnşallah canım aminAnladım canım banada düzenlesin diye verdi ama gebe kalabilrsende kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi .İnşallah gelmiştir bebeğin canım güzel sonuçlar alırsın
Hangi gündü canım kan verdiğinde 5.10 cikanSabah ilk idrarımla yaptım böyle çıktı
Hayırlı olsun canım var görünüyorSabah ilk idrarımla yaptım böyle çıktı
Kac gun gcti adet gunundn gozun Aydin :)Sabah ilk idrarımla yaptım böyle çıktı
Bir gölge var sanki. Benim ilk testim de böyleydi. Hayal görüyorum sandım. 12 saat sonra biraz daha belirgindi.Kızlar siz görmüyormusunuz
Hayırlı olsun canım ben de inofolic combi kullandım bu ay bat bekliyorum sen ne kadar kullandın inofolic combi yiİki yıl önce bir düşüğüm olmuştu. O zamandan beri bir sürü doktora gittim. Hepsi de hiçbir sorunun yok dedi. Her ay hamilelik belirtisi yaşadım. Bu ay farklı bir doktora gittim. Yumurtalıklarımda polikistik over görünümü olduğunu, muhtemelen insülin direncim olduğunu söyledi. Glifor adlı şeker ilacını kullandım yaklaşık 10 gün. Onun yanımda inofolic combi kullandım. Menogon iğne kullandım üç kutu. Bir de ovitrelle. Çok şükür bu ay hamileyim ve hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım. Daha yeni yeni kasıklarım ve belim ağrıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı bekleyen herkese olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?