Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah ikimize de hazirlanmis miydin sinava
Geç verdiğim bir karardı, konu başlıklarına göz attım ama hazırlanmadım. Ales’te de malum çoğu yapabileceğimiz sorular ama hız önemli, zannetmiyorum yani çok hızlı olacağımı. Duruma göre güz dönemine de girebilirim hiç emin değilim

Branşın ne senin, istediğin alan ne Ben sınıf öğretmeniyim, yine sınıf öğretmenliği istiyorum ama belki özel eğitim-üstün zekalılar düşünebilirim

Olsun canım sen içini ferah tut

Senin kaçıncı ayin canim

sen ne zamandir deniyorsun canim. Bizim 5. Ayımız ins seninde vardir
Canım ben ocakta test kullandım o ay 60 gün regli olmadım ve çok umutlanmıştım ama 60 gün sonra oldum sonra sinirlendim almadım birdaha test bu ay dedim tekrar denileyim bu ayda olmazsa zaten ovü testte yapmayı düşünmüyorum oluruna bırakıcam artık ben 2 yıl olcak evleneli yaklaşık 1 yıldan beride istiyoruz ama nasip işte zamanı gelmemiş dedim hep amin canım inşallah dualarını esirgeme dualarımız hep bir şeninde inşallah sağlıcakla gelir bebeğin alırsın kucağına

Yok kullanmıyorum bu ay gebelik olmazsa dr a sorucam bakalım progestanı. İnşallah canım vardır bu ay
Anladım canım banada düzenlesin diye verdi ama gebe kalabilrsende kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi .İnşallah gelmiştir bebeğin canım güzel sonuçlar alırsın

Kızlar göğsümün yan tarafları acıyor ben ilk hamileyken göğüslerimden anlamıştım ve yine gergin ve sinirlilik başladı daha henüz adetimde olmadı olmadık şeylerden eşimle tartışıyorum neler oluyor bilmiyorum sanki içimde biri var gibi dünden beri bişey oldu mu ağlıyorum

Canım inşallah istediğin gibi olur herşey Güzel haberlerini bekliyorum

Bende bir iki ay iyi çalıştım sonta koptum olaydan. Ben kimya ogretmeniyim bir yanım kimya diyor bir yanim egitim bilimleri. Öncelik iyi bir puan almamız gerekiyor tabi

merhaba benim adet günüm ya 2 gun önceydi yada bugün 4-5 gun once test yapmıştım negatifti. ama içinde bir ümit var nedense.bugunde olmazsam yarın test alıp yapi cam.bir haftadır her sabah kasik agrisi ile uyanıyorum bugün hasta olu cam diyorum.olmuyoeum.bu sabah ta öyle uyandım.henuz gelen giden yok ama heran adet olacak gibiyim bilemiyorum

Benim ovulasyonda 26 nisanda oldu bikac kişi daha var aynı gunlerdeyiz ve 4 5 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…