Yok kullanmıyorum bu ay gebelik olmazsa dr a sorucam bakalım progestanı. İnşallah canım vardır bu ayCanım sen kullanıyormusun progestan genelde gebelikle adet belirtileri benziyor diyorlar inşallah bebeğin gelmiştir sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
Maşallah canımBekledikce böyle oldu kizlar daha koyulasmis. Sanirim kesin var
Evet canım daha cok varmis 2 3 gun kala bakilabilir benceBata 8 gün var çıkmaz sanırım testte hayırlısı bakalım
Ayy Ales miIns canim yarin test sonucunu merakla bekliyorum. Ben de yarin sinava giricem bu kafayla nasil odaklanicam bilmiyorum
Evet yaa kafam allak bullak oldu. Umarim konsantre olabilirm. Allah zihin açıklığı versin hepimizeAyy Ales mikonuya bodoslama daldım algıda seçicilik işte Ben de sınava gircem de uykum gelmiyor bir türlü
Amin inşallahEvet yaa kafam allak bullak oldu. Umarim konsantre olabilirm. Allah zihin açıklığı versin hepimize
Insallah ikimize de hazirlanmis miydin sinavaAmin inşallahkolaylıklar dilerim
Geç verdiğim bir karardı, konu başlıklarına göz attım ama hazırlanmadım. Ales’te de malum çoğu yapabileceğimiz sorular ama hız önemli, zannetmiyorum yani çok hızlı olacağımı. Duruma göre güz dönemine de girebilirim hiç emin değilimInsallah ikimize de hazirlanmis miydin sinava
Olsun canım sen içini ferah tutİnşallah Can'ımsalı gecesi cıkan 5.20 kafamı kurcalıyor.cuma günü başladı gögüs ve kasık Ağrı'm.başlangıcı mıydı diyorum.şimdi artmıştır diyor Bi yanım.bi yanımda yok regli olacaksın diyor karmakarışığım .
Canım ben ocakta test kullandım o ay 60 gün regli olmadım ve çok umutlanmıştım ama 60 gün sonra oldum sonra sinirlendim almadım birdaha test bu ay dedim tekrar denileyim bu ayda olmazsa zaten ovü testte yapmayı düşünmüyorum oluruna bırakıcam artıkSenin kaçıncı ayin canim
sen ne zamandir deniyorsun canim. Bizim 5. Ayımız ins seninde vardir
Anladım canım banada düzenlesin diye verdi ama gebe kalabilrsende kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi .İnşallah gelmiştir bebeğin canım güzel sonuçlar alırsınYok kullanmıyorum bu ay gebelik olmazsa dr a sorucam bakalım progestanı. İnşallah canım vardır bu ay
Canım inşallah istediğin gibi olur herşeyKızlar göğsümün yan tarafları acıyor ben ilk hamileyken göğüslerimden anlamıştım ve yine gergin ve sinirlilik başladı daha henüz adetimde olmadı olmadık şeylerden eşimle tartışıyorum neler oluyor bilmiyorum sanki içimde biri var gibi dünden beri bişey oldu mu ağlıyorum
Bende bir iki ay iyi çalıştım sonta koptum olaydan. Ben kimya ogretmeniyim bir yanım kimya diyor bir yanim egitim bilimleri. Öncelik iyi bir puan almamız gerekiyor tabiGeç verdiğim bir karardı, konu başlıklarına göz attım ama hazırlanmadım. Ales’te de malum çoğu yapabileceğimiz sorular ama hız önemli, zannetmiyorum yani çok hızlı olacağımı. Duruma göre güz dönemine de girebilirim hiç emin değilim
Branşın ne senin, istediğin alan neBen sınıf öğretmeniyim, yine sınıf öğretmenliği istiyorum ama belki özel eğitim-üstün zekalılar düşünebilirim
Kızlar hatırlarsanız iki gün önce size hayalet çizgiler var demiştim bu sabah yine yaptım yine aynı hamileysem bile sanırım kimyasal yoksa iki güne koyulaşırdıDünden beri hayalet çizgiler var kızlar
Hatta sanki mi önceki testim daha koyuymuş çok yüksek ihtimal kimyasal iyi ki kan vermeye gitmemişimKızlar hatırlarsanız iki gün önce size hayalet çizgiler var demiştim bu sabah yine yaptım yine aynı hamileysem bile sanırım kimyasal yoksa iki güne koyulaşırdı
Benim ovulasyonda 26 nisanda oldu bikac kişi daha var aynı gunlerdeyiz ve 4 5 günüm kaldıBenim de ovü pik 26 Nisanda olmuştu son adet te 13 nisan. Belirti olarakta kasık batmaları ve regl olucak gibi ağrı var inşallah ben de senin gibi çift çizgiyi görürüm. Peki kasıklarında aşt karın bölgedinde sertlik var mı dokununca
Testler aynı markamı canım gününe nekadar varKızlar hatırlarsanız iki gün önce size hayalet çizgiler var demiştim bu sabah yine yaptım yine aynı hamileysem bile sanırım kimyasal yoksa iki güne koyulaşırdı
Aynı marka evet canım günüm geçti 2 günTestler aynı markamı canım gününe nekadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?