Adetlerimi düzenlemesi için vermişti doktorum
Benim de ovü pik 26 Nisanda olmuştu son adet te 13 nisan. Belirti olarakta kasık batmaları ve regl olucak gibi ağrı var inşallah ben de senin gibi çift çizgiyi görürüm. Peki kasıklarında aşt karın bölgedinde sertlik var mı dokununcaYumurtlama 23 nisandi ovu testiyle takip ettim. Son adet 11 nisandi
Hiç sorma canım bende ilk defa bu kadar koyu yakalıyorum şaşkınlıklardayım şu anTamam canm bende bu ovu testinden kullandım 3 ay bu kadar koyusunu yakalayamadım
Canım sen kullanıyormusun progestan genelde gebelikle adet belirtileri benziyor diyorlar inşallah bebeğin gelmiştir sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahBenim de ovü pik 26 Nisanda olmuştu son adet te 13 nisan. Belirti olarakta kasık batmaları ve regl olucak gibi ağrı var inşallah ben de senin gibi çift çizgiyi görürüm. Peki kasıklarında aşt karın bölgedinde sertlik var mı dokununca
Sertlik var mi anlamadim ama böyle bir hareketlilik var sanci gibi agri gibi ama rahatsiz edici degil. Adet agrisi kadar degil yani. Test yaptin mi canim ins vardir sen de deBenim de ovü pik 26 Nisanda olmuştu son adet te 13 nisan. Belirti olarakta kasık batmaları ve regl olucak gibi ağrı var inşallah ben de senin gibi çift çizgiyi görürüm. Peki kasıklarında aşt karın bölgedinde sertlik var mı dokununca
Kaç saat sonraki idrarınla yaptın Can'ım? Ben de yapim diyorum ama başladı kasık Ağrı'larım regli olacak gibi bacağıma vuruyor.Bekledikce böyle oldu kizlar daha koyulasmis. Sanirim kesin var
Hadi hayırlısı canım evet koyulaşmış yaptır bence bir an önce kan testiniBekledikce böyle oldu kizlar daha koyulasmis. Sanirim kesin var
Ikinci idrarimdi canim ama 4 saati vardi kesinKaç saat sonraki idrarınla yaptın Can'ım? Ben de yapim diyorum ama başladı kasık Ağrı'larım regli olacak gibi bacağıma vuruyor.
Pzt yaptiricam ins yazarim yine buraya. Yanilmiyorumdur insHadi hayırlısı canım evet koyulaşmış yaptır bence bir an önce kan testini
Öyle düşünme canım kırmızı lar gelene kadar uöut hep vardırBenim Regli olacakmışım gibi kasık Ağrı'larım başladı sanırım kırmızıları görecezBekliyorum artık
İnşallah Can'ımÖyle düşünme canım kırmızı lar gelene kadar uöut hep vardır
Gözün aydın Can'ım senindeIkinci idrarimdi canim ama 4 saati vardi kesin
Sanmıyorum antibiyotik hcg salgilatmaz yani. Varsa çıkar ins vardir merak ettim vallaGözün aydın Can'ım senindeYatın sabah yapayım diyorum ama antibiyotik kullanıyorum( gebelerin kullandığı) etkisi olur mu ki
Senin kaçıncı ayin canimHadi hayırlısı canım evet koyulaşmış yaptır bence bir an önce kan testini
sen ne zamandir deniyorsun canim. Bizim 5. Ayımız ins seninde vardirHadi hayırlısı canım evet koyulaşmış yaptır bence bir an önce kan testini
Ya ben YA benSanmıyorum antibiyotik hcg salgilatmaz yani. Varsa çıkar ins vardir merak ettim valla
Ins canim yarin test sonucunu merakla bekliyorum. Ben de yarin sinava giricem bu kafayla nasil odaklanicam bilmiyorumYa ben YA benGelsin artık Melek'lerimiz
Burda saglik ocagi sadece carsamba kan aliyo troid problemim var canim bi kontrol ettircem bide betahcg baktirabilirim yanındaNiye kuzum
Bata 8 gün var çıkmaz sanırım testte hayırlısı bakalımSertlik var mi anlamadim ama böyle bir hareketlilik var sanci gibi agri gibi ama rahatsiz edici degil. Adet agrisi kadar degil yani. Test yaptin mi canim ins vardir sen de de
Bazen içinde kalan oluyoda yinede git doktora belki yanıltıcı bşey olablir doktor ne derse buraya yaz inşallah hayrlı gzel bşeydir:)Bitmesi gereken günde bitti canım doktora gidicem kesin çok korktum ama neden böyle bişey olur kalan kısım dün bütün gün gelmedi ilişkiden sonra geldi rahimde kalanlarsa bilemedim anlamadım baya geldi ama sildikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?