- 25 Şubat 2016
- 7.543
- 11.892
- 248
- 31
Var canim kanda da garantilestirKizlar gebelik testi sizce var mi daha 4 gun var adete
Yumurtlama tarihin ne zamandiKizlar gebelik testi sizce var mi daha 4 gun var adete
Adetine kac gun varDaha önce hiç bu kadar koyulmamıştı ovü testlerimdesanırım daha yeni yumurtlıcam
Hayırlı olsun var görünüyorHemen cıktı canim 5 dk icinde. Pzt yi beklemek zorundayim sanırım
Bugün yaptığım daha da koyu çıktı inşallah canım rabbim hayırlısını sağlıklısını versin hepimize inşallah bol bol güzel haberler alalımAynen geri koyulasmis insallah hamile kalirz ya
10 gün canım bugünü saymazsakAdetine kac gun var
Canım hamilelikte ovü testinde t çizgisinin daha koyu olması gerektiğini biliyorum inşallah gelmiştir bebeğin elinde yokmu gebelik testi bi dene onunla istersenKızlar nisan 5te adet olmustum bugun adet günü ama beyaz akıntım dışında belirti yok birde herşeye ağlayasım geliyor üstteki salı diğeride bugun yaptığım ovulasyon testi sizce koyulaşma var mı Eki Görüntüle 2265344 Eki Görüntüle 2265345
Yok canım maalesef bir iki gün daha beklcemCanım hamilelikte ovü testinde t çizgisinin daha koyu olması gerektiğini biliyorum inşallah gelmiştir bebeğin elinde yokmu gebelik testi bi dene onunla istersen
İnşallah dilediğin gibi olur herşey canım güzel haberlerini bekliyorumYok canım maalesef bir iki gün daha beklcem
Progestan ı ne için kullanıyorsunuzD vit yükseldi canım tiroid de düşmüştü en son işte bu ay 3. Ay olucak progestan kullanıyorum şimdide tekrar ovü testi yaptım daha adetime 10 gün var bakalım herşey nasip olmazsa 2 ay içinde tekrar gider baktırırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Adetlerimi düzenlemesi için vermişti doktorumProgestan ı ne için kullanıyorsunuz
Niye kuzumçarşamba kan vercem o zamana kadar unutsam da yeter
Bat ne zaman canmDaha önce hiç bu kadar koyulmamıştı ovü testlerimdesanırım daha yeni yumurtlıcam
Tamam canm bende bu ovu testinden kullandım 3 ay bu kadar koyusunu yakalayamadımDaha 10 gün var canım daha var yani
Kasiklarimda cok hafif batma var ama sanki diger aylarda da hissetmistim. Zaten beklemiyordum bu ay testi zorla arkadasim yaptırdı testimi bile o verdi hatta. Pzt kan vericem insCanım çizgi baya belirgin tebrik ederim
Belirtilerin oldumu?
Teşekkür ederim canim eksik olmayin pzt vericem kanı hayırlısıyla iyi sonuclar alirim ins. Rabbim hepimize nasip etsinMaşallah canımbaya baya belirgin Can'ım kan testi vermelisin bence.ay böyle görünce kendim gibi Mutlu oluyorum
Yumurtlama 23 nisandi ovu testiyle takip ettim. Son adet 11 nisandiYumurtlama tarihin ne zamandi
Canim benim adete 3 4 gun var bugun ovu yaptim 2.cizgi baya koyuydu gebelik testinde de pozitif cıktı yani ins öyledir. Hatta ovu testlerini de atayim bir bak ustteki dun alttaki bugununKızlar nisan 5te adet olmustum bugun adet günü ama beyaz akıntım dışında belirti yok birde herşeye ağlayasım geliyor üstteki salı diğeride bugun yaptığım ovulasyon testi sizce koyulaşma var mı Eki Görüntüle 2265344 Eki Görüntüle 2265345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?