• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benimde normalde bugun adet günüm fakat Ağrı sızı yok ama iki gündür yumurta akı gibi akıntı var nedense göğüslerimde dolgunluk ve koltuk altıma doğru Ağrı var biraz ve baş ağrılarım çoğaldı bu ara
Canım test yapsana gelmiştir inşallah meleğin 🙏🏻

Ama bence kullan çünkü kuzenim 2.kutuya başladı ve başladığı hafta hamile olduğunu öğrendi sen bırakma devam et tadı çokta kötü değil eşimin kullandığı biraz ekşimsi ama benimki güzel devam et tadını boşver sonucu düşün 😊
Yok ya beni çok kötü etti akışına bıraktım artık hayırlısıyla olur inşallah

Benim batım 3-4 Mayıs. Yumurtlamam 20 nisandı. Muhtemelen Pazar günü test yaparım. Biraz sabırsızım belki pazarı da beklemem😁 sonucu yazarım buraya. Hayırlısı olsun hakkımızda
Benim bat 7-8 mayıs .. yumurtlama 22.23.24 nisan idi. Bakalim Hayırlısı . Inşallah bebeklerimiz gelir.
Kasık sancılarım var ara ara böbrek kısımlarında ağrı oluyor. Siskinlik var .ara ara Kasık kısmında pıt pıt atmalar nabız gibi düşünün.. bazen mideye doğru da bi sızı gibi oluyor. Göğüslerde tık yok. Normalde adet sancısı olmadan önce şancı nedir bilmem. Bu defa tuhaflık var. Belki canım öyle istiyordur🤗 BAT 7-8-9 mayıs olanlar lütfen sizde yazın.

adet günün bugün yarın yada pazar 28-29-30 günde bir oluyorum. henüz adet olmadım.ama bu gün kesin olucam diye uyanıyorum.her sabah bir haftadir.adetten 3 ve 4 gun once test yaptim negatif çıktı.bel ağrım devamlı var kasik ağrım arada bir oluyor geçiyor . çok akinti yok.ama devamlı adet oldum sanıyorum bel atışından dolayı.adetten 3-4 gun once yaptığım testlerin negatif olması ümitlerimi öldürüyor.

eğer adetten 3-4 gun once pozitife dönmez sanırım ama içinde garip bir ümit var:anne:

Regliden 4gün önce mi çıktı idrarda canım
Eski paylasimlardan buldum böyleydi normal dongume 4 gün kala 2 gün kala en koyu da bat gunuydu ama erken yumurtlamıştım o ay aslında 4 gün gecmis oluyo 168 degerle

Eklentiler

• Screenshots_2019-05-03-19-31-40.webp
    Screenshots_2019-05-03-19-31-40.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 36
Selam kizlar ovu testiyle gebelik öğrenen var mi aranizda? Bugun adetime 4 5 gun var. Ovu testim yumurtlamadan sonra cok siliklesmisti bugun baktim yine koyulaşıyor galiba

Eklentiler

• IMG-20190503-WA0011.webp
    IMG-20190503-WA0011.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
Eski paylasimlardan buldum böyleydi normal dongume 4 gün kala 2 gün kala en koyu da bat gunuydu ama erken yumurtlamıştım o ay aslında 4 gün gecmis oluyo 168 degerle
Masallah Can'ım 🙏🏻 hep böyle devam etsin darısı bizlere olsun inşallah🤗😍🙏🏻 Bi yanım umutlu Bi yanım kırkıyor yoktur diyor, bu Ne yaman çelişki böyle 😂😂

Masallah Can'ım 🙏🏻 hep böyle devam etsin darısı bizlere olsun inşallah🤗😍🙏🏻 Bi yanım umutlu Bi yanım kırkıyor yoktur diyor, bu Ne yaman çelişki böyle 😂😂
Daha önceki gebeliğimden canım bu dusuk le sonuçlandı benim Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah isteyen herkeslere sağlıkla

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım. Bende 1 yıllık evli ve anne olmayı bekleyenlerdenim. Ben geçen ay duphaston kullandım. Bu ay da klomen kullandım. Klomen biteli 10 gün oldu ve ben heyecandan dayanamayıp dün gebelik testi yaptım ama malesef sonuç yine negatifti. Sizce çok mu hızlı davrandım. Daha bat a 10 gün var. Ama şuan sol kasık ağrım sık idrara çıkma ve aşırı gaz durumlarım var. Hamile olma ihtimalim var mı acaba ?

Back
X