- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Evet canım hemen çıktı hayırlısı olsun amin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hemen çıktı hayırlısı olsun amin inşallah
Canım test yapsana gelmiştir inşallah meleğinKızlar benimde normalde bugun adet günüm fakat Ağrı sızı yok ama iki gündür yumurta akı gibi akıntı var nedense göğüslerimde dolgunluk ve koltuk altıma doğru Ağrı var biraz ve baş ağrılarım çoğaldı bu ara
Yok ya beni çok kötü etti akışına bıraktım artık hayırlısıyla olur inşallahAma bence kullan çünkü kuzenim 2.kutuya başladı ve başladığı hafta hamile olduğunu öğrendi sen bırakma devam et tadı çokta kötü değil eşimin kullandığı biraz ekşimsi ama benimki güzel devam et tadını boşver sonucu düşün![]()
Benim bat 7-8 mayıs .. yumurtlama 22.23.24 nisan idi. Bakalim Hayırlısı . Inşallah bebeklerimiz gelir.Benim batım 3-4 Mayıs. Yumurtlamam 20 nisandı. Muhtemelen Pazar günü test yaparım. Biraz sabırsızım belki pazarı da beklememsonucu yazarım buraya. Hayırlısı olsun hakkımızda
Yazarım inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHayırlısı canım kan verincede yazarsın
Alma sakın hani bu ay kafaya takmicaktınAyin 10unda canim 7 gun kaldi.testim yok Allahtan baslardim yapmaya yoksa
![]()
Regliden 4gün önce mi çıktı idrarda canımIlk idrar 4 gün sonra adet gunum de 168 di
Evet çok silikti 2 günde bir koyulasti canimRegliden 4gün önce mi çıktı idrarda canım
Alma sakın hani bu ay kafaya takmicaktınbenim de 9 gün kaldı
![]()
Eski paylasimlardan buldum böyleydi normal dongume 4 gün kala 2 gün kala en koyu da bat gunuydu ama erken yumurtlamıştım o ay aslında 4 gün gecmis oluyo 168 degerleRegliden 4gün önce mi çıktı idrarda canım
Canim bir kac ay oncesinden hatirliyorum seni. Gebeliğin vardi galiba. Hayırdır bir sıkıntı mi oldu@EFfatmagul canım test yaptim çıkan sonuç sen naptin
Düşük le sonuçlandı 1 martta malesef Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler inşaallah tekrar sen nasılsın canimCanim bir kac ay oncesinden hatirliyorum seni. Gebeliğin vardi galiba. Hayırdır bir sıkıntı mi oldu
Masallah Can'ımEski paylasimlardan buldum böyleydi normal dongume 4 gün kala 2 gün kala en koyu da bat gunuydu ama erken yumurtlamıştım o ay aslında 4 gün gecmis oluyo 168 degerle
Aa anladim canim cok üzüldüm. Rabbim tekrar yaratmasın inş. Iyiyim ben de canım calismalara devamDüşük le sonuçlandı 1 martta malesef Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler inşaallah tekrar sen nasılsın canim
Daha önceki gebeliğimden canım bu dusuk le sonuçlandı benim Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah isteyen herkeslere sağlıklaMasallah Can'ımhep böyle devam etsin darısı bizlere olsun inşallah
Bi yanım umutlu Bi yanım kırkıyor yoktur diyor, bu Ne yaman çelişki böyle
![]()
Aşama Kusra bakma yeni gördüm Can'ım , düşüğün ardından kısa sürede hamile kalınır derler öyle de olsun inşallahDüşük le sonuçlandı 1 martta malesef Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler inşaallah tekrar sen nasılsın canim