• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

IMG-20190503-WA0012.webp
20190502_133119.webp20190502_114344.webpyorumlarmisiniz tekli olan bugunki ben yumrtladim saniodum ama sanirim yeni koyulasio gbi sizceee ???

Ben ve midemi bulundurduğu için bıraktım tahammül edemedim kokusuna tadına 1 hafta kullanabildim
Ama bence kullan çünkü kuzenim 2.kutuya başladı ve başladığı hafta hamile olduğunu öğrendi sen bırakma devam et tadı çokta kötü değil eşimin kullandığı biraz ekşimsi ama benimki güzel devam et tadını boşver sonucu düşün 😊

kızlar napıyosunuz
girip tüm son yazılanları okuyorum ve öyle iyi geliyorki hepimizin uğraşı aynı,yaşadıklarımız farklı olsa da hissettiklerimiz aynı
benimde son 1 bugün
siz olsanız belki test yaparsınız ama ben neden korkuyorum böyle yaa :eek:
Canım valla hepimiz korkuyoruzki yapmaya ben bazen dayanamıyorum yapıyorum ama korkumuz belli negatif görmekten pozitif görsekte inanamayızda herhalde 😂inşallah gelmiştir bebeğin seninledir canım

Belirtilerimiz aynıydı canım benim de umudum kalmadı . regl ağrısı gibi ağrım var akıntım var . Ne yapalım hayırlısı artık. Herşey Allah tan
Benim anlamadığım hala göğüslerim ağrıyo ve beyaz minik yağ bezeleri birkaç gün önceye göre daha da çoğaldı. Henüz tam kırmızı değil ama geçen aya göre konuşuyorum ben. Bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️

Kızlar benimde normalde bugun adet günüm fakat Ağrı sızı yok ama iki gündür yumurta akı gibi akıntı var nedense göğüslerimde dolgunluk ve koltuk altıma doğru Ağrı var biraz ve baş ağrılarım çoğaldı bu ara

Benim anlamadığım hala göğüslerim ağrıyo ve beyaz minik yağ bezeleri birkaç gün önceye göre daha da çoğaldı. Henüz tam kırmızı değil ama geçen aya göre konuşuyorum ben. Bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️
Valla ne zor böyle beklemek dimi inşallah güzel neticeye ulaşırız

Back
X