• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım. Bende 1 yıllık evli ve anne olmayı bekleyenlerdenim. Ben geçen ay duphaston kullandım. Bu ay da klomen kullandım. Klomen biteli 10 gün oldu ve ben heyecandan dayanamayıp dün gebelik testi yaptım ama malesef sonuç yine negatifti. Sizce çok mu hızlı davrandım. Daha bat a 10 gün var. Ama şuan sol kasık ağrım sık idrara çıkma ve aşırı gaz durumlarım var. Hamile olma ihtimalim var mı acaba ?
biraz daha beklemelisin canım ama inşallah çift çizgiyi görürsün 😊

Selam kizlar ovu testiyle gebelik öğrenen var mi aranizda? Bugun adetime 4 5 gun var. Ovu testim yumurtlamadan sonra cok siliklesmisti bugun baktim yine koyulaşıyor galiba
Ben ovuyla gebelik ogrenmedim ama arastrmalarima gore silik olmasi bisey ifade etmiyor kanda lh normaldede oldgu icin silik cikabiliyormus sen adet gununde yada gecince ovuyla yaparsan ve kopkoyu bi cizgi gorursen iste ozaman hamilesin demekmis ;) insallah hamilesindir

Düşük le sonuçlandı 1 martta malesef Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler inşaallah tekrar sen nasılsın canim
2019 ekim annelerindeydin di mi canım,Allah bi daha yaşatmasın kuzum,inş gönlüne göre olsun bu sefer,bende 8martta kürtaj oldum 10haftalık kalbi durdu,bu ay yumurtlamadan 1gün sonra denedik daha doğrusu kaçamak diyelim🙈Mayıs reglimden sonra denemelere başlıycaz hayırlısı bakalım

Oy oy ne olacaksa bu bole yarinda bida yapim bakalim o zaman kesin belli olur sanirim
Valla benim testlerde şaka gibiler canım ya gerçekten ya bi koyuluyor bi siliniyor kaç kere yumurtladım yada ne oluyo anlayamadım niye tam silik değil 😂😂 bak atayım resimlerini

Eklentiler

• 983EB7BC-F66B-4BAA-9392-84741590E994.webp
    983EB7BC-F66B-4BAA-9392-84741590E994.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 48
Valla benim testlerde şaka gibiler canım ya gerçekten ya bi koyuluyor bi siliniyor kaç kere yumurtladım yada ne oluyo anlayamadım niye tam silik değil 😂😂 bak atayım resimlerini
Canım merhaba aklıma geldi de, yumurtlama öncesi lh’ın sürekli yüksek olması da hamileliğe engel, doktoruna danışmanı öneririm çok geç kalmadan bi hormon testi ister belki..

Canım benimde adete bigün varken kahve akıntım başladı 24 saat sonra adet oldum inşallah sen olmazsın hakkında hayrlısı olsun canım
Akşam olmuştum canım malesef 😞 bugünde ilginç bişey yaşadım az sürüyodu dün bitti sandım gelmedi hiç akşamda birlikte olduk temizlerken kendimi pembe sulu akıntı gördüm sabahta devam etmiş regl bitmemiş mi oluyo anlamadım ben normalde asla böyle bişey yaşamadım bitti dediğim an bitmiştir ki bilgin var mı canım senin ? uyandım harıl harıl bunu araştırıyorum resmen

Ben ovuyla gebelik ogrenmedim ama arastrmalarima gore silik olmasi bisey ifade etmiyor kanda lh normaldede oldgu icin silik cikabiliyormus sen adet gununde yada gecince ovuyla yaparsan ve kopkoyu bi cizgi gorursen iste ozaman hamilesin demekmis :KK66: insallah hamilesindir
Evet canim arastirmistim bende öyle biliyorum. Bugun tekrar baktim koyulasma vardi. Resim attim tekrar bakar misin

2019 ekim annelerindeydin di mi canım,Allah bi daha yaşatmasın kuzum,inş gönlüne göre olsun bu sefer,bende 8martta kürtaj oldum 10haftalık kalbi durdu,bu ay yumurtlamadan 1gün sonra denedik daha doğrusu kaçamak diyelim🙈Mayıs reglimden sonra denemelere başlıycaz hayırlısı bakalım
Aynen canim senide hatırlıyorum Rabbim sanada banada tekrar kötü şeyler yasatmasin inşallah sağlıkla tekrardan gelsinler reglimi oldum yumurtlama günümde geçti 6 günüm kaldı inşallah sağlıkla gelir bebeğim herkeslere versin Allahim

Aynen canim senide hatırlıyorum Rabbim sanada banada tekrar kötü şeyler yasatmasin inşallah sağlıkla tekrardan gelsinler reglimi oldum yumurtlama günümde geçti 6 günüm kaldı inşallah sağlıkla gelir bebeğim herkeslere versin Allahim
İnşallah canım,benimde reglime 6 gün kaldı tek deneme umudum yok,regliden sonra denemelere devam inşallah

E Erbdky canım yumurtlama günün ne zamandı,hesaplayıcılara göre 26Nisan yazıyordu benim,bir tek 27 nisanda denedmiş olduk

E Erbdky canım yumurtlama günün ne zamandı,hesaplayıcılara göre 26Nisan yazıyordu benim,bir tek 27 nisanda denedmiş olduk
Benimde 26 27 nisandi canım aynı günmus ve bişey dikkatimi çekti hamile kaldığım ayda ocak 26 da yumurtlamıştım tesadüf bu ayda aynı tarih 9 subatta da teste çıkmıştı ayin 9 na kadar test yapmıcam inşallah sağlıkla gelsinler bizimde kucağımız dolsun

Akşam olmuştum canım malesef 😞 bugünde ilginç bişey yaşadım az sürüyodu dün bitti sandım gelmedi hiç akşamda birlikte olduk temizlerken kendimi pembe sulu akıntı gördüm sabahta devam etmiş regl bitmemiş mi oluyo anlamadım ben normalde asla böyle bişey yaşamadım bitti dediğim an bitmiştir ki bilgin var mı canım senin ? uyandım harıl harıl bunu araştırıyorum resmen
Adetin senin bittiği gün de bitmesi mi gerekiyodu yoksa gelmedi diye sen bitti mi dedin canım bununla ilgli bşey diyemem bazen rahimde kalanlar çıkmışta oluyo

Benimde 26 27 nisandi canım aynı günmus ve bişey dikkatimi çekti hamile kaldığım ayda ocak 26 da yumurtlamıştım tesadüf bu ayda aynı tarih 9 subatta da teste çıkmıştı ayin 9 na kadar test yapmıcam inşallah sağlıkla gelsinler bizimde kucağımız dolsun
Ne güzel tesadüfmüş😊Hafi inş 9unda testi yaparsın ve bu sefer kuzucuklarımız bizimledir bende regli geçerse yapmaya karar verdim

Ilk regl olucak demi benim 48 gün sonra oldu
İlk regli evet canım aslında doktorum 2regli geçsin dedi,mayıs reglisiyle düşünüyoduk,ben kürtaj olduktan sonra hiç kanama olmadım,12nisanda oldum ilk,martın 9unda oldu kürtaj 10haftalıktı

İlk regli evet canım aslında doktorum 2regli geçsin dedi,mayıs reglisiyle düşünüyoduk,ben kürtaj olduktan sonra hiç kanama olmadım,12nisanda oldum ilk,martın 9unda oldu kürtaj 10haftalıktı
1 martta de oldum canim 10 gün az leke leke geldi ayin 10 martandan 14 ne kadar regl gibi oldu kesildi sonra 17 nisanda 4 5 gün süren normal regl oldum 26 da akinti dan yumurtladığımı bildim hayirlisiyla sağlıkla gelsinler insallah canim

1 martta de oldum canim 10 gün az leke leke geldi ayin 10 martandan 14 ne kadar regl gibi oldu kesildi sonra 17 nisanda 4 5 gün süren normal regl oldum 26 da akinti dan yumurtladığımı bildim hayirlisiyla sağlıkla gelsinler insallah canim
Kürtajdan sonra benden leke bile gelmedi,kontrole gittiğimde doktıruma sordum olabilir dedi,rahim tertemiz sorun yok dedi,direk 33 gün sonra regli oldum işte

Back
X