- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Ya hergün evde olamadığım için canım bir kaç gün dışarıya çıkmam gerekti yapamadım maalesef sabah akşam yapıyordumNiye yarıda kestin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hergün evde olamadığım için canım bir kaç gün dışarıya çıkmam gerekti yapamadım maalesef sabah akşam yapıyordumNiye yarıda kestin canim
Olabilir canım varsa elinde test yapsanaBenim yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı, salıyı çarşambaya bağlayan gece beta baktırdığımda 5.20 ydi acaba yeni yeni mi oluşuyor.o gün hiç gögüs Ağrı'sı yoktu
Ay şimdi gördüm canım stres yapma sakın güzel düşün güzel olsun rabbim nasip etsincanımm kan sonucumu az önce aldım 49,93 beta hcg yazıyor.belirtilerim de aşırı göğüs dolgunluğu adet olacakmışım hissi değer çok yüksek değil diye tam emin olamıyorum
kan sonucumu aldım 49,93 beta hcg çıktı düşük sanki biraz amaÇok sevindim canım hadi maşallah rabbim kucağındasın almayı nasip etsin inşallah kan sonucunu alınca yazarsın![]()
amin inşallah yaa her şey hepimiz için güzel olur inşallahAy şimdi gördüm canım stres yapma sakın güzel düşün güzel olsun rabbim nasip etsinGeç döllenme olmuştur belki
aynen tekrarlayayım inşallah artar çok teşekkür ederim en güzel şekilde size de nasip olsun inşallahHayır hayır hiç sıkıntı yapma gayet güzel değer, içini ferah tut ve motivasyonunu bozma ay düşük mü vs diye.2gün donra tekrar et kan değerini .2 kat arttığını göreceksin inşallahbizi de habersiz bırakma
Aminnn canınaynen tekrarlayayım inşallah artar çok teşekkür ederim en güzel şekilde size de nasip olsun inşallah![]()
2gün oldu Can'ım olsa olsa 10 küsürdür şimdi çıkar mı ki idrardaOlabilir canım varsa elinde test yapsana
Bi dene kuzum hiç belli olmaz ki2gün oldu Can'ım olsa olsa 10 küsürdür şimdi çıkar mı ki idrarda
Hadi yaBenden az önce kahverengi akıntı geldi. Geçen ay da böyle oldu ümitlendim ama adet olmuştum. Olmadı bu ay da.
Adetin gectimiDünden beri hayalet çizgiler var kızlar
Bugün adet günümAdetin gectimi
Hamilesndr o zaman canim kan verme imkanin varsa kan verBugün adet günüm
Canım bir kaç gün daha beklicem kan verirken çok canım acıyor bi de daha önce kimyasal geçirdim yine kimyasal olabilirHamilesndr o zaman canim kan verme imkanin varsa kan ver
Ben ve midemi bulundurduğu için bıraktım tahammül edemedim kokusuna tadına 1 hafta kullanabildimMerhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim geçen sene hamile kaldım fakat gelişimi durduğu için almak zorunda kaldı dr. Ve şuanda çalışmalar devam ediyor doktorum eşim şeker hastası olduğu için bu vitaminleri verdi şuanda bunları kullanıyoruz aranızda kullananlar varmı yorumları okudum herkes çok memnun sonuç alanlar çok cvp yazarsanız sevinirim ❤
Hakkinda hayrlisi olsun insallah hamilelgn ilerlerCanım bir kaç gün daha beklicem kan verirken çok canım acıyor bi de daha önce kimyasal geçirdim yine kimyasal olabilir