• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kasıklarımda bi doluluk bi tuhaflık hissediyorum ama reglide yaklaşıyor belki oyüzdendir,hamileliklerimde en büyük belirtim göğüslerim oluyordu ama bu sefer bi değişiklik yok,bu arada 3.olacak benim Allah nasip ederse😊Allah herkesin gönlüne göre versin

Kasıklarımda bi doluluk bi tuhaflık hissediyorum ama reglide yaklaşıyor belki oyüzdendir,hamileliklerimde en büyük belirtim göğüslerim oluyordu ama bu sefer bi değişiklik yok,bu arada 3.olacak benim Allah nasip ederse😊Allah herkesin gönlüne göre versin
O bendede var canım daha oncekindede oluyodu sağ kasıgımda adım atarken sıkışır gibi ağrı oluyodu bide goguslerim adet günü şişmiş ti normal regl de yumurtlamadan sonra şişer agrirdi ağrı yok daha bunDada en büyük belirtilerim den biride böyle burnum kaniycakmis gibi ağrıması ve yine başladı baş ağrısı gece felaket ayaklarım falan yanıyor geceleri susamaya lavoba ya kalkmaya başladım hayırlısı canım inşallah busefer sağlıkla gelmiştir herkeslere versin Rabbim

Canım merhaba aklıma geldi de, yumurtlama öncesi lh’ın sürekli yüksek olması da hamileliğe engel, doktoruna danışmanı öneririm çok geç kalmadan bi hormon testi ister belki..
Canım çok teşekkür ederim ben hormonlarıma baktırmıştım zaten bebek düşünmeye başladığım tiroidim yüksekti onu ilaçla düşürdük bide Dvit im düşüktü onu yükseltti ama gittiğim zaman yine baktırırım

Adetin senin bittiği gün de bitmesi mi gerekiyodu yoksa gelmedi diye sen bitti mi dedin canım bununla ilgli bşey diyemem bazen rahimde kalanlar çıkmışta oluyo
Bitmesi gereken günde bitti canım doktora gidicem kesin çok korktum ama neden böyle bişey olur kalan kısım dün bütün gün gelmedi ilişkiden sonra geldi rahimde kalanlarsa bilemedim anlamadım baya geldi ama sildikçe

O bendede var canım daha oncekindede oluyodu sağ kasıgımda adım atarken sıkışır gibi ağrı oluyodu bide goguslerim adet günü şişmiş ti normal regl de yumurtlamadan sonra şişer agrirdi ağrı yok daha bunDada en büyük belirtilerim den biride böyle burnum kaniycakmis gibi ağrıması ve yine başladı baş ağrısı gece felaket ayaklarım falan yanıyor geceleri susamaya lavoba ya kalkmaya başladım hayırlısı canım inşallah busefer sağlıkla gelmiştir herkeslere versin Rabbim
BAYağı belirtiler varmış,hadi hayırlısı artık canım🤗

Kizlar gebelik testi sizce var mi daha 4 gun var adete

Eklentiler

• IMG-20190504-WA0003.webp
    IMG-20190504-WA0003.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
Canım çok teşekkür ederim ben hormonlarıma baktırmıştım zaten bebek düşünmeye başladığım tiroidim yüksekti onu ilaçla düşürdük bide Dvit im düşüktü onu yükseltti ama gittiğim zaman yine baktırırım

Canım bak ne dicem benimde troitim yüksekti dururduk diğer ay yanı bu ay hamile kaldım ama tekrar yükselmiş ayın sonuna doğru tekrar hormon testi verdim yine düşmüş kontrollerini ihmal etme sakın hipotirodim var ve d vit. Benimde düşüktü onuda yükseltiyorum yavaş yavaş

Canım bak ne dicem benimde troitim yüksekti dururduk diğer ay yanı bu ay hamile kaldım ama tekrar yükselmiş ayın sonuna doğru tekrar hormon testi verdim yine düşmüş kontrollerini ihmal etme sakın hipotirodim var ve d vit. Benimde düşüktü onuda yükseltiyorum yavaş yavaş
D vit yükseldi canım tiroid de düşmüştü en son işte bu ay 3. Ay olucak progestan kullanıyorum şimdide tekrar ovü testi yaptım daha adetime 10 gün var bakalım herşey nasip olmazsa 2 ay içinde tekrar gider baktırırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Daha önce hiç bu kadar koyulmamıştı ovü testlerimde 😂😂🤣sanırım daha yeni yumurtlıcam 😂😂🙏🏻

Eklentiler

• F435496D-BAA3-4690-AB0B-FAA68EACC5C0.webp
    F435496D-BAA3-4690-AB0B-FAA68EACC5C0.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 40
Sizin belirtiniz ne olmuştu gebeliği öğrenmeden acaba

Back
X