- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bendede var canım daha oncekindede oluyodu sağ kasıgımda adım atarken sıkışır gibi ağrı oluyodu bide goguslerim adet günü şişmiş ti normal regl de yumurtlamadan sonra şişer agrirdi ağrı yok daha bunDada en büyük belirtilerim den biride böyle burnum kaniycakmis gibi ağrıması ve yine başladı baş ağrısı gece felaket ayaklarım falan yanıyor geceleri susamaya lavoba ya kalkmaya başladım hayırlısı canım inşallah busefer sağlıkla gelmiştir herkeslere versin RabbimKasıklarımda bi doluluk bi tuhaflık hissediyorum ama reglide yaklaşıyor belki oyüzdendir,hamileliklerimde en büyük belirtim göğüslerim oluyordu ama bu sefer bi değişiklik yok,bu arada 3.olacak benim Allah nasip ederseAllah herkesin gönlüne göre versin
Canım çok teşekkür ederim ben hormonlarıma baktırmıştım zaten bebek düşünmeye başladığım tiroidim yüksekti onu ilaçla düşürdük bide Dvit im düşüktü onu yükseltti ama gittiğim zaman yine baktırırımCanım merhaba aklıma geldi de, yumurtlama öncesi lh’ın sürekli yüksek olması da hamileliğe engel, doktoruna danışmanı öneririm çok geç kalmadan bi hormon testi ister belki..
Bitmesi gereken günde bitti canım doktora gidicem kesin çok korktum ama neden böyle bişey olur kalan kısım dün bütün gün gelmedi ilişkiden sonra geldi rahimde kalanlarsa bilemedim anlamadım baya geldi ama sildikçeAdetin senin bittiği gün de bitmesi mi gerekiyodu yoksa gelmedi diye sen bitti mi dedin canım bununla ilgli bşey diyemem bazen rahimde kalanlar çıkmışta oluyo
BAYağı belirtiler varmış,hadi hayırlısı artık canımO bendede var canım daha oncekindede oluyodu sağ kasıgımda adım atarken sıkışır gibi ağrı oluyodu bide goguslerim adet günü şişmiş ti normal regl de yumurtlamadan sonra şişer agrirdi ağrı yok daha bunDada en büyük belirtilerim den biride böyle burnum kaniycakmis gibi ağrıması ve yine başladı baş ağrısı gece felaket ayaklarım falan yanıyor geceleri susamaya lavoba ya kalkmaya başladım hayırlısı canım inşallah busefer sağlıkla gelmiştir herkeslere versin Rabbim
İnşallah inşallah şimdi de takma bırak unut adet zamanınıalamam zaten beklemedeyim. Yumurtlayana kadar takmadim bende yetmistir
![]()
Canım hemen çıktıysa var bence hayırlısı olsun inşallah bi test daha varsa elinde dene sonrada kan testi verKizlar gebelik testi sizce var mi daha 4 gun var adete
Hemen cıktı canim 5 dk icinde. Pzt yi beklemek zorundayim sanırımCanım hemen çıktıysa var bence hayırlısı olsun inşallah bi test daha varsa elinde dene sonrada kan testi ver![]()
Nasıl istersen canım ama var yani sağlıklısı hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzHemen cıktı canim 5 dk icinde. Pzt yi beklemek zorundayim sanırım
Ins Canim vardir ins saglikla ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin insNasıl istersen canım ama var yani sağlıklısı hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzniye zorundasın canım
Canım çok teşekkür ederim ben hormonlarıma baktırmıştım zaten bebek düşünmeye başladığım tiroidim yüksekti onu ilaçla düşürdük bide Dvit im düşüktü onu yükseltti ama gittiğim zaman yine baktırırım
D vit yükseldi canım tiroid de düşmüştü en son işte bu ay 3. Ay olucak progestan kullanıyorum şimdide tekrar ovü testi yaptım daha adetime 10 gün var bakalım herşey nasip olmazsa 2 ay içinde tekrar gider baktırırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımCanım bak ne dicem benimde troitim yüksekti dururduk diğer ay yanı bu ay hamile kaldım ama tekrar yükselmiş ayın sonuna doğru tekrar hormon testi verdim yine düşmüş kontrollerini ihmal etme sakın hipotirodim var ve d vit. Benimde düşüktü onuda yükseltiyorum yavaş yavaş
İnşallah inşallah şimdi de takma bırak unut adet zamanını![]()
Maşallah canımKizlar gebelik testi sizce var mi daha 4 gun var adete
Sizin belirtiniz ne olmuştu gebeliği öğrenmeden acabaCanım bak ne dicem benimde troitim yüksekti dururduk diğer ay yanı bu ay hamile kaldım ama tekrar yükselmiş ayın sonuna doğru tekrar hormon testi verdim yine düşmüş kontrollerini ihmal etme sakın hipotirodim var ve d vit. Benimde düşüktü onuda yükseltiyorum yavaş yavaş
Aynen geri koyulasmis insallah hamile kalirz yaValla benim testlerde şaka gibiler canım ya gerçekten ya bi koyuluyor bi siliniyor kaç kere yumurtladım yada ne oluyo anlayamadım niye tam silik değilbak atayım resimlerini
Evet koyulasmis gibi hakkinda hayrlisi olsunEvet canim arastirmistim bende öyle biliyorum. Bugun tekrar baktim koyulasma vardi. Resim attim tekrar bakar misin
Canım çizgi baya belirgin tebrik ederimKizlar gebelik testi sizce var mi daha 4 gun var adete