Gününe ne kadan kaldı kuzummBende akinti var bikac gundur ama sulu değil kuzum benim her ay oluyo boyle bende hic gogus hassasiyeti yasamamistim bu zamana kadar ilk defa yasiyorumkasık agrim da var ara ara yanma oluyo sanki kasiklarimda.
Yok canım Nisa’n 22 oldum bu ay büyük bir his var içimde sanki BEBİŞİM olacakmış gibiBugün adet günüm
Ama bence kullan çünkü kuzenim 2.kutuya başladı ve başladığı hafta hamile olduğunu öğrendi sen bırakma devam et tadı çokta kötü değil eşimin kullandığı biraz ekşimsi ama benimki güzel devam et tadını boşver sonucu düşünBen ve midemi bulundurduğu için bıraktım tahammül edemedim kokusuna tadına 1 hafta kullanabildim
canım çizgi baya baya belirgin benceDünden beri hayalet çizgiler var kızlar
canım bence yumurtlama olmamış çünkü c çizgisinden koyu olması gerekiyormuş koyulaşmaya başlamış sadeceEki Görüntüle 2265016 Eki Görüntüle 2265014 Eki Görüntüle 2265015 yorumlarmisiniz tekli olan bugunki ben yumrtladim saniodum ama sanirim yeni koyulasio gbi sizceee ???
Ayin 10unda canim 7 gun kaldi.Gününe ne kadan kaldı kuzumm
Cevabin icin tesekkr ederim test de az kaldi ama bakalim bitene kadar yaomaya devam edeyim baricanım bence yumurtlama olmamış çünkü c çizgisinden koyu olması gerekiyormuş koyulaşmaya başlamış sadece
Cevabin icin tesekkr ederim test de az kaldi ama bakalim bitene kadar yaomaya devam edeyim bari
Belirtilerimiz aynıydı canım benim de umudum kalmadı . regl ağrısı gibi ağrım var akıntım var . Ne yapalım hayırlısı artık. Herşey Allah tanBenden az önce kahverengi akıntı geldi. Geçen ay da böyle oldu ümitlendim ama adet olmuştum. Olmadı bu ay da.
Canım valla hepimiz korkuyoruzki yapmaya ben bazen dayanamıyorum yapıyorum ama korkumuz belli negatif görmekten pozitif görsekte inanamayızda herhaldekızlar napıyosunuz
girip tüm son yazılanları okuyorum ve öyle iyi geliyorki hepimizin uğraşı aynı,yaşadıklarımız farklı olsa da hissettiklerimiz aynı
benimde son 1 bugün
siz olsanız belki test yaparsınız ama ben neden korkuyorum böyle yaa
Canım bence bebeğin seninle hemen çıktı değilmi çizgi hayalet filan değilDünden beri hayalet çizgiler var kızlar
Canım 13 ve 15 de koyu sanki amaEki Görüntüle 2265016 Eki Görüntüle 2265014 Eki Görüntüle 2265015 yorumlarmisiniz tekli olan bugunki ben yumrtladim saniodum ama sanirim yeni koyulasio gbi sizceee ???
Bende senin gibiym kırkıyorum geçen ay kimyasal yaşayınca yapamıyorum.bekliyorum senin gibiCanım bir kaç gün daha beklicem kan verirken çok canım acıyor bi de daha önce kimyasal geçirdim yine kimyasal olabilir
Benim anlamadığım hala göğüslerim ağrıyo ve beyaz minik yağ bezeleri birkaç gün önceye göre daha da çoğaldı. Henüz tam kırmızı değil ama geçen aya göre konuşuyorum ben. Bilmiyorum kiBelirtilerimiz aynıydı canım benim de umudum kalmadı . regl ağrısı gibi ağrım var akıntım var . Ne yapalım hayırlısı artık. Herşey Allah tan
Evet canım hemen çıktı hayırlısı olsun amin inşallahCanım bence bebeğin seninle hemen çıktı değilmi çizgi hayalet filan değilkan testi yaptır hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Aynen biraz daha bekleyip koyu görmek en iyisi canımBende senin gibiym kırkıyorum geçen ay kimyasal yaşayınca yapamıyorum.bekliyorum senin gibi
Valla ne zor böyle beklemek dimi inşallah güzel neticeye ulaşırızBenim anlamadığım hala göğüslerim ağrıyo ve beyaz minik yağ bezeleri birkaç gün önceye göre daha da çoğaldı. Henüz tam kırmızı değil ama geçen aya göre konuşuyorum ben. Bilmiyorum ki
Ilk idrar 4 gün sonra adet gunum de 168 diİnşallah brnim de öyledir.pazartesi test yaptıracam.canım ilk öğrendiğinde idrar mı yaptın kan mı? Kan yaptırdıysan kaçtı değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?