Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı, salıyı çarşambaya bağlayan gece beta baktırdığımda 5.20 ydi acaba yeni yeni mi oluşuyor.o gün hiç gögüs Ağrı'sı yoktu
Olabilir canım varsa elinde test yapsana

canımm kan sonucumu az önce aldım 49,93 beta hcg yazıyor.belirtilerim de aşırı göğüs dolgunluğu adet olacakmışım hissi değer çok yüksek değil diye tam emin olamıyorum
Ay şimdi gördüm canım stres yapma sakın güzel düşün güzel olsun rabbim nasip etsin Geç döllenme olmuştur belki

aynen tekrarlayayım inşallah artar çok teşekkür ederim en güzel şekilde size de nasip olsun inşallah

kızlar napıyosunuz
girip tüm son yazılanları okuyorum ve öyle iyi geliyorki hepimizin uğraşı aynı,yaşadıklarımız farklı olsa da hissettiklerimiz aynı
benimde son 1 bugün
siz olsanız belki test yaparsınız ama ben neden korkuyorum böyle yaa

Merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim geçen sene hamile kaldım fakat gelişimi durduğu için almak zorunda kaldı dr. Ve şuanda çalışmalar devam ediyor doktorum eşim şeker hastası olduğu için bu vitaminleri verdi şuanda bunları kullanıyoruz aranızda kullananlar varmı yorumları okudum herkes çok memnun sonuç alanlar çok cvp yazarsanız sevinirim ❤

Eklentiler

• 8812EEE8-416C-4786-8E38-07B35317A050.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 47
Ben ve midemi bulundurduğu için bıraktım tahammül edemedim kokusuna tadına 1 hafta kullanabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…