Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

S SiriusBlackK nasılsın varmı belirtin 6 7gun falan kaldı bugün su gibi ara ara akinti geliyo normalde yumurtlamadan adet kadar goguslerim şişerdi daha şişlik falan yok hamile kaldığım ayda adet günü falan basladi

Canım benimde adete bigün varken kahve akıntım başladı 24 saat sonra adet oldum inşallah sen olmazsın hakkında hayrlısı olsun canım

Bende akinti var bikac gundur ama sulu değil kuzum benim her ay oluyo boyle bende hic gogus hassasiyeti yasamamistim bu zamana kadar ilk defa yasiyorum kasık agrim da var ara ara yanma oluyo sanki kasiklarimda.

Valla kuzum bende öyle bir etki yapmadı bakalım bu ay ne yapacak bencede kan testi yaptır varsa elinde test birdahaki dene onunla hayırlısı olsun inşallah

Insallah hamilesndr umit vermkde istemem ama cunki bende bir suru belrti yasayp hatta kustum bile ama hamile degildim oyuzden fazla kndni kptrma oyle olnca daha cok cani sklio insann .adetine kac gun var
Benden az önce kahverengi akıntı geldi. Geçen ay da böyle oldu ümitlendim ama adet olmuştum. Olmadı bu ay da.

Niye yarıda kestin canim

Benim yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı, salıyı çarşambaya bağlayan gece beta baktırdığımda 5.20 ydi acaba yeni yeni mi oluşuyor.o gün hiç gögüs Ağrı'sı yoktu

Benim yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı, salıyı çarşambaya bağlayan gece beta baktırdığımda 5.20 ydi acaba yeni yeni mi oluşuyor.o gün hiç gögüs Ağrı'sı yoktu
Benimde öğrendikten sonra başlamıştı canım ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…