benim de özellikle karnım gurulduyor adet olmadan önceki gibi anlamadım bende adet mi olacam yoksa hamilelik mi.Biraz daha bekleyelim bakalımAma sanki kasıklarım ağrıyo dün de göğüs uçlarım sızladı adetten önce oluyordu benim öyle inşallah adet belirtisi değildir.
Hmm simdi hatrladm hakknda hayrlisi olsn insaallh9 10 gibi canım hani kullanılmış test yapmıştım ya daha önce bunu sıfırdan yapmıştım inşaallah sağlıkla gelirler
evet inofolic combi bana da vermişti doktorum bende kullandım bitene kadar.inşallah günün geçer sende çift çizgiyi görürsün :)
[/QUOT
İnşallah canım amin
Canım benimde adete bigün varken kahve akıntım başladı 24 saat sonra adet oldum inşallah sen olmazsın hakkında hayrlısı olsun canımKızlar dün regl günümdü bugün önce pembe gibi sonra koyu kahve rengi akıntı başladı sildikce kesiliyo az önce baktığımda rengi pembeye gönmüş bu gün böyle devam etti yerleşme kanaması olabilir mi şüpelenmeye başladım ağrımda yok sabah vardı elim ayağım kesildi sanki belim falan ağrıyodu şimdi çok az ağrım var ama halsizlik var üzermde
Bende akinti var bikac gundur ama sulu değil kuzum benim her ay oluyo boyle bende hic gogus hassasiyeti yasamamistim bu zamana kadar ilk defa yasiyorumS SiriusBlackK nasılsın varmı belirtin 6 7gun falan kaldı bugün su gibi ara ara akinti geliyo normalde yumurtlamadan adet kadar goguslerim şişerdi daha şişlik falan yok hamile kaldığım ayda adet günü falan basladi
Valla kuzum bende öyle bir etki yapmadı bakalım bu ay ne yapacak bencede kan testi yaptır varsa elinde test birdahaki dene onunla hayırlısı olsun inşallahbende bi 15 gündür kullanıyodum gebelik için.Doktor klomen+çatlatma iğnesi tedavisi yapmıştı sonrasında hemen kullan dedi ondan kullanıyodum.baktım progestan adet geciktiriyormuş ondan olabilir diye düşündüm ama bak sende öyle bi etki olmamış.bugün de olmazsam kan testi yaptırayım inşallah hamileyimdir
bi test daha yaptım canım birazdann kan testi yaptıracamValla kuzum bende öyle bir etki yapmadı bakalım bu ay ne yapacak bencede kan testi yaptır varsa elinde test birdahaki dene onunla hayırlısı olsun inşallah
Benden az önce kahverengi akıntı geldi. Geçen ay da böyle oldu ümitlendim ama adet olmuştum. Olmadı bu ay da.Insallah hamilesndr umit vermkde istemem ama cunki bende bir suru belrti yasayp hatta kustum bile ama hamile degildim oyuzden fazla kndni kptrma oyle olnca daha cok cani sklio insann .adetine kac gun var
Niye yarıda kestin canimHadiya olsun canım birdahaki aylara inşallah hepimiz aynı umutla bekliyoruz işte her ay soğan kürü iyi gelir canım bende kullandım ve iltihap attı bildğin internetten saraçoğluna bak canım bende ordan bakıp yapmıştım çünkü ama ben yarıda kestim maalesef
Canım çok belirgin çizgin masallahbi test daha yaptım canım birazdann kan testi yaptıracam Eki Görüntüle 2264940
Benimde öğrendikten sonra başlamıştı canım ağrısıBenim yeni yeni göğüslerim ağrımaya başladı, salıyı çarşambaya bağlayan gece beta baktırdığımda 5.20 ydi acaba yeni yeni mi oluşuyor.o gün hiç gögüs Ağrı'sı yoktu
İnşallah brnim de öyledir.pazartesi test yaptıracam.canım ilk öğrendiğinde idrar mı yaptın kan mı? Kan yaptırdıysan kaçtı değerinBenimde öğrendikten sonra başlamıştı canım ağrısı
Kan sonucunu merak ediyorum Can'ım.bi de belirtilerini yazar MIsın?ah yaaa inşallah
canımm kan sonucumu az önce aldım 49,93 beta hcg yazıyor.belirtilerim de aşırı göğüs dolgunluğu adet olacakmışım hissi değer çok yüksek değil diye tam emin olamıyorumKan sonucunu merak ediyorum Can'ım.bi de belirtilerini yazar MIsın?
Reglimde kaç gün var Can'ım?canımm kan sonucumu az önce aldım 49,93 beta hcg yazıyor.belirtilerim de aşırı göğüs dolgunluğu adet olacakmışım hissi değer çok yüksek değil diye tam emin olamıyorum
reglim geçti 2 günReglimde kaç gün var Can'ım?
Çok sevindim canım hadi maşallah rabbim kucağındasın almayı nasip etsin inşallah kan sonucunu alınca yazarsınbi test daha yaptım canım birazdann kan testi yaptıracam Eki Görüntüle 2264940
Hayır hayır hiç sıkıntı yapma gayet güzel değer, içini ferah tut ve motivasyonunu bozma ay düşük mü vs diye.2gün donra tekrar et kan değerini .2 kat arttığını göreceksin inşallahreglim geçti 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?