Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bugün olmam gerekiyodu ama olmadım progestan kullanıyorum belki ondan gecikmiştir çok umutlanmayayım dedim ama şu an sen böyle söyleyince bi tuhaf oldum olabilir yani bu teste göre :)
Valla canım bende 2 aydır progestan kullanıyorum hiç geciktirmedi hep öne attı sen ne zamandan beri kullanıyordun birde ne için kullanıyordun o zaman meleğin gelmiş olabilir annesi yarın kan testide yaptır

Valla canım bende 2 aydır progestan kullanıyorum hiç geciktirmedi hep öne attı sen ne zamandan beri kullanıyordun birde ne için kullanıyordun o zaman meleğin gelmiş olabilir annesi yarın kan testide yaptır
bende bi 15 gündür kullanıyodum gebelik için.Doktor klomen+çatlatma iğnesi tedavisi yapmıştı sonrasında hemen kullan dedi ondan kullanıyodum.baktım progestan adet geciktiriyormuş ondan olabilir diye düşündüm ama bak sende öyle bi etki olmamış.bugün de olmazsam kan testi yaptırayım inşallah hamileyimdir

Eklentiler

• 15568628419551822764189.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 67
amin inşallah sizin de en güzel şekilde en hayırlı şekilde olur şu güzel cıma gününün hürmetine ama tam emin olamıyorum bi daha yapacağım.tedavi için kullanıyodum klomen+çatlatma iğnesinden sonra başladım.ilk tedavim umarım bir daha gerek kalmaz

İnşallah canım bebeğin seninledir. Güzel duan için de teşekkür ederim. Ben de progestan ı duymuştum ama nasıl kullanıldığını bilmiyordum . Ben inofolic combi kullandım bu ay . Yumurta güçlendirici inşallah tutmuştur bata 10 gün bar bakalım ne olacak .

Ama sanki kasıklarım ağrıyo dün de göğüs uçlarım sızladı adetten önce oluyordu benim öyle inşallah adet belirtisi değildir.

evet inofolic combi bana da vermişti doktorum bende kullandım bitene kadar.inşallah günün geçer sende çift çizgiyi görürsün :)

Mesajlarda okudmda daha 1 hafta var demssn insallh poztfe doner bnmde 10 gnum kaldi 13 unde senin kacnda
9 10 gibi canım hani kullanılmış test yapmıştım ya daha önce bunu sıfırdan yapmıştım inşaallah sağlıkla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…