- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım çizgi var inşallah seninledir meleğin adet ne zamandı geçtimikızlarr herkese merhabalar bu konuda en güncel başlık bu olduğu için buna yazmak istedim.test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi biraz silik sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 2264793
Canım çizgi var inşallah seninledir meleğin adet ne zamandı geçtimi
İnşallah Can'ım benimAynen canım hiç belli olmaz belki şuanda bile artmıştır 2 katı inşallah
Hayırlı olsun Can'ım meleğin senle, yarın git kan verkızlarr herkese merhabalar bu konuda en güncel başlık bu olduğu için buna yazmak istedim.test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi biraz silik sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 2264793
Valla canım bende 2 aydır progestan kullanıyorum hiç geciktirmedi hep öne attı sen ne zamandan beri kullanıyordun birde ne için kullanıyordun o zaman meleğin gelmiş olabilir annesi yarın kan testide yaptırbugün olmam gerekiyodu ama olmadım progestan kullanıyorum belki ondan gecikmiştir çok umutlanmayayım dedim ama şu an sen böyle söyleyince bi tuhaf oldum olabilir yani bu teste göre :)
İnşallah canım gelmiştir meleğinİnşallah Can'ım
İnşallah Can'ım benimpazaetesiye kadar olmazsam yapacam Gelsin artık
ah yaaa inşallahHayırlı olsun Can'ım meleğin senle, yarın git kan verÇizgi var
bende bi 15 gündür kullanıyodum gebelik için.Doktor klomen+çatlatma iğnesi tedavisi yapmıştı sonrasında hemen kullan dedi ondan kullanıyodum.baktım progestan adet geciktiriyormuş ondan olabilir diye düşündüm ama bak sende öyle bi etki olmamış.bugün de olmazsam kan testi yaptırayım inşallah hamileyimdirValla canım bende 2 aydır progestan kullanıyorum hiç geciktirmedi hep öne attı sen ne zamandan beri kullanıyordun birde ne için kullanıyordun o zaman meleğin gelmiş olabilir annesi yarın kan testide yaptır
biraz bekledikten sonra mı bu şekildeydi? yoksa yaptıktan hemen sonra mı bu fotoyu çektiniz?Candysisters canım test yaptim çıkan sonuç sen naptin
Hayırlı olsun testte bariz çıkmış maşallah Allahım hayırlısı ile devamını getirsin inşallah.darısı da başımıza olsun inşallah. Progestan ı ne için kullanmıştınız bu arada .ah yaaa inşallah
amin inşallah sizin de en güzel şekilde en hayırlı şekilde olur şu güzel cıma gününün hürmetine ama tam emin olamıyorum bi daha yapacağım.tedavi için kullanıyodum klomen+çatlatma iğnesinden sonra başladım.ilk tedavim umarım bir daha gerek kalmazHayırlı olsun testte bariz çıkmış maşallah Allahım hayırlısı ile devamını getirsin inşallah.darısı da başımıza olsun inşallah. Progestan ı ne için kullanmıştınız bu arada .
Yaptıktan 10 dk sonra falan ama daha 1 hafta var zatenbiraz bekledikten sonra mı bu şekildeydi? yoksa yaptıktan hemen sonra mı bu fotoyu çektiniz?
anladımm daha erkenmiş zaten.inşallah çift çizgi olur bi hafta sonra :)Yaptıktan 10 dk sonra falan ama daha 1 hafta var zaten
Inşallah Rabbim buyuk herkeslere sağlıkla verir inşaallah tez zamandaanladımm daha erkenmiş zaten.inşallah çift çizgi olur bi hafta sonra :)
Mesajlarda okudmda daha 1 hafta var demssn insallh poztfe doner bnmde 10 gnum kaldi 13 unde senin kacndaCandysisters canım test yaptim çıkan sonuç sen naptin
İnşallah canım bebeğin seninledir. Güzel duan için de teşekkür ederim. Ben de progestan ı duymuştum ama nasıl kullanıldığını bilmiyordum . Ben inofolic combi kullandım bu ay . Yumurta güçlendirici inşallah tutmuştur bata 10 gün bar bakalım ne olacak .amin inşallah sizin de en güzel şekilde en hayırlı şekilde olur şu güzel cıma gününün hürmetine ama tam emin olamıyorum bi daha yapacağım.tedavi için kullanıyodum klomen+çatlatma iğnesinden sonra başladım.ilk tedavim umarım bir daha gerek kalmaz
Ama sanki kasıklarım ağrıyo dün de göğüs uçlarım sızladı adetten önce oluyordu benim öyle inşallah adet belirtisi değildir.İnşallah canım bebeğin seninledir. Güzel duan için de teşekkür ederim. Ben de progestan ı duymuştum ama nasıl kullanıldığını bilmiyordum . Ben inofolic combi kullandım bu ay . Yumurta güçlendirici inşallah tutmuştur bata 10 gün bar bakalım ne olacak .
evet inofolic combi bana da vermişti doktorum bende kullandım bitene kadar.inşallah günün geçer sende çift çizgiyi görürsün :)İnşallah canım bebeğin seninledir. Güzel duan için de teşekkür ederim. Ben de progestan ı duymuştum ama nasıl kullanıldığını bilmiyordum . Ben inofolic combi kullandım bu ay . Yumurta güçlendirici inşallah tutmuştur bata 10 gün bar bakalım ne olacak .
9 10 gibi canım hani kullanılmış test yapmıştım ya daha önce bunu sıfırdan yapmıştım inşaallah sağlıkla gelirlerMesajlarda okudmda daha 1 hafta var demssn insallh poztfe doner bnmde 10 gnum kaldi 13 unde senin kacnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?