• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ilk hamilelgnse olabilir o gogus ceversinin genislemesi ve o kisimda lekelern olsmasi sivlce gbi cikintilar benim ilk hamilelgmde olmustu suan hala ayni kaldi oyle

Evet ilk hamileliğim olacak kısmetse :) başka belirtiler de yaşıyorum da en merak ettiğim bu sancıma hissiydi. Malum devir kötü insanın aklına bin bir türlü şey geliyor, Allah korusun.

Teşekkür ederim.

Evet ilk hamileliğim olacak kısmetse :) başka belirtiler de yaşıyorum da en merak ettiğim bu sancıma hissiydi. Malum devir kötü insanın aklına bin bir türlü şey geliyor, Allah korusun.

Teşekkür ederim.
Insallah hamilesndr umit vermkde istemem ama cunki bende bir suru belrti yasayp hatta kustum bile ama hamile degildim oyuzden fazla kndni kptrma oyle olnca daha cok cani sklio insann .adetine kac gun var

Merhaba bu test ile ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyim bozuk mu sizce ?

Eklentiler

• 918CA6C9-7226-416E-9ACF-467BD42472C7.webp
    918CA6C9-7226-416E-9ACF-467BD42472C7.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 49
Insallah hamilesndr umit vermkde istemem ama cunki bende bir suru belrti yasayp hatta kustum bile ama hamile degildim oyuzden fazla kndni kptrma oyle olnca daha cok cani sklio insann .adetine kac gun var
2 gün kaldı. Biliyorum önceki aylarda ben de bir sürü belirti yaşadığımı düşündüm, yanıldım. Ama tek taraflı kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı hiç olmamıştı. Beynimin bana bu ayki oyunu bu belki de :)

2 gün kaldı. Biliyorum önceki aylarda ben de bir sürü belirti yaşadığımı düşündüm, yanıldım. Ama tek taraflı kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı hiç olmamıştı. Beynimin bana bu ayki oyunu bu belki de :)
Gogus agrisi bende de hamileykn oldu bu aykinde olmamsti o belrti olablr

Gogus agrisi bende de hamileykn oldu bu aykinde olmamsti o belrti olablr
Şimdi yabancı bir yayın okudum. Aşırı kafein, tuzlu yiyecekler ve az su tüketimi de göğüs krampına sebep olabilir diyor 🙄 ya da Mensturasyon öncesi bu krampları yaşayan pek çok kadın vardır, yalnız değilsiniz falan diyor. Bakalım 2 gün sonra belli olur 🤷🏻‍♀️

Şimdi yabancı bir yayın okudum. Aşırı kafein, tuzlu yiyecekler ve az su tüketimi de göğüs krampına sebep olabilir diyor 🙄 ya da Mensturasyon öncesi bu krampları yaşayan pek çok kadın vardır, yalnız değilsiniz falan diyor. Bakalım 2 gün sonra belli olur 🤷🏻‍♀️
Hakknda hayrlisi olsun insallah benide habersz birakma

Senin gogsun tam olarak nasil oluyor birden sanci gbimi giriyor yoksa elledkce yada ne bilim bi yere surtundukcemi acio

Senin gogsun tam olarak nasil oluyor birden sanci gbimi giriyor yoksa elledkce yada ne bilim bi yere surtundukcemi acio
Benim sürekli devam eden bir sancı hissi var. Hatta eşime bugün sanki kasıklarım göğsümde dedim 😁 tam kramp gibi. Ama yan taraflara dokununca sanki kas kesilir ya, spordan falan aynı o his var

Benim sürekli devam eden bir sancı hissi var. Hatta eşime bugün sanki kasıklarım göğsümde dedim 😁 tam kramp gibi. Ama yan taraflara dokununca sanki kas kesilir ya, spordan falan aynı o his var
Hmm benimki kramp girer gbi degilde dokundgnda acima oluodu bakalim sonucun ne olacak

Bende hayatimda ilk.defa gogus agrisi yasiyorum ama her an olmuyo 😕 adetede 8 gun kaldi ama daha belirti icin cook erken 😂
Ben yumurtlamadan 5 gün sonra sol kasık sancısı çektim 2-3 gün boyunca. Dedim adet için erken, hamilelik belirtisi için erken bu ne ola ki? 😂 hala ne olduğunu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X