• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum kese allahın izniyle görünür ama kalp atışı zor sanki 1 haftaya kadar duyulur bence. Ama sen git keseyi gör en azından doktor şu gün kalp atışı için gel.der sana zaten. Bana 9 gün sonra gel dedi gittigimde duymustum . Inşallah sende duyarsın kuzum
Aminn ,inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kullanilmis gebelik testini tekrar kullanan bi arkadasmz vardi o burdamiydi ne yapti acaba ???

kızlar normalde 23 25 günleri arasi regl.olurum geçen ay 30 martta oldum 23 25 günleri baz alirsak bugün 8 günüm geçiyor ama 30 marti baz alirsak bugün günüm ve aşırı kasik bel agrisi akıntı geliyor sadece beyaz kremsi cuma kan verdim 0.23 çıktı bugün evde test yaptim negatif cikti ama agrilarim hala devam ediyor ve baya belirgin ağrılar tam regl.oldum diyorum wcye gidiyorum yok ...böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mi aranızda buarada bugün adetin 32.gunu iki bir lavaboya kosuyom ağırdan acaba geldimi kanama diye akintidan başka.bisey gelmiyor

kızlar normalde 23 25 günleri arasi regl.olurum geçen ay 30 martta oldum 23 25 günleri baz alirsak bugün 8 günüm geçiyor ama 30 marti baz alirsak bugün günüm ve aşırı kasik bel agrisi akıntı geliyor sadece beyaz kremsi cuma kan verdim 0.23 çıktı bugün evde test yaptim negatif cikti ama agrilarim hala devam ediyor ve baya belirgin ağrılar tam regl.oldum diyorum wcye gidiyorum yok ...böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mi aranızda buarada bugün adetin 32.gunu iki bir lavaboya kosuyom ağırdan acaba geldimi kanama diye akintidan başka.bisey gelmiyor
Canım adetinin üstünden 32 gün geçmiş olsa çıkardı sanırım stres yapma oda çok geciktiriyor benim aylarca öyle oldu doktora gittim tembel yumurtalıkların dedi hormon başlayacağız dedi bende bu ay umutlanmadım hiç bak hamile kaldım kafandan atmaya çalış ☺️

as
Canım adetinin üstünden 32 gün geçmiş olsa çıkardı sanırım stres yapma oda çok geciktiriyor benim aylarca öyle oldu doktora gittim tembel yumurtalıkların dedi hormon başlayacağız dedi bende bu ay umutlanmadım hiç bak hamile kaldım kafandan atmaya çalış ☺
aslında kendimi adet olmaya odaklamistim ama olmadim ve ağrım fazla oluyor akintimda haliyle geçen adet baslamasindan bu zaman kadr geçen sure 32 gün oldu canım olsaydi çıkardı kesin ama isteee

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum hastaneden yeni çıkabildim.böbrek Ağrı'sıyla acillik oldum.beta hcg de baktırdım 5 çıktı.reglim normal şartlarda 28 nisandı ama bazen 5-7 gün arası geçikiyor.böyle olunca yarın ürolojiden randevu aldım.beta kafamda şoru işareti yarattı tdbi

Eki Görüntüle 2264068 Eki Görüntüle 2264068
Insallah canim ama insallah gebelik varsa once sifirlanip sonra idrara tekrar geciyor. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canım bugün 12.gün 😊
20190501_055718.webp

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum hastaneden yeni çıkabildim.böbrek Ağrı'sıyla acillik oldum.beta hcg de baktırdım 5 çıktı.reglim normal şartlarda 28 nisandı ama bazen 5-7 gün arası geçikiyor.böyle olunca yarın ürolojiden randevu aldım.beta kafamda şoru işareti yarattı tdbi
Geçmiş olsun. Beta artar inşallah. 🙏

Bişiy sorcam adet ağrısı gibi ağrı oluyor diyorsunuz ya geçiyo mu o ağrı ? Şöyle söyliyim ben bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktı o gün adet olacakmış gibi de hissediyordum -çok ağrılı geçmez adetim ama olmadan önce tuhaf olunca karnım hissediyorum hsta olcağımı - yani o gün hhissettiğim sancılı ağrılar değildi. bugün ve yarın bat ama 2 gündür adet olcakmışım hissi yok göğüslerimin de acısı hafifledi ? Siz de bu bahsetttiğinüz ağrı sancı ne zaman kesildi ya da kesilmeden mi testte çıktı pozitif

Konu disi gbi biraz ama iki haftaya yakindr dis agrisi cekiorum 8 ine randevu buldum ve agri kesici iciyorum suan yumurtlama haftamdayim sizce bi zarari olur mu antbytikte kullaniodumda 3 gun faln oldu biteli
Ben hamile kaldığım ay dişimden çok rahatsızdim canım hatta yumurtlama günleri ydi doktora gittim çektirmek için iltihap da vardı hamilelik varmı dedi bende bayan doktor olduğu için anlattım durumumu oda ilaç falan vermemişti adet ol gel çekerim ilaç veririm önce demişti bende hasta olmayı bekliyordum dış çektirecem ya üstüne düşmedim o ay ama gebe kaldım oZelde doktora sormuştuk hamile olunca 3 4 ay önceden hiç bi işlem yapılamaz demişlerdi ve 1 buçuk ay ağrısını cekmistim ama eğer hamileysen inşaallah sağlıkla öyledir doktora git dışınden ama degilsende dişin tedavisini ihmal etme

Bişiy sorcam adet ağrısı gibi ağrı oluyor diyorsunuz ya geçiyo mu o ağrı ? Şöyle söyliyim ben bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktı o gün adet olacakmış gibi de hissediyordum -çok ağrılı geçmez adetim ama olmadan önce tuhaf olunca karnım hissediyorum hsta olcağımı - yani o gün hhissettiğim sancılı ağrılar değildi. bugün ve yarın bat ama 2 gündür adet olcakmışım hissi yok göğüslerimin de acısı hafifledi ? Siz de bu bahsetttiğinüz ağrı sancı ne zaman kesildi ya da kesilmeden mi testte çıktı pozitif
Adet olacakmış hissi vardı bende normal adet dongume göre 4 gün vardı o zaman silik çıkmıştı 2 günde bir koyulasti ama erken yumurtlamıştım o ay ona göre adet günümde silik çıkmıştı yumurtlamadan 14 gün sonra genelde adet olunuyor Bu ay bakalım ne olacak 26 nisanda yumurtladım 9 gün kaldı ona göre adetime

Ben hamile kaldığım ay dişimden çok rahatsızdim canım hatta yumurtlama günleri ydi doktora gittim çektirmek için iltihap da vardı hamilelik varmı dedi bende bayan doktor olduğu için anlattım durumumu oda ilaç falan vermemişti adet ol gel çekerim ilaç veririm önce demişti bende hasta olmayı bekliyordum dış çektirecem ya üstüne düşmedim o ay ama gebe kaldım oZelde doktora sormuştuk hamile olunca 3 4 ay önceden hiç bi işlem yapılamaz demişlerdi ve 1 buçuk ay ağrısını cekmistim ama eğer hamileysen inşaallah sağlıkla öyledir doktora git dışınden ama degilsende dişin tedavisini ihmal etme
Ya benim dişlerim de çok sızlıyor ve bi tane çürüğüm oluşuyor sanırım🙈 rahatsız ediyor

Ya benim dişlerim de çok sızlıyor ve bi tane çürüğüm oluşuyor sanırım🙈 rahatsız ediyor
Hamile kalmayi planlıyosan eğer adet olursan ihmal etmë bence Rabbim kimseye yasatmasin o agriyi çok sancım oluyodu dişimden bigün beynimë vurdu düşük oldu öğün Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler bebisler insallah

Back
X