• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gögüs hassasiyeti var bir kaç günde adet sancısı çektim karnımda ağrılar oldu.bugün sadece hafif göügüs hassasiyeti var.uykum pek yok mesela ilk gebelikte kafamı masaya koyup uyumuştum hamileliği bilmiyodum da.ay ne bilim mevsimsel birşey mi acaba.ilkinde gögüslerde kararmıştı bunda yok :KK43:
Benim de yazdığım gibi yumurtlamadan 5 gün sonra başladı sancı. Bu aralar ara ara oluyor. Ama göğüs çevrem genişledi.kararma bende de yok. Yanlardan baya ağrıyor. Üstüne yatamıyorum ben de. Normalde hiç olmadı böyle şeyler Bugüne kadar. Uyku hali değil uykusuzluk var bende, geceleri çok uyanıyorum, derin uykuya dalamıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Belirtiler kişiye özel sonuçta.

Benim de yazdığım gibi yumurtlamadan 5 gün sonra başladı sancı. Bu aralar ara ara oluyor. Ama göğüs çevrem genişledi.kararma bende de yok. Yanlardan baya ağrıyor. Üstüne yatamıyorum ben de. Normalde hiç olmadı böyle şeyler Bugüne kadar. Uyku hali değil uykusuzluk var bende, geceleri çok uyanıyorum, derin uykuya dalamıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Belirtiler kişiye özel sonuçta.
ay bu beklemeler yoruyor beynimi :) idrar testi içinde çok erken kanda verecek halim yok :) yinede aile hekimine gitsem mi diyorum

ay bu beklemeler yoruyor beynimi :) idrar testi içinde çok erken kanda verecek halim yok :) yinede aile hekimine gitsem mi diyorum
Yani içinizin rahat etmesi için gidebilirsiniz tabi. İnsan vücudunu dinlemeye başlayınca kalbi hızlı atsa acaba diyo 😂 Türkiye’de yine kanda bakıyorlar. Bizim öyle bir lüksümüz de yok. Geçen gittim ev doktoruna dedim kan tahlili ne zaman verebilirim, gebelik şüphem var dedim. Kadın bana marketten gebelik testi al, pozitifse pozitiftir, Sonra gel konuşalım dedi😂😂 şoka girdim. Ben çift çizgiyi görene kadar Allah ne verdiyse beklicem artık 🤷🏻‍♀️😂

• Beğen
Reactions: mnt
Yani içinizin rahat etmesi için gidebilirsiniz tabi. İnsan vücudunu dinlemeye başlayınca kalbi hızlı atsa acaba diyo 😂 Türkiye’de yine kanda bakıyorlar. Bizim öyle bir lüksümüz de yok. Geçen gittim ev doktoruna dedim kan tahlili ne zaman verebilirim, gebelik şüphem var dedim. Kadın bana marketten gebelik testi al, pozitifse pozitiftir, Sonra gel konuşalım dedi😂😂 şoka girdim. Ben çift çizgiyi görene kadar Allah ne verdiyse beklicem artık 🤷🏻‍♀️😂
bur da canın her istediğinde kan veriyorsun :) bende o testlerde görmeden gitmeyecem sanırım.alerji ilacı kullanacaktım kızmızıları bekledim bu ay onunda gelesi yok :)

kızlar bir şey soracam meraktan çatladım dün adet olmam gerekiyordu olmadım adetlerim düzenlidir her ayın 27. günü adet olurum mutlaka adet günümde sabah ilk idrarla yaptığım testte incecik hayalet bir çizgi vardı...fotoğrafta hiç gözükmüyor bile.Hala olmadım hafif bir bel ağrım var o kadar başka bir belirtim de yok.bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen oldumu..
Meraba canm bende 27.gün adet olanlardanım adet olmam gereken gün yaptığım test negatifti üç gün sonra tekrar yaptım erken gebelik testiyle pozitifti rabbim gönlüne göre versin benimde bel ağrım vardı eğer her ay adet ağrılarını takip edip Bi farklılık hissediyosan vardır ben hissetmiştim😊

Beraber bekleyelim o zaman bende sağ kasıgımda hafif ağrılar var akinti yla beraber
Arastirdim da simdi gebelik belirtisi saniyodum akintilari ama her adete yakin mesane baskisindan dolayi akinti yogunlasirmis 😂 bu belitimde fos çıktı. Ben carsamba tahlil verecektim araya betahcg de sıkıstircam

Merhaba, benim de yumurtlamadan sonra 5. Gün başladı kasık ağrıları göğüs uçları sızlıyo . Aynı durumdayız. Yumurtlama 27 nisan oldu bat 13 Mayıs bakalım hayırlısı

Meraba canm bende 27.gün adet olanlardanım adet olmam gereken gün yaptığım test negatifti üç gün sonra tekrar yaptım erken gebelik testiyle pozitifti rabbim gönlüne göre versin benimde bel ağrım vardı eğer her ay adet ağrılarını takip edip Bi farklılık hissediyosan vardır ben hissetmiştim😊

teşekkür ederim az önce betaya baktırdım 2 çıktı.Negatif yani...Hayırlısı bAKALIM

Merhaba, benim de yumurtlamadan sonra 5. Gün başladı kasık ağrıları göğüs uçları sızlıyo . Aynı durumdayız. Yumurtlama 27 nisan oldu bat 13 Mayıs bakalım hayırlısı
Benim batım 3-4 Mayıs. Yumurtlamam 20 nisandı. Muhtemelen Pazar günü test yaparım. Biraz sabırsızım belki pazarı da beklemem😁 sonucu yazarım buraya. Hayırlısı olsun hakkımızda

Akıntı şart mı peki? Yani bişeyler var gibi hissediyorum ama akıntım yok. 3 gün önce falan beyaz kremsi akıntı geldi benden o kadar. Bir de bu yumurtlamadan sonra sancı hissettiğim günlerde şeffaf akıntı geldi içinde böyle çok küçük damla gibi pembelik vardı, bir nokta gibi yani. O kadar. Sonra pek akıntım olmadı.

kızlar merhaba
benim de son 2
test yapmak hem istiyorum hem de korkuyorum
aslında her ihtimale açığım ama konu gebelik olunca cesaretim sıfır

belirti namına da hiçbir şey yok
geçen ay tüm belirtileri yaşayıp,hatta ateşlenip ,herşeyi yaşamıştım ama kırmızılar gelmişti :rolleyes: bu ay da göğüs acısı , kasık ağrısı hiçbirşey yok:KK45:

belirti namına da hiçbir şey yok
geçen ay tüm belirtileri yaşayıp,hatta ateşlenip ,herşeyi yaşamıştım ama kırmızılar gelmişti :rolleyes: bu ay da göğüs acısı , kasık ağrısı hiçbirşey yok:KK45:
Canım bekle o zaman adeti öyle yap bence inşallah gelmiştir bebeğin🙏🏻

Canım ya benimde adetim bitti ama geçende ilişkiden sonra bendede böyle bir şey oldu neden hiç bilmiyorum ki çünkü bu ay zaten çok değişik şeyler yaşadım yadırganacak birşey yok kuzum
Regli oldum canim 😟 idraryolunda sürekli enf oluyor doğan kuru iyi gelir mi yapmayı dusunuyorum ama ne zaman ve nasıl yapicagimi bilmiyorum

Regli oldum canim 😟 idraryolunda sürekli enf oluyor doğan kuru iyi gelir mi yapmayı dusunuyorum ama ne zaman ve nasıl yapicagimi bilmiyorum
Hadiya olsun canım birdahaki aylara inşallah hepimiz aynı umutla bekliyoruz işte her ay soğan kürü iyi gelir canım bende kullandım ve iltihap attı bildğin internetten saraçoğluna bak canım bende ordan bakıp yapmıştım çünkü ama ben yarıda kestim maalesef

Hadiya olsun canım birdahaki aylara inşallah hepimiz aynı umutla bekliyoruz işte her ay soğan kürü iyi gelir canım bende kullandım ve iltihap attı bildğin internetten saraçoğluna bak canım bende ordan bakıp yapmıştım çünkü ama ben yarıda kestim maalesef
Senin Nasıl gidiyor Can'ım? Ne zaman yumurtlaman

Back
X