• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ne yaptın oldunmu adet ya da test yaptınmı ?
Yok Can'ım olmadım dün gece böbrek ve idrar Ağrı'sından acillik oldum.orda kan bakıldı 5 çıktı.geçen ay kimyasal yaşayınca korkuyorum yine aynısı olacak diye 4-5 aydır 5-7 gün arası geç olduğu oluyor.tek umudum o.bugun ürolojiye gidecem bakalım

Hamile kalmayi planlıyosan eğer adet olursan ihmal etmë bence Rabbim kimseye yasatmasin o agriyi çok sancım oluyodu dişimden bigün beynimë vurdu düşük oldu öğün Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler bebisler insallah
Çok gecmiş olsun 😢 Maşallah tekrardan cok çabuk gebe kalırsınız🙏🏻 ki annemler öyle der , düşüğün Bi ayağı içerde olurmuş ..eski kadınlar boşuna demez 😍🙈💕

Çok gecmiş olsun 😢 Maşallah tekrardan cok çabuk gebe kalırsınız🙏🏻 ki annemler öyle der , düşüğün Bi ayağı içerde olurmuş ..eski kadınlar boşuna demez 😍🙈💕
Sağol canım inşallah Rabbim bu günler hürmetine dualarımi zi kabul etsin insallah

Hamile kalmayi planlıyosan eğer adet olursan ihmal etmë bence Rabbim kimseye yasatmasin o agriyi çok sancım oluyodu dişimden bigün beynimë vurdu düşük oldu öğün Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla gelsinler bebisler insallah
İnş adet olmam çok istiyorum sizler gibi çok ama çokk 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum hastaneden yeni çıkabildim.böbrek Ağrı'sıyla acillik oldum.beta hcg de baktırdım 5 çıktı.reglim normal şartlarda 28 nisandı ama bazen 5-7 gün arası geçikiyor.böyle olunca yarın ürolojiden randevu aldım.beta kafamda şoru işareti yarattı tdbi
Canım çok geçmiş olsun ya olmasaydıda 0 çıkardı ama sanki yeni oluşuyor

Ben hamile kaldığım ay dişimden çok rahatsızdim canım hatta yumurtlama günleri ydi doktora gittim çektirmek için iltihap da vardı hamilelik varmı dedi bende bayan doktor olduğu için anlattım durumumu oda ilaç falan vermemişti adet ol gel çekerim ilaç veririm önce demişti bende hasta olmayı bekliyordum dış çektirecem ya üstüne düşmedim o ay ama gebe kaldım oZelde doktora sormuştuk hamile olunca 3 4 ay önceden hiç bi işlem yapılamaz demişlerdi ve 1 buçuk ay ağrısını cekmistim ama eğer hamileysen inşaallah sağlıkla öyledir doktora git dışınden ama degilsende dişin tedavisini ihmal etme
Randevum 8 inde ben suan agri kesici iciyorum sdece .ve adetimde 13 unde ne yapacam ben

Randevum 8 inde ben suan agri kesici iciyorum sdece .ve adetimde 13 unde ne yapacam ben
Canim yumurtlama tarihini biliyosan 10 sonra kanda vaktir diycem yumurtlama daha yeni oldu galiba doktora durumunu anlat inşallah Rabbim verir bide adet beklemeye yoğunlaşinca bebiş kendiliğinden geliyo b grubu antibiyotikler galiba hamile iken kullanılıyomus

Canim yumurtlama tarihini biliyosan 10 sonra kanda vaktir diycem yumurtlama daha yeni oldu galiba doktora durumunu anlat inşallah Rabbim verir bide adet beklemeye yoğunlaşinca bebiş kendiliğinden geliyo b grubu antibiyotikler galiba hamile iken kullanılıyomus
Aynen galiba dun yumrtlama oldu bugunki yaptgm daha silik gbi . aynen benim dktrumda bayan ona drumumu anlatrim

Burda böyle değer yükselişlerini çok duyduk 🙏🏻 inşallah öyledir erken tanıdır🙏🏻Rabbim hepimize versin kızlar 😍
5 gün önce iç çamaşırıma akıntı gelmişti anlam verememiştim,sanırım o yumurtlamaydı .ben ovülasyon testi kullanmıyorum.Hergün olduğu için gerek duymadım hiç ne Zaman olursa diye.

Merhaba kızlar, konuyla alakasız ama pazartesi sabah kahverengi lekelenmeye başladı akşam regl dönüştü ama çok az geliyor 1 pedi doldurmuycak şekilde ilk gün pırtılarda gelmişti bu gün akşama biticek gibi ve 4 5 aydır böyle neredeyse bu ayda daha az böyle bişey yaşayan varmı

Arkadaşlar merhaba,
Çok uzun zamandır takipteyim ancak üye olmak kısmet oldu. Takıntılı bir şekilde tüm belirtileri, herkesin her yazdığını okudum fakat benim danışmak istediğim belirtiyi göremedim, belki de gözümden kaçtı. 4 Mayıs Cumartesi günü adet olmam gerekiyor. Dün test yaptım negatifti. Fakat yumurtlamadan 5 gün sonra sol kasığımda inanılmaz bir sancı başladı. Hala ara ara devam ediyor. Hapşırınca veya eğilip kalkınca. Göğüslerimin de renkli kısmı bana baya genişlemiş geliyor ve üzerindeki minik beyaz lekeler de çoğaldı sanki. Bu sabah uyandığımdan beri kelimenin tam anlamıyla göğüslerim sancıyor, özellikle yan taraflar. Bu sancı tipi ağrının hamilelikle ilgisi olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba,
Çok uzun zamandır takipteyim ancak üye olmak kısmet oldu. Takıntılı bir şekilde tüm belirtileri, herkesin her yazdığını okudum fakat benim danışmak istediğim belirtiyi göremedim, belki de gözümden kaçtı. 4 Mayıs Cumartesi günü adet olmam gerekiyor. Dün test yaptım negatifti. Fakat yumurtlamadan 5 gün sonra sol kasığımda inanılmaz bir sancı başladı. Hala ara ara devam ediyor. Hapşırınca veya eğilip kalkınca. Göğüslerimin de renkli kısmı bana baya genişlemiş geliyor ve üzerindeki minik beyaz lekeler de çoğaldı sanki. Bu sabah uyandığımdan beri kelimenin tam anlamıyla göğüslerim sancıyor, özellikle yan taraflar. Bu sancı tipi ağrının hamilelikle ilgisi olabilir mi?
Ilk hamilelgnse olabilir o gogus ceversinin genislemesi ve o kisimda lekelern olsmasi sivlce gbi cikintilar benim ilk hamilelgmde olmustu suan hala ayni kaldi oyle

Back
X