• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabbim hepimize öncelikle sağlık versin sonra hayırlı bebişler.5.20 çıkan değerim bu kadar enfeksiyonda kalır mı bilmiyorum.gebelere uygulanan antibiyotik ve ilaç başladı.hakkımızda hayırlısı🙏🏻umudumu yitirdim bugun

Ben yumurtlamadan 5 gün sonra sol kasık sancısı çektim 2-3 gün boyunca. Dedim adet için erken, hamilelik belirtisi için erken bu ne ola ki? 😂 hala ne olduğunu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Benimde yumurtlama gününden sonra sürekli kasiklarim ağrıdı adetime 1 hafta kala sadece sol belim ve sol kasığım net bir şekilde ağrımaya başladı. Yumurtlamadan beri sürekli karnım ağrıyor gibi hissediyordum. Göğüslerim aşırı derece hassaslasti ucu karardı yeşil damarlar çok belirgin olmaya başladı büyüdü ve her türlü çok aciyor yan dönüp yatamıyorum bile üst üste geldiği için. Şimdi yavaş yavaş bu ağrılar yok oluyor kasik ağrıması ve bel ağrısı . Göğüslerim hala aynı.

Rabbim hepimize öncelikle sağlık versin sonra hayırlı bebişler.5.20 çıkan değerim bu kadar enfeksiyonda kalır mı bilmiyorum.gebelere uygulanan antibiyotik ve ilaç başladı.hakkımızda hayırlısı🙏🏻umudumu yitirdim bugun
Skma canini bisey olmaz insallah enfeksiyon zarar veriomuymus doktor mu dedi

Skma canini bisey olmaz insallah enfeksiyon zarar veriomuymus doktor mu dedi
[/QUO
İnşallah öyledir Ağrı'larım hafifleyince şimdi zarar verir mi vermez mi?yükselecek mi değerim yükselmeyecek mi diye derdine düştüm. Beta 5.20 ,gecen ayda 25.9 ü gördüm 5 gün sonra geri düşüşe geçmişti .inşallah yine aynı durumlar olmaz

Benimde yumurtlama gününden sonra sürekli kasiklarim ağrıdı adetime 1 hafta kala sadece sol belim ve sol kasığım net bir şekilde ağrımaya başladı. Yumurtlamadan beri sürekli karnım ağrıyor gibi hissediyordum. Göğüslerim aşırı derece hassaslasti ucu karardı yeşil damarlar çok belirgin olmaya başladı büyüdü ve her türlü çok aciyor yan dönüp yatamıyorum bile üst üste geldiği için. Şimdi yavaş yavaş bu ağrılar yok oluyor kasik ağrıması ve bel ağrısı . Göğüslerim hala aynı.
Adetinize ne kadar kaldı? Benim 2 günüm var. Kasık ağrısı kendimi zorladığımda oluyor ama göğüsler baya ağrıyor, yanık gibi enteresan bir his

kızlar merhaba.ben de yumurtalık tembelliği var adetlerim 50 gün arayı buluyor.bu ay bolca değerlendirdim.geçen gün akıntımla kan geldi adet başladı dedim ama gerisi gelmedi :(. nisan 29 unda kan geldi ben nisan 24ünde kan vermiştim 0.8 çıkmıştı geç döllenmemi gibi düşündüm :(

kızlar bir şey soracam meraktan çatladım dün adet olmam gerekiyordu olmadım adetlerim düzenlidir her ayın 27. günü adet olurum mutlaka adet günümde sabah ilk idrarla yaptığım testte incecik hayalet bir çizgi vardı...fotoğrafta hiç gözükmüyor bile.Hala olmadım hafif bir bel ağrım var o kadar başka bir belirtim de yok.bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen oldumu..

kızlar merhaba.ben de yumurtalık tembelliği var adetlerim 50 gün arayı buluyor.bu ay bolca değerlendirdim.geçen gün akıntımla kan geldi adet başladı dedim ama gerisi gelmedi :KK43:. nisan 29 unda kan geldi ben nisan 24ünde kan vermiştim 0.8 çıkmıştı geç döllenmemi gibi düşündüm :KK43:
Çok yakın bir arkadaşım adetinden 2 hafta sonra kanda öğrendi, geç döllenme olduğu için. Ve o zamana kadar ne kanda ne idrarda çıkmıştı. İsterseniz biraz daha bekleyin. Ama onda yerleşme kanaması olmamıştı bile. Bende de takıntı oldu illa görecem yerleşmeyi😁 içinizi ferah tutun olmazsa gelecek aya. Başka belirtileriniz var mı?

kızlar bir şey soracam meraktan çatladım dün adet olmam gerekiyordu olmadım adetlerim düzenlidir her ayın 27. günü adet olurum mutlaka adet günümde sabah ilk idrarla yaptığım testte incecik hayalet bir çizgi vardı...fotoğrafta hiç gözükmüyor bile.Hala olmadım hafif bir bel ağrım var o kadar başka bir belirtim de yok.bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen oldumu..
Benim hep 26 günde bir olurdu saat gibi gün şaşmadan. Ne zaman bebek çalışmalarına başladık, her ay 2-3 gün gecikmeye başladı. Psikolojik olabilir ama tabi yaşayan arkadaşların cevap vermesi daha uygun olur. Hayalet çizgiyi görmüşsünüz isterseniz 2 gün sonra tekrar edin testi.

Çok yakın bir arkadaşım adetinden 2 hafta sonra kanda öğrendi, geç döllenme olduğu için. Ve o zamana kadar ne kanda ne idrarda çıkmıştı. İsterseniz biraz daha bekleyin. Ama onda yerleşme kanaması olmamıştı bile. Bende de takıntı oldu illa görecem yerleşmeyi😁 içinizi ferah tutun olmazsa gelecek aya. Başka belirtileriniz var mı?
gögüs hassasiyeti var bir kaç günde adet sancısı çektim karnımda ağrılar oldu.bugün sadece hafif göügüs hassasiyeti var.uykum pek yok mesela ilk gebelikte kafamı masaya koyup uyumuştum hamileliği bilmiyodum da.ay ne bilim mevsimsel birşey mi acaba.ilkinde gögüslerde kararmıştı bunda yok :(

çok silik çıktığında da genelde gebelik oluyor.adetin geçsin biraz idrarda tekrar yap çıkar çizgi :)

Mrb cnm bende dun adet olmam gerekiyodu
Adete 1 gun kala test negatif cikti ondan sonra cizgi biraz belirginlesti ama ilk 5 dk onemlidir
Yarin test yapmayi düşünüyorum cnm allah hakimizda ne hayirliysa onu nasip etsin

Benim hep 26 günde bir olurdu saat gibi gün şaşmadan. Ne zaman bebek çalışmalarına başladık, her ay 2-3 gün gecikmeye başladı. Psikolojik olabilir ama tabi yaşayan arkadaşların cevap vermesi daha uygun olur. Hayalet çizgiyi görmüşsünüz isterseniz 2 gün sonra tekrar edin testi.

teşekkür ederim.

Back
X