• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canımm karından belki görünmeyebilir cihaza da bağlı biraz tabii, ama her türlü vajinal ultrasonla görünür 🤗 bilmez miyim o süreci 😏 ağır taşıma, dikkat et kendine, oturarak yönetmeye çalış elinden geldiği kadar. Sınıf annesine ve velilere daha fazla sorumluluk verebilirsin hatta 😉
🥰 bakalım hayırlısı 🤲🏻 burası küçük bir köy olduğu içim velilere falan duyursam eyvaaah tüm köy eve gelir göz Aydın’a 🤣

İyi geceler kızlaaar 😊 4 günüm geçti ya çok belirtim yok bir hafta beyaz kremsi akıntım oldu hatta ilk çok katı beyaz akıntım oldu sonradan kremsi olmaya başladı iki gündürde kasık ağrım var bacaklarıma iniyor ağrısı başka hiçbir belirti yok ümitlenmek istemiyorum belki adet belirtisidir beklemek çok zooor ne yapsam bilemedim iki defadır negatif sonuç alıyorum :KK47:

İyi geceler kızlaaar 😊 4 günüm geçti ya çok belirtim yok bir hafta beyaz kremsi akıntım oldu hatta ilk çok katı beyaz akıntım oldu sonradan kremsi olmaya başladı iki gündürde kasık ağrım var bacaklarıma iniyor ağrısı başka hiçbir belirti yok ümitlenmek istemiyorum belki adet belirtisidir beklemek çok zooor ne yapsam bilemedim iki defadır negatif sonuç alıyorum :KK47:
Canım belkı gec gösterır kasık agrısı akıntı diyorsun bır seyler var gibi bende baya vucudmu dınlıyorum hep kasık agrısı var senın adeette gecmiş bekle bakalım ınsallah guzel haber alıraın 🥰

Bu ay alayım o zaman adetleneyim de bi ☺
Hamileyim🙈
9F0CFE8A-A251-44D2-BFD7-4310349A31BF.webp

Canım bence kan ver tereddütlerinden kurtulursun 🙏🏻

Kizlar gunaydin idrarim pozitif cikmisti acilde dun kanda bakildi beta 238 cikti cok sukur rabbime haftaya keseyi goruruz dedi insallah artar degrm rabbim insallah hrkse nasip eder insallah
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Kızlar merhaba ben adet oldum yine bu ay. Doktorumu aradım aşılama yapıcaz yine. Olmazsa haziranda tüp bebeğe başlıcaz. Çok yoruldum artık hiç bir sorun olmamasına rağmen olmaması korkutuyor beni 😭

Konu disi gbi biraz ama iki haftaya yakindr dis agrisi cekiorum 8 ine randevu buldum ve agri kesici iciyorum suan yumurtlama haftamdayim sizce bi zarari olur mu antbytikte kullaniodumda 3 gun faln oldu biteli

Kızlar 23 Nisanda 204 olan beta bugün 1066 olmuş @mrssoydas Vuslat_geldi Vuslat_geldi Cuma günü gitsem kese kalp duyulur mu değer nasıl? Çok yoğun bir hafta geçirdim okuma bayramı falan hazırladım sınıf süsleme falan baya yoruldum korktum açıkçası
Kuzum kese allahın izniyle görünür ama kalp atışı zor sanki 1 haftaya kadar duyulur bence. Ama sen git keseyi gör en azından doktor şu gün kalp atışı için gel.der sana zaten. Bana 9 gün sonra gel dedi gittigimde duymustum . Inşallah sende duyarsın kuzum

Back
X