• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım sana Bi sorum olcak ben 7.hafta içindeyim bugün sabahtan beri 3 kere tuvalete girmişimdir hiç bişey yoktu az önce Bi daha girdim ve kahve rengi akıntı geldi cuma günü kontrolüm vardı kalp atışını duyduk çok şükür acaba yerleşmeden olabilirmi
Canım nedenini bilmiyorum ama bende yaşadım ben stresten diye düşünüyordum en son kanamamda olmuştu ama tıp fakültesine gittim kanamanın devamı olmadığını lekelenmenin normal olduğunu söyledi doktor

Selam kızlar Benim bugün yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti yani bugün 12 gün daha doğrusu üç gündür arada bir çok hafif sanki adet olacakmışım gibi Kasıklarım ağrıyor Çok halsizim Dün pikniğe gittik bugün bütün bacaklarım sızlıyor sanki kaslarım ezilmiş gibi bat 30 Nisan 1 Mayıs kesin bekliyorum birkaç gündür göğüs uçları da hafif acıyor dokunamıyorumm.. Belirti aramıyorum ama hafif mide bulantım da var. Belki sadece psikolojiktir. Rabbim hepimize nasip etsin. Benim gibi olan var mı ayrıca iki gündür süt beyazı akıntım da durdu. Kuru sayılırım.
Bnmde bat 1 mayis dhn test yaptim negatifti malesef insallah degisir allah isteyen herkese nasip etsin

Gecikme olduysa ondandır benim 2 kere gecikme oldu ikisindede hiç sancı yaşamadım
1 gün geçikti canım geçen ayda 2 gün geçikmişti ama temiz başlamıştı hayırlısı bekliyim bakalım teşekkür ederim canım bu arada sende yerleşme kanaması olmuşmuydu

1 gün geçikti canım geçen ayda 2 gün geçikmişti ama temiz başlamıştı hayırlısı bekliyim bakalım teşekkür ederim canım bu arada sende yerleşme kanaması olmuşmuydu
Evet benimde açık kahveye benzer bir akıntım olmuştu peçete kuruyunca pembeye dönmüştü ama devamı gelmedi 2 gün sonra akşam test yapıp öle pozitifi görmüştüm

Y Yesimufuk
Evet benimde açık kahveye benzer bir akıntım olmuştu peçete kuruyunca pembeye dönmüştü ama devamı gelmedi 2 gün sonra akşam test yapıp öle pozitifi görmüştüm
Y Yesimufuk benim dün ilişkiden hemen sonra pembe akıntı geldi regli de 1 ila 2 ayın ilk defa oldu böyle anlam veremedim bir iki damla lavobaya akti peceteye sildim öyle gördüm sü vakte kadar hala birşey yok karnimda da adet olacakmış gibi belirti var

Y Yesimufuk

Y Yesimufuk benim dün ilişkiden hemen sonra pembe akıntı geldi regli de 1 ila 2 ayın ilk defa oldu böyle anlam veremedim bir iki damla lavobaya akti peceteye sildim öyle gördüm sü vakte kadar hala birşey yok karnimda da adet olacakmış gibi belirti var
Canım tahriş olmuşta olabilir başka belirtin var mı

Kızlar benim bu ay yumurtlamam geç oldu takvime göre 19 uydu ovulasyon testine göre 23,ya da 24 ydü öncesi ve sonrasını değerlendirdik bugün adete 4 gün kaldı test yaptm ama cıkmadı merhaba ymurtlama üzerinden 6 gün geçti cok mu erken yaptm adet geçmesini mi beklemeliyim kızlar

Hamile kalan herkes test yapmadan önce kabız oluyor mu? Biliyor musunuz? Benim bağırsaklarım normal çalışıyor transferimin ilk gününden beri. Öyle olunca acaba tutmadı mı diyorum.

Back
X