Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar bende aranıza bugun katıldım yaaaa bende bebis istiyorum

canım hoşgeldin ayvayı yedin dermişimmmmmm eğer bebiş istiyosan buraya takıldıktan sora daha da daha da çok isticeksinn:roflol:
inşallah allah hepimizin bebişlerini en hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip edeer canım :CüvCüv:

bnm kuzenm 1,5 yıllık ewli 4 ay uğraştılar nerdeyse pes ediyorduki bebişi oldu hiç bi zamn pes etmeyelim kızlarr

ohhoooooo sayfalar birbirini hızla kovalıyorkafamçokkarıştı benimki yine arada kaynadı gittiÇok üzgünüm çoook:uhm:

ceylancım ben 21 yasındayım 2 senedir evliyim 5 aydırda bebek istiyorum ama olmuyo bu arada bursada yasıyorum

benmde bugün adım attıkça belimn sağ tarfnda acı oldu ama gçti gibi bnmde hep sağ tarfat sancı oluyo

aslında tabiiki pes etmemek lasım bazıları yıllar sonra kendiliginsen oluyor ama insanisteyince sabırsızlanıyor olmıycak endisesine kapılıyor inanırmısınız doktora gitmeye korkuyorum kotu bisi cıkcak die

HEYOOOO TOPARLANIN KIZLAR DİYORUM DUYAN VAR MI ACABA?????:teytey::teytey:

öslemmm yiwrımm bence senin minik kuşun şu an içinde be tatlım boşuna heycan yapyonnnn sen hamişsin benceeeeeee:ecrin_bebek::CüvCüv::sm_cool:

bu sozler benı gaza getırıyo vallaaaaakaydirigubbakcemile2

inşallahh öyledir canımmm ruyalar gormeye basladım adetım gelıyomus fılan vallahı psikolojım bozuldu nerdeyseee:1no2:

ayy artık utanıyrm oram ğrıyo buram ağrıyo diye burda yazmaya sanki hep sızlanıyrm :-(((

kıslar bu arada bisi ogtendim yumurtlama esnasında sag kasık agrıyosa kız sol agrıyosa errkek olurmus o ay bebek olursa tabbiii-tatlicadiarzu-

X