Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim bak zaten stres yapmamaya çalış dedim biliyorum yapmamak elde değil....başka meşgale bulmaya çalış...
bak ben artık denemicem vazgeçtim herkesin oluyo benim olmucak dedğim ay hamile kaldım ama stres onun gelişmesine engel olduğu içindüştü....bu nedenle sağlıkla gelsin geç gelsin de...
allahım her isteyenin kucağına bebeğini versin....

mhtp benım sağ kasığım bundan 10 gün önce bir gün boyunca ağırdı yürütmüyodu breni bir ağıran yerımde yanma vardı sürekli

şimide sürekli karnımı alt kısmı ağrıyor bugün sadece sağ kaığım sürekli ağrıyro backlaımın alt kısmı ağrıyor sabah kalktığımda belim ağrıyo acaba olabılırmıyım

canım benilk hamileliğimde hemen kaldım sonra aldırmak zorunda kaldım..ara verdik..başladığımdan sonra 3 ay sonra kaldım düştü..şimdi 3 ay geçtü bakalım...
benim genelde belirtim yoktu...kasıklarımda ağrı ve uyku hali ağlama hissi ile belirmişti hep..ama düşükten sonra her adette ağrılar felaket oluyor bu nedenle kestiremiyorum...şimdi göğüslerim şiş,uçları acıyo,ara ara bel ağrısı ve karnım şiş(daha öncekilerde de olmuştu)sabah ağrı saplandı aha dedim geldiler ama tık yok..uyku halimde var...ama yaşadıklarımdan sonra bilemiyorum..
inşallah ikimizde hamişizdir...

inşallah cnm hamileyizdri çok istiyorum cnm allah kısa zmadn bize bir bekek veriri inşallah benı bu ay 5 nci ayım olacak inşallah hmileimdri
doktora gitmekten bıktım cnm inana çimi dışımı deştiler artık

cnm senın bacakalrını alt kısmı ağrıyormu ayaklarını üstündeki eklem yerlerının alt kısmıdakı bacakların cnm bn gece yatağa ca çok ağrıyor bu ay çok ağrım var hayatımda ilk defa bu kadar çok ağrım oldu

ya bnm bgn adet gnmdü hala olmadım eşimde gelrken test almış bende dayanadım yaptım ve tek çizgi çıktı senağlama

cnm kendini üzme şimdi benıde ağlatacaksın biraz bekle inan bende sneın gibiyim kaç aydır deniyorum bir şey olmuyor bebeğimi beklıyorum kaç aydır artık senıde üzmek istemiyorum artık umudum kalmdı

adet olmazsam ihtimal warmı acabasenağlama

merhabalar kısssslar.a.s..canım ben ilk gebeliğimde laboratuarda yaptırdığım testte çıkmadı.:1no2:.15 gün sonra çıkmıştı..a.sbenneyaptımki bu ne acele anlamıyorum sakin olsana biraz...

merhabalar kısssslar.a.s..canım ben ilk gebeliğimde laboratuarda yaptırdığım testte çıkmadı.:1no2:.15 gün sonra çıkmıştı..a.sbenneyaptımki bu ne acele anlamıyorum sakin olsana biraz...

ya aslında yapmıycaktım kendi kendime söz werdim 4-5 gün olmazsam yapmıycam dedim ama testi görünce dayanamadım senağlamakızın bana haklısınız ben bile kendime kızıyorum:çok üzgünüm:

bak bu ay bende yedim kırmızı kartı...ama dualarım sizinle bu ay....

X