Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gülde 1.5 ay mı dedin?yanlış anlamadıysam.Zaten sağlıklı çiftlerde 1 ayda gebelik ihtimali %25 diye biliyorum.Ben de uzun zamandır deniyorum ama inşallah olacak biraz sabret bence :)

kız delüü dur daha 5 günün varmış çıkarmı hiç. :))) anca adetin geçmesi lazım cıkması için :) en azından adet gününde yapmalısın. çıkmadık candan ümit kesilmez canım. du daha 5 günün var-tatlicadiarzu-

ama canımcım testte adet tarihine bes gun kala %53 dogru sonuc verir diyordu :KK43:(
ay cok mu sabursuzum yaa goguslerimde nasıl tatlı tatlı sızlıyor karnım sisti pantolonlarıma sogmıyorum :) kafayımı yedim ne

ama canımcım testte adet tarihine bes gun kala %53 dogru sonuc verir diyordu :KK43:(
ay cok mu sabursuzum yaa goguslerimde nasıl tatlı tatlı sızlıyor karnım sisti pantolonlarıma sogmıyorum :) kafayımı yedim ne

kız o testin markası ne reglden 5 gün önc veriyor sonucu fortel mi?
bekle kuzum heleki geç dollenme olmussa cok gec cevap verir. ama bak çok güzel belirtilerinde varmış ahhhh aahhh biz ne zaman yaşıcaz :KK43::CüvCüv:

herkese selamlar..
sorum şu ki; ilk kez korunmadık geçen hafta, tam yumurtlama dönemimde. adetime 5-6 gün var ama çok sabırsızlanıyorum, yarın kan testi yaptırıcam, gögüslerimde ağrı var ve akıntım da sarımtrak ve yoğun, bu hamilelik belirtisi midir? ilk kez denemede olma olasılığı yok diyorlar...

Stawbery29 iyi gidio canım çokk şükür senin nası gidio :))

valla en hakeden sensin caycay 8 yıl ya dile kolay allahım nasıl bir sabır vermiş sana beklemişsin melegini hep seninle kalır saglıkla kucagına lırsın inş yürekten sevindim ya süper bişey bu

Arkadaşlar bi sitede erken dönemde görüldüğü üyelerce tahmin edilen belirtilerle ilgili liste yapılmış buraya ekliyorum.:1hug:

1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik , hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginde koyulaşma
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme
28-Mide kazinmasi (ALINTIDIR)

Gülde 1.5 ay mı dedin?yanlış anlamadıysam.Zaten sağlıklı çiftlerde 1 ayda gebelik ihtimali %25 diye biliyorum.Ben de uzun zamandır deniyorum ama inşallah olacak biraz sabret bence :)

%25 ama baksana kimisinde tutuyor işte.........
Allahın sevdiği kullar çok......

Sevgılı hamıle arkadaslar,

duyun sesımı :)

acaba test yaptırıp negatıf cıkan fakat bır hafta sonra hamıle oldugunu ogrenen oldumu aranızda????

ceylanhmss.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi sitede erken dönemde görüldüğü üyelerce tahmin edilen belirtilerle ilgili liste yapılmış buraya ekliyorum.:1hug:

1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik , hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginde koyulaşma
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme
28-Mide kazinmasi (ALINTIDIR)

SÜPERSİN CANIMMMkaydirigubbakcemile5

%25 ama baksana kimisinde tutuyor işte.........
Allahın sevdiği kullar çok......

guldecım ya
yapma gozunu seveyım gencsın saglıklısın bır kac ay ıcınde guzel haber alacaz senden buna kalpten ınanıyorum..
Hatta esterya demıstı dıyeceksın :)

sevgıler

az sabret be sabırsız hatun :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ya ben yine sıkıntılı bi döneme girdim galiba gecen ay 26 gün geçiken adetim bu ayda 14 gün geçikti ve hala adet olmadım gecen gün biraz akıntım oldu beyaz birde daha önce dediğim gibi bi kaç defa az bişey kırmızı geldi bi kaç gün arayla hamişlik öncesi böle adet düzensizliği olabiliyormuş ama perşembe günkü testte bişey çıkmadı dr gitsem ne dicemmki ben şimdi bekliyim diyorum adet olayım ondan sonra gideyim diyorum ne dersiniz=?

X