Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saolun kızlar peynirimsi diil gerçi ama ben bi soriim en azından eczacıma o yönlendirir öptüm sizi

tabi bak bizim topick te yegane ve aura var onlar eczacı canım. onları yakaladığındada sorabilirsin. sanırım fitil zanolindi ama antibiyotiği hatırlayamadım. tek satılıyo ole sorarsın.

Arkadaslar benim 27. gunum 32. gun suruyor periyodum bugun test yaptım negatif cıktı. erken hamilelik testiymis . sanırım hamile degilim cok moralim bozuldu

Canım gelişim geriliği yapıyor diye biliyorum ama...fisfisfis

ben adet olamıyodum gebelik şüphesiyle gitmiştik doktora tabi kontrol yaparken mantar başlangıcı da olduğunu söylemişti.ama benim hiç1 zorum yoktu.dk 1sey söylememişti hamileliği düşündüğümüzü biliyodu zararı var dememişti.şimdi bunu duyunca tırstım.fitille ilaç vermişti kontrole de gitmedim mantar başlangıcını anlamadığımdan bittiğini nasıl anlıycamki bilemiyorum-tatlicadiarzu-

caylan nerdesin aşkım sen bi el at bakiim sende bana
mantar belirtilerinde kesik peynirimsi akıntı diye geçiyo nette bulamadım tarifimi kızlar yaaa

canım tam adamına sordum yasmin kullanırken kurtulamadım evet peynirimsi akıntı koku ve kaşıntı kızarıklık varmı belirtilerin

arkadaslar ben adetime 7 gun kala acık kırmızı azıcık kanama oldu ama sonra gecti.şimdi 3 gun var adetime ama hiçbişi yok
acaba hamile olablirmiyim? implantasyon kanamasımıdır bu ?
ne zaman test yapmalıyım

kızlar benle birlikte artık çocuk isteyen dayımın eşinin şimdi hamile olduğunu örendim
yaklaşık aynı zamanlarda başladık korunmamaya ama o beni solladıb çok üzgünüm çokkkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kizlaar benim yarin adet günüm ama dün ögle kahverengi pempemsi bi lekelenmem oldu bugüne kadar hic yasamamistim böyle bisey.bekledim belki adet olurum diye ama sonra hep kuruydu camasirim.. bugün sabahta silince geldi ayni renkte leke ama cok az... bu yerlesme kanamasi dedikleri sey bu olabilirmi acaba? ve kac gün sürer.. valla wc den cikamaz oldum durmadan gidip bakiyom..

benimde adetime 7 gun kala acık kırmızı lekelenmem oldu ama geçti
adetime 3 gun var
yerleşme kanaması bu mudur ?
biri cvp versin lutfenn

canım tam adamına sordum yasmin kullanırken kurtulamadım evet peynirimsi akıntı koku ve kaşıntı kızarıklık varmı belirtilerin

aşkım kafama takılanda o işte benimki peynirimsi diil bildiğin süt sarı akıntının içinde kokusuz kaşıntım var gerçi kızarıklığımda nerdeyse bi haftadır ama bu akıntıyı hiç görmemiştim yarında adet tarihim zaten hep peynirimsi dio yazılarda bendeki süt:)))

arkadaslar ben adetime 7 gun kala acık kırmızı azıcık kanama oldu ama sonra gecti.şimdi 3 gun var adetime ama hiçbişi yok
acaba hamile olablirmiyim? implantasyon kanamasımıdır bu ?
ne zaman test yapmalıyım

Bu yerleşme kanamasına benziyor. Benim de oldu ama kan değil k.rengi birkaç damla akıntı ve o an bitti. Bekle adet günün geçer geçmez test yap bence. İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…