kizlaar selam.. varmi yeni hamis?
selam canım. bizim kızlar o kadar hızlı yazıyorkı geçmişi okuyup hamiş varmı bakamıyorum bile:)))))))) hakkat kızlar yokmu yeni hamiş.
saolun kızlar peynirimsi diil gerçi ama ben bi soriim en azından eczacıma o yönlendirir öptüm sizi
Tabii sorabilirsiniz canım. Ben bööle hamişlere soru sorarken hep diyordum birgün ben de hamiş olursam herkesi tek tek cevaplıcam diye..:)
Bu arada ben hamiş değilken yani geçen ay acayip belirti yaşıyordum ama psikolojik:)))))
Hatta belki rastlarsınız eski yazdıklarıma..:))))
Ama hamiş kaldım ve hiç belirtim olmadı diyebilirim:))) Tek frk göğüslerimin acayip zonklaması ve kokulara hassasiyet diğer belirtiler hep adetim yaklaşınca yaşadıklarımdı.
Çok üzerine düşer de kafayı takarsan psikolojik yanılıyorsun:))) Psikolojini de yoruyorsun tabiii yerimseniben
canım ben çok soru sorarım seni bezdirebilirim
sorum şuay kafaya taktın mı vehani hamile olan kadın
bebek rhme düşünce hissedermiş yaa
sende hisseettin mi?????
Canım gelişim geriliği yapıyor diye biliyorum ama...fisfisfis
caylan nerdesin aşkım sen bi el at bakiim sende bana
mantar belirtilerinde kesik peynirimsi akıntı diye geçiyo nette bulamadım tarifimi kızlar yaaa
sende hisseettin mi?????
:lepi:
sende hisseettin mi?????
strawberry soruma cevap vermedin???
sende hisseettin mi?????
İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım canım.
Yok hissetmedim bişey.
Bir de kafaya takmadım çünkü yumurtlama günümü geçti diye düşünüyordum ve bu sebeple hiç beklemiyordum. Belki de stres yapmadığım için bu kadar hızlı hamile kaldım. Bilmiyorum. Ama tabii Allahımın takdiri:Saruboceq:
kizlaar benim yarin adet günüm ama dün ögle kahverengi pempemsi bi lekelenmem oldu bugüne kadar hic yasamamistim böyle bisey.bekledim belki adet olurum diye ama sonra hep kuruydu camasirim.. bugün sabahta silince geldi ayni renkte leke ama cok az... bu yerlesme kanamasi dedikleri sey bu olabilirmi acaba? ve kac gün sürer.. valla wc den cikamaz oldum durmadan gidip bakiyom..
canım ellerine sağlık gayet aydınlatıcı yazmışsın :):enbuyukkk:
canım tam adamına sordum yasmin kullanırken kurtulamadım evet peynirimsi akıntı koku ve kaşıntı kızarıklık varmı belirtilerin
arkadaslar ben adetime 7 gun kala acık kırmızı azıcık kanama oldu ama sonra gecti.şimdi 3 gun var adetime ama hiçbişi yok
acaba hamile olablirmiyim? implantasyon kanamasımıdır bu ?
ne zaman test yapmalıyım
allahım şükürler olsun 8 sene sonra ben de hamileyim