Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

senağlamasenağlamasenağlama
kızlarçok üzgünüm bilmiyorum belki herkese umutlu olun umutlu olun derken ben umutlarımı
bir bir yitiriyorum sanırm...
çok üzgünüm ve şuan ağlamaktan gözlerim şiştisenağlama
çokrahatım diyorum ama bir yandan dürtüyorlar beni
en çok da benimle aynı anda hamile kalmak isteyn dayımın eşinin şimdi beni sollaması bilmiyorum
yani çok sevindim ama
dokundu yaa
hemde çoooooooooooook....................senağlama

benimde adetime 7 gun kala acık kırmızı lekelenmem oldu ama geçti
adetime 3 gun var
yerleşme kanaması bu mudur ?
biri cvp versin lutfenn

aynısı bendede oldu canım adetime 1 hafta kalapembe geldi 2 gün sonra kesildi bir hafta sonra yani adet günümde 20sinde tekrar geldi pembe kahverengi siyah derken tamamen kesildi şimdi 3 gün oldu adetim geçeli ve tık yok akşama kan testi yaptıracam biraz midem bulanıyor :emir_bebek:

kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördük minnacıktı okadar tatlıki teyzeleri :CüvCüv: çok mutluyum kızlar çok :1hug:

kızlarçok üzgünüm bilmiyorum belki herkese umutlu olun umutlu olun derken ben umutlarımı
en çok da benimle aynı anda hamile kalmak isteyn dayımın eşinin şimdi beni sollaması bilmiyorum
yani çok sevindim ama
dokundu yaa

Ööööle düşünme daha çok vakit var önünde...Moral bozukluğu hamile kalmayı engelliyor diyor doktorlar. Yapma noolur:teselli:

ya arkadaslar adetime 5 gun kala yaptıgım test negatif cıktı cok umutluydum acaba test yanılmıs olabilir mi?

Gülde sen kaç aydır çocuk istiyosun canım.BEnce çok stres yapıyosun bu şekilde daha da zorlaştırıyosun işini.Bırak biraz akışına elbet olucak bir gün Allah nasip kısmet ederse.Psikolojini bozusun bu kadar çok stres yaparak canım.

kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördük minnacıktı okadar tatlıki teyzeleri :CüvCüv: çok mutluyum kızlar çok :1hug:

Ayyy Cuma benim de kontrolüm var Allahım bana da nasip etsin senin yaşadığın mutluluğu.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kaç haftalıksın?

Ööööle düşünme daha çok vakit var önünde...Moral bozukluğu hamile kalmayı engelliyor diyor doktorlar. Yapma noolur:teselli:

ben aslında çok sabırlı bir insandım .dım diyorum çğünkü
şu çocuk meselesi çıktığından beri ebn sabırsız bir kişilik oldum çıktım..
artık çok yorgunum ...
en çok da bugün
biliyorum burda yıllarca beklyenlere b söyledğim hakaret oluyor ama
şuan hissettiklerim bunlar elimden birşey gelmez..senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Gülde sen kaç aydır çocuk istiyosun canım.BEnce çok stres yapıyosun bu şekilde daha da zorlaştırıyosun işini.Bırak biraz akışına elbet olucak bir gün Allah nasip kısmet ederse.Psikolojini bozusun bu kadar çok stres yaparak canım.

1,5 aydır canım ama sanki yıllardır............senağlamasenağlama

aşkım kafama takılanda o işte benimki peynirimsi diil bildiğin süt sarı akıntının içinde kokusuz kaşıntım var gerçi kızarıklığımda nerdeyse bi haftadır ama bu akıntıyı hiç görmemiştim yarında adet tarihim zaten hep peynirimsi dio yazılarda bendeki süt:)))

canım süt derken kesik gibimi bence mantar çünkü herkeste peynirimsi olmayabilir

inşallah canım hala inanamıyorum 8 sene sonra mucize gibi:emir_bebek:

mucize tabiki canım 8 sene demek ya biraz anlatsana belki buradaki tez canlı arkadaşlara yardımcı olursun bende 9 aydır korunmuyorum bebek düşünüyorum ama kafamada takmıyorum merak ettiğim şeyleri sorarak öğrenmek engüzeli değilmi hadi biraz anlat bakalım

ben aslında çok sabırlı bir insandım .dım diyorum çğünkü
şu çocuk meselesi çıktığından beri ebn sabırsız bir kişilik oldum çıktım..
artık çok yorgunum ...
en çok da bugün
biliyorum burda yıllarca beklyenlere b söyledğim hakaret oluyor ama
şuan hissettiklerim bunlar elimden birşey gelmez..senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

üzülme canım sabır ve duayla olacaktır bana baksana 2 yılı geçti hala umutluyum:teselli:
ben her ay hüsran yaşadım 2 yıl boyunca yapacak başka birşey yok mutlaka olacak zaman zaman bende senin gibi oluyordum ama toplanıp tekrar tekrar deniyorum bu ay da umutluyum bugun test yaptırcam:emir_bebek:

yani çok sevindim ama
dokundu yaa

hiç dokunmasın hayatım üzülme bak ben 8 sene sonra bugün hamile olduğumu öğrendim.gebelik bölümünde 8 sene sonra gelen mucize diye yazdım bir oku derim

ya arkadaslar adetime 5 gun kala yaptıgım test negatif cıktı cok umutluydum acaba test yanılmıs olabilir mi?

kız delüü dur daha 5 günün varmış çıkarmı hiç. :))) anca adetin geçmesi lazım cıkması için :) en azından adet gününde yapmalısın. çıkmadık candan ümit kesilmez canım. du daha 5 günün var-tatlicadiarzu-

X