Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kadisim eşlerinde de sorn olan bir sürü insan duydum kkda bütün ihtimalleri çürütün bence böylece daha rahat olursun

ben daha önce düşük yaptım genetik araştırmamız dahi yapıldı cerrahpaşa tıp fakültesinde ..:çok üzgünüm: bakalım hayırlısıyla olur inşallah.:Saruboceq:ama ben inanıyorum ya gerçekten inanıyorum bir gün benimde güzel kuşum gelecek annesine..a.s:Saruboceq:sizde inanın kızlar gelecek deyin gelsin güzel kuşunuz....

eşin görünürse ve bişey çıkmazsa doru zamanda da ilişki olursa neden olmasın
mart sana uğurlu gelsina.s.

Amin canım :Saruboceq:inan beni bu güzel dilekler çok mutlu ediyor ve motive oluyorum teşekkürler canım..a.s

gunaydın kızlar
ben dayanamadım son adet tarihimden sonrki 25. gunde test yaptım negatif çıktı. Bugun 27. gun goguslerim şiş karnım şiş davul gibiyim umutlanmak istemiyorum ama acaba mı diye içimden geçmiyor değil..surekli kendimi dinliyorum ben 30 gunde bir adet oluyorum acaba bugunde test yapsam mı?

günayyyydın anne olmak isteyen umut dolu arkadaşlar!!!!
günaydın tatlı anne adayları!!!!!
günaydın hepinize................................
bol neşeli bol ümitli bol hamileli günler olsun hepimize!!!!!!

günayyyydın anne olmak isteyen umut dolu arkadaşlar!!!!
günaydın tatlı anne adayları!!!!!
günaydın hepinize................................
bol neşeli bol ümitli bol hamileli günler olsun hepimize!!!!!!

guldecim gunaydın,
ben cuma gunu test aldım yaptım ama negatif cıktı :KK43: bugun son adet tarihinden sonraki 27. gunum 3 gun daha beklemem lazım :)
ama goguslerim ve kasıklarım felaket agrıyor. bu sabah pantolonuma sıgmadım kemerim son delikte kapandı, bakalım psikolojik mi gerçek mi ?

bugün adet günüm sanki bütün belirtiler gitti sadece adet belirtileri war :çok üzgünüm:

canım umut çok güzel birşey ama fazla umutlanmamak lazımmış ben bunu öğrendim...
psikolojık olabilir canım ama biraz daha bekle zaten hamileysen öğreneceksin sonunda fazla kafana takma diycem ama yararsız ve saçma olacak çünkü banada arada sırada böyle düşünceler geliyor...
benimde son adet tarihimden sonraki 22. günüm bakalım bende neler olacak
hepimiz için EN HAYIRLISI....

Günaydın kıssslar nasılsınız haftasonu varmı hamiş haberi bol hamileli bi hafta olur inş.

günaydın fatima hamilelik nasıl gidiyo sende de adet belitileri warmıydı benm gnm bugn ve heran adet olucakmış gibiyim

X