Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy kızlarr askere gıden tanıdıkların sayılı günleri kalmışş ben de hala bebiş yokk....

bi ark.ın kocası kısa dönem askere gitmişti de o gelicekmiş zaman ne çook geçmiş ben burda günleri sayarken....

dediğin doğru.bizde bu ay düzenli yapmaya çalışıyoruz bu ay başından beri iki vea üç kez aksattım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum...benimde martta belli olacak hamile olup olmadığım o bir iki günden kaçtıysa yandıkkkk ama..ne yapalım artıık...

arkadaşm sadece 2 kere ilişkiye girmiş ve hamile kaldıyerimseniben

insallah bu sefer tutar...
ama kısmet işte ben 5 aydır olmayınca artık yumurta günlerine inanmamaya başladım... tv de dizi de haberlerde allah esirgesin tecavüz kaçamak aldatma vs.. gibi olaylar da dolu hamile kalan var... ama biz calısıyoruz :))) millet nsl 1 seferde gol atıyokii

Cemrecim onlar istemiyordu heralde.. istemediğin OT burnunda biter hesabı :)))))

bızım butun akrabalarında 3-4 aydan sonra hepsi hamıle oldu dogurdu..
ben hariç :) gerci ben tembellık yapııyorum arada canım ıstemeyincee olmuokii....

valla kızlar bende hayret ediyorum nası denk geliyo diye arkadaşım sadece ikl gce korunmamışlar işte hamile şimdi gelde çıldırma

yok kıs Bozooo o da kötüü... evliliğe alıışmadan ne oldugunu bilmeden zor...
ınsan hazır olunca yapmalı...

ama sımdı bız hazırız bebişler hazır degıl heralde..

kızlar ilk geceden hamile kalmakda kötü ya..evliliğin o ilk zamanlarının tadını çıkarmadan pat diye bebek...yok kalsın oda zor bence..bi arkadaşım bebek için uğraşıyoken eşine bana tecavüz et belki hamile kalırım bile demiş o filmlerden ve tecavüzle hamile kalanların haberlerini duyunca...tabi o arkadaşım uçmuş ama ne yapsın insan sinir oluyo o haberleri duyunca..geçen gün bi haber gördüm ingilterede 13 yaşında bi erkek çocukla 15 yaşında bi kızın çocukları olmuş:)ben gün sayıyom gün takip ediyom şunlara bak ya demiştim bende:)

benim 1,5 ay oldu
evet arkadaşlar artıkbiz hazırız ama bebekler ortada yok....
sizi çok özlüyoruz bebişlerimiz.......
hadi artık gelin...........

kızlar acele etmeyin boş yere kendinizi stresede sokmayın ben 7 ayda mahvettim kendimi niye oluyo diye diye ama artık akıllandım kafaya takmıcam herşey olacağına varır kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…