dusunmemeye calıs askım kocişlerimiz de çok etkılenıyor uzuluyorlar:1no2:aynen bende senin gibiyim eşim ben sters yaptığımda çok kızıyor bana..daha önümüzde 3 4ay var diyor geçen ay çok hüsrana uğradım o yüzden bu ay hiç ilgilenmemeye çalışıyorum ama şimdi de sancılarım olduğu için mecbur beni düşünmeye itiyor....
özlem ben geldım napyon kısa.s
ayyyy napayım ıyıyım bende aynı son 3 gun hadı bakalım hayırlısı....yemek yapıyordum bı bakayım dedım...bırazdan yıne cıkcam bıde ppılav yapcam...işte boleee tatlısım
adetıne az kalanlar ınsallah adet olmazsınız kızlar hepınızzzzz deeee hamıs olursunuz ınsallaaahhhh
sagol canım benımmmmm Allah tum ısteyen arkadaslarıma nasıp etsın...subat bıze ugurlu gelsın.ugurlu gelmezse mart bomba gıbı geçsın.umutlarımız hıcbır zaman bıtmesın.bebısler gelecegı zamanı bılır.....benım kı accık trafıge takıldı okadar....
eşin haklı canım cunku benımkı de hayırlısı ne zamansa o zaman olur bu kadar kafana takma dıyorrrrolsunda martta olsun razıyım ben bir ay daha bekleyim..ama bu kadar çok isteyice bi an olsun istiyo insan yaa..eşim duymasın kızıyo bana ..hayırlısı ne zamansa o zaman diyo hep..isyan eder gibi bu ayda olmadı diye üzülme diyo hep..haklı galiba siz ne dersiniz??
kızlar selam hamile varm ı bakalım ????
cuma dan bu yana nete giremedim cook merak ettim..............
hadı opuldunuz canlar ben cıktım yemek zamanııııayyyyyyy ucmuyayım deme bebıs duse bıdeeeeeeeekafamçokkarıştı
selam yine ben))
hosgeldınnn canımmmmmm ben hala burdaymmmm hheeheeeekaydirigubbakcemile3