Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

dusunmemeye calıs askım kocişlerimiz de çok etkılenıyor uzuluyorlar:1no2:
özlem ben geldım napyon kısa.s

nabıyım asucum bıraktıgın gıbı sen nabıonnn

ayyyy napayım ıyıyım bende aynı son 3 gun hadı bakalım hayırlısı....yemek yapıyordum bı bakayım dedım...bırazdan yıne cıkcam bıde ppılav yapcam...işte boleee tatlısım

ayyyy napayım ıyıyım bende aynı son 3 gun hadı bakalım hayırlısı....yemek yapıyordum bı bakayım dedım...bırazdan yıne cıkcam bıde ppılav yapcam...işte boleee tatlısım

hımmm hadı bakalım ınsallah gelmez adetın cnm kolay gelsın pılav ıcınnnn:roflol:

adetıne az kalanlar ınsallah adet olmazsınız kızlar hepınızzzzz deeee hamıs olursunuz ınsallaaahhhh

sagol canım benımmmmm Allah tum ısteyen arkadaslarıma nasıp etsın...subat bıze ugurlu gelsın.ugurlu gelmezse mart bomba gıbı geçsın.umutlarımız hıcbır zaman bıtmesın.bebısler gelecegı zamanı bılır.....benım kı accık trafıge takıldı okadar....

evvveeettttttttttttttttt marttt a bomba gıbı gırıcezzzz meleklerımızleeeeeeeeeee:sm_cool: :hooray:

olsunda martta olsun razıyım ben bir ay daha bekleyim..ama bu kadar çok isteyice bi an olsun istiyo insan yaa..eşim duymasın kızıyo bana ..hayırlısı ne zamansa o zaman diyo hep..isyan eder gibi bu ayda olmadı diye üzülme diyo hep..haklı galiba siz ne dersiniz??

kızlar selam hamile varm ı bakalım ????

cuma dan bu yana nete giremedim cook merak ettim..............

hadı opuldunuz canlar ben cıktım yemek zamanııııayyyyyyy ucmuyayım deme bebıs duse bıdeeeeeeeekafamçokkarıştı

eşin haklı canım cunku benımkı de hayırlısı ne zamansa o zaman olur bu kadar kafana takma dıyorrrr
kızlar selam hamile varm ı bakalım ????

cuma dan bu yana nete giremedim cook merak ettim..............

hamıs yok sanırım canım yaaa bugunden haberım varrrrrr bi tekkkksositososito

ben geldim benim de özellikle sağ tarafımda batma şeklide ağrılar var adet olacağım gibi amile değilimdir heralde çünkü bu ay kullandığım iğnenein yumrtalıklara faydası olmadı normalde 40 günde adet oluyorum pkoluyum ama bu ay o kadar ilaç verildi vücuduma zamanına olmam lazım diye düşünüyorum ama adet olmadım 40 günü bekliyorum

Ayyyyy demek hamiş yok olsa duyardıkk hımmm.

neyse biz insalah en geç martta hamile çıkarız...hepimiz sağlıkla....
gerçi benim çalışmalar aksadı ama 1 kere de hamile kalanları duyunca ümit var demektir :)))

Bozo senin avatar bebeğin çokk tatlııı bizim de öyle tatlı tontişlerimiz gelicek...

o zaman kendi bebişlerimizi de avatar yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…