Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben de bır hafta boyunca cektım cnaım o agrıları daha bugun rahatım gectı bı tarafım agrımıyo sabredıcezzz:1no2:

ben çaktırmıyorum ama içimden içimden çok dua edıyorum yerlesme kanaması olsun dıyeeeCADIARZU

duaana bzide ekle canım Allah hiçbir zaman umutarımızı boşa çıkarmasın...
hepimize hayırlı güzel,akıllı,fikirli,tatlı mı tatlı anne baba sözü dinleyen evlatlar nasip eylesin İNŞ.İNŞ,İNŞAALLAAHHH(AMİNNNNN tabi hep birlikte)

duaana bzide ekle canım Allah hiçbir zaman umutarımızı boşa çıkarmasın...
hepimize hayırlı güzel,akıllı,fikirli,tatlı mı tatlı anne baba sözü dinleyen evlatlar nasip eylesin İNŞ.İNŞ,İNŞAALLAAHHH(AMİNNNNN tabi hep birlikte)

hepımız ıcın dualarımız tatlım sabırlı ve guclu olmalıyız kadın olak cok zor gercektennCADIARZU

sizden kopamıyorum ki...eşim kapıdan çıkar çıkmaz soluğu burada alıyorum:roflol:

sizden kopamıyorum ki...eşim kapıdan çıkar çıkmaz soluğu burada alıyorum:roflol:

ben de oyleyım canım valla gercekten bagımlılık yapıyo burası laelaelaelaelae

esım dıo sen sabahtan aksama kadar bu sıtede mısın evet dıyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile3

ona gosterdım zatennnn hatta sınema bolumunde fılan konu acmama yardımcı oluyo fıkır verıyo kızmıoo allahtannnn can skıntım oldugunu bılıyo ya ses edemıyoooo kaydirigubbakcemile3

seni Allah knuşturuyor sanki şuan 1,5 ay oldu 2 aya yaklaşıyoruz belki de olur...
dedim ya Allah konuşturuyor seni..ağzından bal damlıyor...inş olsun benimde inş.....

inş hayırlısı canım benim yaa çok dua et ama içten dualar et...Allah kabul eder inş..

inş hayırlısı canım benim yaa çok dua et ama içten dualar et...Allah kabul eder inş..

etmem mı tatlım etmem mı gece gunduz duadayım ama daha bu benım ılk ayım esım de uzulme olmadıysa onumuzdekı ayyyyyyy olucak bıtanem dedı ınanıyorum martta kesın hamıle olucammmmmm Rabbımın de yardımıylaaaakaydirigubbakcemile3

aynen bende senin gibiyim eşim ben sters yaptığımda çok kızıyor bana..daha önümüzde 3 4ay var diyor geçen ay çok hüsrana uğradım o yüzden bu ay hiç ilgilenmemeye çalışıyorum ama şimdi de sancılarım olduğu için mecbur beni düşünmeye itiyor....

etmem mı tatlım etmem mı gece gunduz duadayım ama daha bu benım ılk ayım esım de uzulme olmadıysa onumuzdekı ayyyyyyy olucak bıtanem dedı ınanıyorum martta kesın hamıle olucammmmmm Rabbımın de yardımıylaaaakaydirigubbakcemile3

özlem ben geldım napyon kısa.s

X