Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar , kimse yokmu yaw. nirdesiniz. pazar gunu kocişle birliktesinizzz :))))) size hsg mi anlatayım kızlar. cuma gunu gittim , hemen anestesi yaptılar, hiç alet falan gormedim. direk uyumusum, aradan 10 dk geçmiş uyan esraaa diye birsesle birlikte eşimin cırlamasına uyandım, tüplerin ikiside açık çıkmış. ben başladımmı ağlamaya, sankı doğum yapmış gibi :)))))))))))))))))))) neyse canım en azından buyuk bir adım attık dimi yani :)))))))))))))))))))
üç ay doğal deneme, tutmazsa aşılama :KK43:

kızlar hsgyi ne zaman yapıyorlar ben gitsemhsg istesem yaparlar mı

canım benım dr öyle bir zaman vermemişti ama hsg den önce eşimin sperm tahlilini istedi. sonuca gore benım tüplerime baktı. sen nerdesın ne zaman dır gidiyorsun doktora. e doktorun istemedimi hsg?

canım benım dr öyle bir zaman vermemişti ama hsg den önce eşimin sperm tahlilini istedi. sonuca gore benım tüplerime baktı. sen nerdesın ne zaman dır gidiyorsun doktora. e doktorun istemedimi hsg?

bu ay bizim ilk denmemizdi olmadı bu hafta doktora gideceğim ya tüplerim tıkalıysa senağlama

günaydınn kıslaarrr..nasılsınız bugun.benım başım cok ağrıyo,,keyıfsızımdee...topice gırıyım dedım hamış falan varsa sevınırım dıye.

günaydınn kıslaarrr..nasılsınız bugun.benım başım cok ağrıyo,,keyıfsızımdee...topice gırıyım dedım hamış falan varsa sevınırım dıye.

gunaydın canım ben de bugun gec kaldım oglen saatınde uyandım uzerımde bı uyusukluk varrr sanırım hamıs yok kımse konusmuyo cunkuu...
sen nıye keyıfsızsın bakayımm

gunaydın canım ben de bugun gec kaldım oglen saatınde uyandım uzerımde bı uyusukluk varrr sanırım hamıs yok kımse konusmuyo cunkuu...
sen nıye keyıfsızsın bakayımm

gunaydın,,eşime bı yanlış anlaşılma yuzunden kızmıştım dun bugunde moralım bozuk uyandım işte dun yuzunden,,başım cok ağrıyo.
ayrıca ben sanada kırılmıştım dun ozlemım ya o kadar cevapladım sorularını hıç bışey yazmamışsın sanırım okumadın bıle.:bbo:

gunaydın,,eşime bı yanlış anlaşılma yuzunden kızmıştım dun bugunde moralım bozuk uyandım işte dun yuzunden,,başım cok ağrıyo.
ayrıca ben sanada kırılmıştım dun ozlemım ya o kadar cevapladım sorularını hıç bışey yazmamışsın sanırım okumadın bıle.:bbo:

kıskanclık mı yaptın yafrumm oyleyse sen de benım gıbısın dun eve azcuk gec geldı dıye ben de saatlerce agladım sınır oldum ama barıstık yanı sabah gıderken sarıldı fılan benım de gozlerım fılan şiş kotu gorunuyorum dunku salaklıgımdan hatıra kaldı bugunekaydirigubbakcemile3
yaa bu aralar cok daha fazla mı hassas olduk ne herseye alınıyoruz gucenıyoruz aglıyo zırlıyoruz yaa :bbo:
özür dilerim tatlım cktıgım ana denk gelmıs sonra gordum yazdıklarını ama cıkmıstım tekrar geldıgımde de sen yoktun hadı barısalıma.s.

gnydın kızlar benden de slm herkese.var mı yeni hamişler.rabbim ben dahil hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

slm özlem adet oldunmu bende sanki olucak gibiyim aynı adet belrtileri war:çok üzgünüm:

bır haftadır adet belırtılerı vardı canım sımdı bugun sabah farkettım ne kasıklarım ne belım ne karnım hıcbısı yok agrı magrı kalmadı adet olmadım sadece koyu renklı kahverengı kırmızı gıbı akıntı gelıyor ara da senın agrıların varmı :çok üzgünüm:

X