Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii kardeş sana ii geceler ozaman..
kızlar hsgyi ne zaman yapıyorlar ben gitsemhsg istesem yaparlar mı
canım benım dr öyle bir zaman vermemişti ama hsg den önce eşimin sperm tahlilini istedi. sonuca gore benım tüplerime baktı. sen nerdesın ne zaman dır gidiyorsun doktora. e doktorun istemedimi hsg?
günaydınn kıslaarrr..nasılsınız bugun.benım başım cok ağrıyo,,keyıfsızımdee...topice gırıyım dedım hamış falan varsa sevınırım dıye.
gunaydın canım ben de bugun gec kaldım oglen saatınde uyandım uzerımde bı uyusukluk varrr sanırım hamıs yok kımse konusmuyo cunkuu...
sen nıye keyıfsızsın bakayımm
gunaydın,,eşime bı yanlış anlaşılma yuzunden kızmıştım dun bugunde moralım bozuk uyandım işte dun yuzunden,,başım cok ağrıyo.
ayrıca ben sanada kırılmıştım dun ozlemım ya o kadar cevapladım sorularını hıç bışey yazmamışsın sanırım okumadın bıle.:bbo:
canlarım ben geldımmm
hosgeldın cnmmben geldimmmm
gnydın kızlar benden de slm herkese.var mı yeni hamişler.rabbim ben dahil hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
slm özlem adet oldunmu bende sanki olucak gibiyim aynı adet belrtileri war:çok üzgünüm:
hosgeldın cnmm
hb cnm