Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hoşbulduk ebruşkom nehaber hiç çıkmadınmı kıs sabahtan beri...

Nursim05 nasılsın yafrum
Özlemcik hani silik çıkmıştı olmadı mı ilk denemede üzülme
ebruşko ve olmas keyifler nasıl

evet canım ılk ıkısınde bır hafta once yatıklarım sılık cıkmıstı en son salı gunu yaptıgım testte hıcbısı cıkmadı adetım gectı bu sabah kana gıttım sonu 2.0 cıktı:bbo:

bu arada hosgeldına.s.

kizlarr hayirli gecelerr nasilsinizzz .. cokk canimm sIkIlIyooooooooooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ceylancığım sankı adet sancısı var srekli içim yanıyor susuyorum çok ağrım var göğüslerim gittikçe şişyor
ya bu ağrıyı nasıl geçirecem

evet canım ılk ıkısınde bır hafta once yatıklarım sılık cıkmıstı en son salı gunu yaptıgım testte hıcbısı cıkmadı adetım gectı bu sabah kana gıttım sonu 2.0 cıktı:bbo:

bu arada hosgeldına.s.

hoşbulduk daha ilk denemendi o yüzden çok üzülme yafrum ilk 3 ayda kalan çok var bak 7 aydır negatif görüyorum 8 e girdik şükür yinede olacak inşallah bir gün
kizlarr hayirli gecelerr nasilsinizzz .. cokk canimm sIkIlIyooooooooooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hoşgeldin yafrum neyin var????:teselli:

canimmyaa enimm cokkk icimm daraliyoo bu aralarr psikolojimm bozulduu galiba deüresyonmuu nedir yaaa kafayi yiyyecemm

inşallah özlemcim kaç aydır olmuyor doktora gidiyom birseyin yok diyip gönderiyorlar valla inşallah bebeğim vardır

hoşbulduk daha ilk denemendi o yüzden çok üzülme yafrum ilk 3 ayda kalan çok var bak 7 aydır negatif görüyorum 8 e girdik şükür yinede olacak inşallah bir gün

hoşgeldin yafrum neyin var????:teselli:
ceylanimm kendimmii bossss hicbir ise yaramayann asalaklara benzemeye basladimm

ceylancığım sankı adet sancısı var srekli içim yanıyor susuyorum çok ağrım var göğüslerim gittikçe şişyor
ya bu ağrıyı nasıl geçirecem

Dediklerine bakılırsa hamilesin ama psikolojikte yaşayabilirsin bırak ağrısın delimisin o sancı olsun diye sabırsızlıkla bekliyorus melek varsa tabiikaydirigubbakcemile3

ayakta çokgezersem daha çok artıyor sancım
gezme fazla kız ayakta dınlen yorma kendını bu aralarrr

ceyloşummm ilk denemee zaten bıde 1kerecık yapmıstık tutmaması olagankaydirigubbakcemile3 sımdı adetım gelsın bıttıkten sonra sızın dedıgınız gıbı gun asırı atıcam yatağa kocişi zaten kuzum bı daha denıerıs üsülme dididelikafadulden

ceylan cnm benım bundan bir hafta önce sağ kasığımda çok ağrıdı bütün gün hiç geçmeden bide ağrıdığı yerde serlık vardı yanıyordu alev gibi elimi koyduğumda hissediyodum şimdi bütün karnımın alt kısmı ağrıyor kızalr inşallah hamileyimdir az kaldı günüme 26 tısı günüm

canimmyaa enimm cokkk icimm daraliyoo bu aralarr psikolojimm bozulduu galiba deüresyonmuu nedir yaaa kafayi yiyyecemm
offf cnm ya yapma boyle aklını baska seylere vermeye calıs senı mutlu eden seylerı yapmaya bıraz unutmaya calısss olmaz mı:1no2:
inşallah özlemcim kaç aydır olmuyor doktora gidiyom birseyin yok diyip gönderiyorlar valla inşallah bebeğim vardır

inşallahh vardır canım yaaaaaa:Saruboceq:

ceylanimm kendimmii bossss hicbir ise yaramayann asalaklara benzemeye basladimm

Nedenki evlenmeden önce kesin derdinki nasıl aile olacağız önüne çıkan engellerden sıkılırdın evlendin Mükemmel bir eşe mutlu evliliğe sahipsin sağlıklısınız bence şükret o seni daran meleklerde gelecek beklemediğiniz anda.. Biraz sabır :1hug:

özlemciğim sen birkere yapmışsın sakın üzme kednini biz kaç aydrı deniyoruz ses soluk yokelbet olacak bizimde bebişlerimiz

X