Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tamam canım uzulmıycem ama ılk ogrendıgımde elımde olmayaraktan kotu oldum bır anlık bıraz agladım ama sonra duzeldımm...
daha ılk aydı bu mart kedısı olmak ıstıyom sımdıdeeeekaydirigubbakcemile3

umutların hıc bır zaman kaybolmasın canımmmmm

ay kıslar ya allah hayırlısını nasip etsin de işallahhhhhh mart kedisi olurum çunku ben kasım annesi olmak istiyommmmmmmmm kocişim gibi bebişimde akrep burcu olsun nolur nolur allam hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli işallahhhhhhhhhhhhhhhh

özlemmmmmmmmcimmmmm aferin sana kalk tabi süslen püslen kocişin gelsin eve vurulsun tekrar güzeller güzeli hatununa dimi ama :) ya hadi ya el ele tutuşalım mart ayında hamiş olalımmmmmmmmmmmmmmmmm yupiiiiiiiiiiiii

evetama insanın elınde değil benım 5 aydır ömrüm ömür gitti kendimi eve kapadım kımsenın bana birsey sormaması içi n cnmlarım işte ama napayım kadr bu kadar üzülmek istemiyorum biraz mutlu olmak istiyorum

umutların hıc bır zaman kaybolmasın canımmmmm
amiinn canım ınsallaaahh ıkıncısınde olucak bebısımmm
ay kıslar ya allah hayırlısını nasip etsin de işallahhhhhh mart kedisi olurum çunku ben kasım annesi olmak istiyommmmmmmmm kocişim gibi bebişimde akrep burcu olsun nolur nolur allam hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli işallahhhhhhhhhhhhhhhh

canım rabbım senın de gonlune gore versın :Saruboceq:

ay yyyyy benım kocıste akrep....bende oglakkkk

özlemmmmmmmmcimmmmm aferin sana kalk tabi süslen püslen kocişin gelsin eve vurulsun tekrar güzeller güzeli hatununa dimi ama :) ya hadi ya el ele tutuşalım mart ayında hamiş olalımmmmmmmmmmmmmmmmm yupiiiiiiiiiiiii

evet guzel bı dus alıcam esım gelmeden onceee saclarımı yapıcammm veee aksama cok guzel bı tatlı yapıcam gelınce de beraber fılm ızlemek ıstedıgımı soylıycemmmhihoyyyt

ben de mart kedısı olucammmm:ecrin_bebek::teytey:

ay yyyyy benım kocıste akrep....bende oglakkkk

ben çok seviyom valla akrep burcu işallah sağlıklı hayırlı bir erkek bebiş istiyom aynııııııııı babişine benzesin huyu suyu boyu posu tipi burcu herşeyi ile babişinin oğluşu olsun istiyommmmmmmmm:Saruboceq::teytey::dance:

evetama insanın elınde değil benım 5 aydır ömrüm ömür gitti kendimi eve kapadım kımsenın bana birsey sormaması içi n cnmlarım işte ama napayım kadr bu kadar üzülmek istemiyorum biraz mutlu olmak istiyorum

haklısın canım mılletın sorularına cevap vermek cok kotu bu yuzden kımseye bısı caktırmıcazzkaydirigubbakcemile3

evet guzel bı dus alıcam esım gelmeden onceee saclarımı yapıcammm veee aksama cok guzel bı tatlı yapıcam gelınce de beraber fılm ızlemek ıstedıgımı soylıycemmmhihoyyyt

ben de mart kedısı olucammmm:ecrin_bebek::teytey:

işte bu yaaaaa kader arkadaşımmmmm bak benimde ilk deneme fos çıktı ve deliler gibi mart kedisi olmak istiyommmmm hihi :)):1hug:

ben çok seviyom valla akrep burcu işallah sağlıklı hayırlı bir erkek bebiş istiyom aynııııııııı babişine benzesin huyu suyu boyu posu tipi burcu herşeyi ile babişinin oğluşu olsun istiyommmmmmmmm:Saruboceq::teytey::dance:
inşallaahh canım yaaa ben kızım olsun ıstıyom ama gozlerı mutlaka babasınaaaa benzesın de gerı kalanı yıne babasına mı bana mı benzıcek onemlı degılkaydirigubbakcemile3

süperim dimi:jeyyar:

insallahhh Allah gonlune gore versın......benımde as bana as babasına benzeyen aslan burcu bı oglum var......gamyoncuiremsu

evi temisledim yemeğimi de yaptımmmmmmm benimde canım acaipppppppp tatlı istiyo böle kremalı pasta tarzı bişi hımm hazır pandispanyam var ondan bi pasta mı patlatsam aceppppppp:)) ya meyvem yok neyle suslicemmmmm bu soğukta çıkıp meyve mi alim şimdi :jeyyar:

evi temisledim yemeğimi de yaptımmmmmmm benimde canım acaipppppppp tatlı istiyo böle kremalı pasta tarzı bişi hımm hazır pandispanyam var ondan bi pasta mı patlatsam aceppppppp:)) ya meyvem yok neyle suslicemmmmm bu soğukta çıkıp meyve mi alim şimdi :jeyyar:

nescafen sutun vanılyalı pudıngın varsa tıramısu yap kıs o pandıspanyadann ben bu tatlıdan yapıcam canım cok ıstıyoookaydirigubbakcemile3

amannnn sende çikolatalı yappppp.......daha guzel...arası kremalıııııı

kızlar ben ınsallaaaahhh anneme cekmem cunku annem benı tam 10sene beklemıs

evlılıgının 10uncu senesınde benı kucagına almıs Rabbım benı o kadar bekletmez ınsallaaahh..

kızlar ben ınsallaaaahhh anneme cekmem cunku annem benı tam 10sene beklemıs

evlılıgının 10uncu senesınde benı kucagına almıs Rabbım benı o kadar bekletmez ınsallaaahh..

neler getirioo aklına allam yaaaaa deli:eek:klava: kıs şu tramisuyu anlat bakim hele :)

X