Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cerin cim küstünmü kıs konuşsana cadıınaniknaniksositososito

ne küscem be deliii gittim adaçayı yaptım kendime onu aldım yanıma şimdi de hesaplayıcılar var ya onlara girdim baktım bi kerem ovulasyon haftası olarak bu günle 26 sını gösteriyo hehehehe :jeyyar:

asucum allah bağışlasın ilk gebelik genellikle daha zordur ne güzel sana daha çok moral oluyordur dimi

kızlar yaa bende 5 gündür adet olmadım geçikti. test yapmayada korkuyorum bişey çıkmaz diye çünkü ne adet olucakmışım gibi bir belirti ne de hamilelikle ilgili bi belirti yok. senağlama

ebruşko1982 çok erken yapmışsın değerinin öyle çıkması çok doğal ki iğn zaten hormon değerlerini yüksek gösteriyor o yüzden sabırla bekle zevkine sevişmeye devam edin bu çok önemli

asucum allah bağışlasın ilk gebelik genellikle daha zordur ne güzel sana daha çok moral oluyordur dimi

evet canım onun varlıgına sukredıyorum sureklı.....evlendım 6 ay yasmın hapla korundum...hapı bıraktım bıdakı ay hamıle kaldım..yanı oglumda bu kadar ugrasmadım....hamılelık belırtılerımı bıle hatırlamıyorum....test ıcınde tam 9 gun beklemıstım.ne sabır varmıs bende okadar...sımdııııııı......olayaynca ınsan kafaya daha cok takıyor neden dıyeee....bılıyorum yasım daha genc oglumda kucuk amaaaaaa.....insan isteyıpte olmayınca cok uzuluyor.........

slm arkadaşlar :arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim .arkadaşlar benim hamilelik hislerim var ğövsümde biraz agrı şişlik ve meme uçları degişti karnımda şişlik var ama test yaptırdım kanda bişey çıkmadı acaba erkenmi test yaptırdım yoksa pisholojik olarakmı hislerim var eger öylese ğövüslerimdemi pisholojik olarakmı degişti adetime da 10 gün var çok sabırsızım arkadaşlar yardımci olursanız çok çok sevinirim tşk:çok üzgünüm

canım daha erken bende adet gününü beklemelisin,ve unutmaki adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok yakın.. bu yüzden hiç fazla kafana takmadan adet gününü bekle bence

canım mrb adete 10 gün varken test yapılırmı anacım sende benden betersin he:) boşver testleri sen hala çalışmalara devam et bence :)) bak geçen bi arkadaş adetine 1 hafta kala hamile kalmış yani çalışma olmadan testle hamiş olamayız demi azcık daha deneyin hadi bacılarrrrrrrkaydirigubbakcemile

Merhabalar, Sitenizde yeniyim ama hamilelik olayında yeni sayılmam 1 yılı aşkın süredir uğrasıyoruz, sebepsiz kısırlık dediler. Biraz uğrasın dediler bizde ugrasıyoruz. Marttan itibaren tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Ama bu arada yarın adet olmam lazım ve ben çok korkuyorum kendimde birsürüğ farklılık hissediyorum ama bunlar belirtimi bilmiyorum

kan testimi yaptırdın

katılıyorummmmmm..erken test yapıp moralınızı bozmayınn

canım ne güzel bende yasminle kullandım ve 7 ay bitti bebiş isteyişimiz Şükretmen çok güzel yinede ummadığın anda gelir keşke hiç korunmamış olaydım hayatımda keşke dediğim bişey yapmak istemezdim ama oldusenağlama
Psikolojikte olabilir sana diyeceğimiz tek şey rahat ol bekle...

ne gülüyorsun kıs haksızmıyımnaniknanik

sende ne gıbı farklılıklar var canım

kızlar yaa bende 5 gündür adet olmadım geçikti. test yapmayada korkuyorum bişey çıkmaz diye çünkü ne adet olucakmışım gibi bir belirti ne de hamilelikle ilgili bi belirti yok. senağlama

ay canım 5 gün geçmiş normalde çok düzensiz değilsen yapsana bi test heycan yaptım bak şimdi:)kimi 10 gün varken yapıyo kimi 5 gün geçiyo yine yapmıyo hepimiz ayrı bir alemiz ya seviyom bu çeşitliliğimizi herkesin gönlüne göre versin allah inşallahh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…