ozlemcım noluyoruz bakımmm,,kan testın olumsuz cıkmış gordum fakat daha ılk denemede ne uzuntusu bu bole.kendımı hazırlamıyorum ben zaten felan demıştın...lutfen ama canım ya burda aylarca deneyenler var uzulmuyolarda sen nıye kaptırdın kendını bole,,,sana anlatmıştım gecn ay benımde ılk deneemydı eşim falanda cok soylenmıştı kesın hamılesın dıye ben hıç oralı olmamaıştım,,,hele bı olduğu kesınleşsin oyle sevınırım dıyodum,,8 gun gecıktı olamadı,,,ama ben negatıfı duyduğumda azcık bıle uzuledım ınan bana,,,daha yolun başındayız elbet vardır bı hayır bundada,,bız sanıyoruz kı bebk yapamk bızım elımızde korununca asla olmayacağını korunmayı bıakıncada hemen hamıle kalacağımızı sanıyoruz...ben sevınmıştım hatta adetımın gecıkmesıne demek kı vucudum kendını hazırlıo dedım....allah korusun ya sorun cıksaydı ya da hıç olamama ıhtımalı var,,daha bır suru şeyy,,,uzuntuye sıkıntıya sokmadan olsun da ne zaman olursa olsun canım benım ya...yaşımız da cook erken zaten..bu yaşlara bır daha donemıcez bence bu yaşlarımızı eşimizle en guzel şekılde doyua sıya yaşamak lazım,,,tek yapmamız gerekn korunmayı bırakıp hayırlısı için dua etmek o kadar..bunun harıcınde kafamıza bışey sokmamalıyız eşimizle doya sıya yaşamalıyız hayatıııı...:asigim:ben senın uzgun olduğunu duymak ıstemıyorum
klava:kımsenın uzgun olduğuunu duymak ıstemıyorum daha doğrusu..okiş mıııı....ozlemmmm......hep gulsunn yuzunnn